İşte, Esra Erol'un doğum sonrası ilk fotoğrafı

Esra Erol ikinci kez erkek annesi oldu. Doğumu girmeden önce sevenlerinden dua isteyen başarılı sunucunun eşi Ali Özbir, sosyal medya hesabından oğulları ve Esra Erol'un fotoğrafını paylaştı.

Ekranlara gözyaşları içinde veda Esra Erol, bugün doğum yaptı. Yeni sezonda Atv ekranlarında izleyicileriyle buluşan ve doğum için izne ayrılan Ünlü sunucu Esra Erol, ikinci kez anneliği tattı ve yine bir erkek evlat doğurdu. Esra Erol'un eşi Ali Özbir, ilk fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı ve bebeğin durumu hakkında bilgi verdi. Eşi ve yeni doğan oğullarının resmini paylaşan Ali Özbir; 53 cm boyunda ve 3 kilo 260 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeklerine Ömer Erol ismini verdiklerini açıkladı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE VEDA ETMİŞTİ

Esra Erol'un doğum öncesi ameliyathaneye girerken ki fotoğrafını ise eşinin kız kardeşi Şafak Özbir; "Ömer'i beklerken" notuyla paylaştı. Yerini Nilgün Belgün'e bırakan Esra Erol'un programa vedasında duygusal anlar yaşanmıştı. Hamileliğin de etkisiyle sürekli ağlayan ünlü sunucu, doğum öncesinde tüm sevenlerinden dua istemişti. Duygusal anların yaşandığı programın finalinde Esra Erol şu sözlerle veda etmişti:

-"Hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum. Duanızı eksik etmeyin çünkü çok ihtiyacım var. Ben gidiyorum Allah'a emanet olun!"

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Marmara Üniversitesi'nin Radyo Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Maltepe Üniversitesin'de de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek isteyen ünlü sunucu, Televizyonculuğa ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı program ile başlamıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan Esra Erol, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başlamış ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Canlı yayında Ali Özbir'le ile hayatını birleştiren ünlü sunucu, bu evlilikten İdris Ali adında bir erkek çocuğu dünyaya getirmiştir.


Anahtar Kelimeler: