Kıvanç Tatlıtuğ ''Vikings'' dizisine konuk oluyor

Kıvanç Tatlıtuğ ABD'ye gidiyor. İddialara göre yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Amerika'da ve Türkiye'de izlenme rekorları kıran Vikings dizisinde oynayacak.

Kurt Seyit ve Şura dizisinden sonra bir süre ekranlarda yer almayacağını açıklayan Kıvanç Tatlıtuğ'a Amerika'dan teklif geldi. Ünlü oyuncu Türkiye ve dünyada izlenme rekorları kıran Vikings dizisinde oynayacak. Ani bir kararla Amerika'ya gitme kararı alan oyuncunun bu kararı almasındaki neden böylelikle ortaya çıkmış oldu.

Son olarak Farah Zeynep Abdullah'la başrolünü oynadığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi yayından kalkan Kıvanç Tatlıtuğ, 'Vikings' (Vikingler) dizisinde konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kanada - İrlanda - İngiltere yapımı olan, Türkiye 'de de CNBC-e'de yayınlanan 'Vikings' dizisinde iki bölüm oynayacak Tatlıtuğ'un Hollywood'da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek için Amerika'ya gideceği konuşuluyor.

Fransız bir yapımcı yardımıyla 'Vikings' (Vikingler) dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Kıvanç Tatlıtuğ, karakterinin sürekli olması için görüşmelerini sürdürüyor. Tatlıtuğ'un proje için disiplinli bir çalışma içerisine girdiği ve Amerika'da ev aradığı konuşuluyor.

'Vikings' 8. yüzyıl İskandinavya'sında basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok'un öyküsünü anlatıyor. Tatlıtuğ'un başrol oyuncusuna benzerliği ise dikkat çekiyor.


Anahtar Kelimeler: