Metro Turizm'in tacizci muavini sanılan genç: Sokağa çıkamıyorum

Metro Turizm otobüsünde yaşanan cinsel saldırının ardından sapık ve tacizci muavin sanılan Kaan Arslan, linç edilme korkusu yüzünden sokağa çıkamadığını ifade etti.

Metro Turizm otobüsü ile Muğla'dan İstanbul'a yolculuk yaparken muavinin cinsel saldırısının hedefi olan genç kadının şikâyeti üzerine ortaya çıkan skandal sonrası medyada başlatılan linç kampanyasının hedefi olan Kaan Arslan, "Linç edilme korkusundan sokağa çıkamıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciyken Metro Turizm'de bir süre muavinlik yapan Kaan Arslan’ın fotoğrafları sosyal medyada “işte o muavin” diye paylaşılmaya başlandı.

Sözcü'nün haberine göre, "Birileri bana şaka yapmak istedi sanırım” diyen Kaan Arslan, fotoğrafı yüzlerce internet sitesi tarafından paylaşınca sokağa çıkamayacak duruma geldi.

'LİNÇ EDİLME KORKUSUNDAN DIŞARI ÇIKAMIYORUM'

Sesinin duyurulmasını isteyen Kaan Arslan, linç edilme korkusu yüzünden sokağa çıkamadığını söyledi.

Metro Turizm otobüsünde ne oldu?

Metro Turizm'de görevli muavin, üniversite öğrencisi bir kadının yanında mastürbasyon yapıp, genç kadının üzerine boşalmıştı.

Şirket olayı doğrularken, Metro Turizm'in sahini Galip Öztürk olayı 'Paralel pislikler' diye değerlendirmişti.

Reklam
Reklam

Yaşanan saldırının ardından kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine ilk ifadesinin ardından serbest bırakılan muavin G.G. gelen tepkiler üzerine tutuklanmıştı.