Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü izleyiciyle buluştu

Kaderimin Yazıldığı Gün 10. bölümde herkesin Elif'le ilgilenmesi Defne'yi çileden çıkardı. Defne kocasını kaybetmemek için Elif'i evden göndermek istedi. İlgiyle izlenen Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü yayınlandı.

Star Tv'nin merakla izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle sevenleriyle buluştu. Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri'nin paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün 10. bölümünde yaşanan gelişmeler seyirciyi koltuklarına kitledi. Dizinin bu bölümünde herkesin Elif'le ilgilenmesi, Defne'yi çileden çıkardı. Heyecan dozu yüksek dizi Kaderimi Yazıldığı Gün 10. bölümü 30 Aralık Salı akşamı ekrana geldi.

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde herkes Elif'le ilgilenince bu durum Defne'yi çileden çıkardı. Elif'le ilgilenilmesine katlanamayan Defne, Elif'in gitmesi için harekete geçerek bir plan hazırladı. Ancak Kıymet'in tavrı netti. Bebeğin onla ya da onsuz doğacağını söyledi. Bu arada bebeğin erkek olduğu bilgisi geçici bir barış sağlasa da, sular durulmadı. Kaderimin Yazıldığı Gün 10. bölümde Defne kocasını kaybedeceği korkusuna kapılıp endişeye düştü.

Diğer yandan Kaderimin Yazıldığı Gün 10 bölümde Kahraman karısıyla sorun yaşamaya devam etti. Kahraman'ın bir diğer sorunu daha vardı. Kadir konusunda ailenin bütün bireylerini karşısına alan Kahraman bu durumu düzeltmek için elinden geleni yaptı. Yörükhan konağı temellerinden sarsılırken, Kahraman en önemli sırrı öğrendi. Bebeğin annesinin Elif olduğunu öğrenen Kahraman derinden sarsıldı. Bu haberle Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde konakta artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.