Muslera: 2. yarı çok zor geçecek!

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Fernando Muslera, sezonun ikinci yarısında daha dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi.

Galatasaray'ın Uruguaylı başarılı kalecisi Fernando Muslera, sezonun ikinci yarısında kendilerini daha zorlu maçların beklediğini ve bu nedenle daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

[

* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1)

Reklam
Reklam

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Fernando Muslera, GS TV'ye yaptığı açıklamada, "Tatil sonrasında futbola adapte omak kolay değil. İyi antrenman yapmak gerekiyor. Biz de çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Şimdi zorlu bir Kasımpaşa maçımız var. Sezonun ikinci yarısındaki maçlar bizim için daha zor geçecektir" dedi.

Ligdeki her rakiplerinin lideri yenmeye konsantre olmasının doğal olduğunu belirten Muslera, "Deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağız. Bizim için zor bir maç olacak. Sadece Kasımpaşa maçı değil, ligin ikinci yarısındaki bütün maçlar zor geçecek. İlk yarıya oranla daha iyi olmamız gerekiyor. Bütün maçlara iyi hazırlanmalı ve çok az puan kaybıyla liderliğimizi sezon sonuna kadar sürdürmeliyiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, 17 haftalık dönemde topladığı 33 puanla ilk yarıyı lider olarak tamamladı. Kasımpaşa ise 23 puanla 9. sırada yer alıyor.

Reklam
Reklam

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: