Küçükçekmece'de pompalı dehşet

Halkalı'da parkta birlikte kahvaltı yaptığı kadını pompalı tüfekle vuran bir kişi polise direndi.

Edinilen bilgiye göre Dilek Aypar, annesi ve arkadaşı olan Durmuş Gedik saat 09:30 sıralarında kahvaltı yapmak için Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki parka geldi.

Reklam
Reklam

Bir süre sonra Aypar ve Gedik arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sinirlenen Gedik, 34 AH 3814 plakalı aracında bulunan poşet içerisindeki pompalı tüfeği alarak Aypar'a kurşun yağdırdı.

Ağır yaralanan Aypar'ın yanına kimsenin yaklaşmasına izin vermeyen Gedik, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin de ağır yaralanan kandına müdahale etmesine bir süre izin vermedi. Olay üzerine parkın bulunduğu alana çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Resmi polislerin yaklaşmasına izin vermeyen adam, bir süre sonra sivil polisler tarafından ikna edilerek yaralı kadının ambulansa bindirilmesine izin verdi. Pompalı tüfeği kafasına dayayan Gedik, yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonucunda polis ekiplerine teslim oldu.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aypar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan ve Bayrampaşa'da tekstil üzerine iş yeri olduğu öğrenilen Durmuş Gedik, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri, olayın yaşandığı parkta delil aradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Reklam
Reklam



Anahtar Kelimeler: