Karadayı 86. bölümü Atv'de yayınlandı

Atv'nin vazgeçilmez dizisi Karadayı 86. bölümle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Belgin, Mahir'in asıl amacını öğrendi ve yeni bir teklifte bulundu. Karadayı dün akşam soluksuz izlendi.

KARADAYI 86. BÖLÜMÜ 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Karadayı son bölümünde sürpriz gelişmeler izleyenleri bekledi. Merakla beklenen Karadayı yeni bölümde parçaları birleştiren Belgin, Mahir'in asıl amacını öğrendi. Mahir şaşkınlığından ne yapacağını bilemedi. Karadayı son bölümü Atv'de yayınlandı. İzleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Karadayı 86. bölümde Belgin, İlknur ve Vehbi'den aldığı bilgileri birleştirdi. Mahir'in asıl amacının ne olduğunu anladı. Mahir'e katilin peşinde olduğunu anladığını söyledi. Bu durum Mahir'i şaşırtırken, Mahir Belgin'in yeni teklifiyle daha da şaşırttı. Belgin'in yaptığı bu ilginç teklife Mahir ne yanıt verecek merak konusu oldu. Belgin'in Mahir'in amacını kabadayılara söyleyip söylemeyeceği ise tamamen sır.

Diğer yandan Karadayı son bölümde Yasin, Songül'le konuştu. Onunla evlenmekten vazgeçmeyeceğini söyleyen Yasin'e göre suç tamamen kendisindeydi. Songül'ü yalnız günlerinde bırakmanın cezasını ödüyordu. Yalnız kalan Songül'ün Osman'a sığınmasındaki suç da onundu. Songül, Yasin'e evet demek zorunda kaldı, Nazif'le birlikte düğün tarihini belirledi. Karadayı yeni bölümde Songül tek bir mektupla Osman'la yollarını ayırdı, ona veda etti. Bu ayrılık, Osman'ın hayatını hepten değiştirecekti. Sosyete Yusuf, gecekonuducuları örgütleyen Haydar'ın ortadan kaldırılması görevini Mahir'e vermeyi teklif etti. Kabadayılar da bunu kabul etti. Mahir'in kendini kabadayılara ispat etmesi ve bağlılığını belli etmesi için Haydar'ı öldürmesi gerekmekteydi. Mahir'in ne yapacağı merak konusu oldu.