İrem Derici'den sitem:'Bana 'Yeni bir aşk var mı?' diye sorun'

Ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz aylarda ayrıldığı eşi Rıza Esendemir ile ilgili sorulardan artık bunaldığını belirtti. Derici, :"Bana 'Yeni bir aşk var mı?' diye sorun" dedi.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; şarkıcı İrem Derici boşandığı eşi Rıza Esendemir'e kapıları tamamen kapatığını ifade etti. Bu konuda bunaldığını da sözlerine ekleyen Derici: "Artık bu konu açılınca bile kusmak istiyorum. Yani 2 aydan fazla oldu ayrılalı. Bu saatten sonra asla bir barışma söz konusu değil. Artık yaratıcı olun yahu, "Yeni aşk var mı?" diye sorun, onu neden sormuyorsunuz? Boşandın da boşandın..."

Reklamcılık sektörendeki tecrübesinden sonra O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. İrem Derici, Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programında yarı finale kadar geldikten sonra elenmiştir. Bu yarışmada yakaladığı yarı finale kalma başarısı ona müzik kariyerinin kapılarını açmış ve tüm Türkiye'de tanınan biri olmasını neden olmuştur.

-
Geçtiğimiz aylarda iki yıllık evliliğine son veren şarkıcı İrem Derici, magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki İrem Derici kimdir?

İrem Derici 21 Mart 1987 yılında İstanbul'da doğdu.Derici, 5 yaşına geldiğinde anne ve babası boşanmıştı.

Lise eğitimini Işık Lisesi'nde tamamladı. 16 yaşından sonra bir süre sonra Beyoğlu Kulüplerinde Monopop isimli grupta yer alarak şarkı söylemiştir. Lise yıllarından sonra şarkı söylemeyesürdüren İrem Derici diğer yandan da üniversite eğitimini bitirmiş,mezuniyetinden sonra babasının çalıştığı reklam ajansında toplam 8 ay kadar çalışma fırsatı yakalamıştır.

O Ses Türkiye yarışmasından elendikten sonra Melih Kibar'ın Bensiz Yapamazsın adlı bestesini seslendiren ve büyük ilgi gören İrem Derici, 2013 yılında Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı Single'ını çıkarttı.

Şarkı tüm Türkiye'de sevilince İrem Derici bu şarkıya bir de video klip çekti. 2014 yılının başlarında Neredesin Sen isimli bir şarkı daha çıkaran şarkıcı asılünü ve çıkışını 15 Nisan 2014 tarihinde çıkarttığı Kalbimin Tek Sahibine isimli şarkıyla başardı. Bu şarkı sunulduğu her platformda en çok dinlenen şarkılar arasına yer almayı başardı.

2014 yılı içerisinde yakaladığı bu ün İrem Derici'ye Altın Kelebek Ödülleri ve En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü hak kazandırdı.

İrem Derici'nin Albümler

2012 - Bensiz Yapamazsın

2013 - Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı

2013 - İki 2014 - Neredesin Sen

2014 - Kalbimin Tek Sahibine

2014 - Üç

2015 - Dantel



Anahtar Kelimeler: