Mutfakta düzen seven herkes için harika öneriler

Saatlerce vakit geçirdiğiniz, bazı zamanlar misafirlerinizi ağırladığınız mutfağınızı gönlünüze göre tasarlamak ister misiniz? "Benim mutfağım buna müsait değil." diye düşünmeyin. Mutfağınızın büyük, küçük, dikdörtgen ya da kare bir alan olmasının hiçbir önemi yok. İlk etapta neler yapabileceğinizi tasarlayın sonra da aklınızdaki fikirleri pratiğe dökün. İşte tam bu noktada akıllıca tasarlanmış mutfak düzenleme aparatları imdadınıza yetişiyor.

Hiç kimse dağınık ve rastgele yerleştirilmiş bir mutfağa sahip olmak istemez. O hâlde önce kullanmadığınız eşyaları gözden çıkarmaya ne dersiniz? Böylelikle hem kendinize fazladan alan yaratmış olur, hem bu eşyalara ihtiyacı olan insanları sevindirebilirsiniz. Yine de her şeye rağmen "Belki bir gün lazım olur." düşüncesiyle saklamak istediğiniz ürünler için çare var. Farklı ihtiyaçlar için tasarlanmış raf düzenleyicileri, uygun fiyatlara temin ederek istediğiniz düzene kavuşabilirsiniz. "Daima düzenli bir mutfağım olmalı." diyorsanız sizler için seçtiğimiz ürünlere göz atabilirsiniz.

1. Tezgâhınızı çok amaçlı raf ile düzenleyin


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

"Mutfağa girdiğinizde gözünüze takılan dağınık yer neresi?" diye bir soru gelirse bu soruya "Tezgâh." cevabını verme olasılığınız çok yüksek değil mi? Her biri ayrı yerlerde duran gereçleri Niffgaff Tezgah Üstü için Baharat Rafı Düzenleyici ile aynı yerde toplayabilirsiniz. Bu sayede hem işiniz kolaylaşır hem zamandan tasarruf edersiniz. Paslanmaz metalden tasarlanan ürün, 42.5 x 25.5 x 41 cm ölçülerine ve 2 rafa sahip. Sadece birkaç dakika içinde rahatlıkla monte edebileceğiniz düzenleyici sayesinde "Neyi nereye koymuştum?" diye düşünmenize gerek kalmaz. Siz de bu harika ürünü kullanmak istiyorsanız vakit kaybetmeden ürünü sepetinize ekleyebilir, tezgâhınızı düzenleyebilirsiniz.

Ürünü İncele

2. Mutfak dekorasyonunda göz önündeki çöplere yer yok


Çöp kutularının mutfak hijyenini sağlama konusunda oldukça önemli bir yeri var. Sızıntı yapmayan poşetler kullansanız bile bazen çöpteki atıklar mutfağınızda kötü kokulara sebep olabilir. Eğer çöp kovanızın mutfağınızdaki varlığı sizi rahatsız ediyorsa ve "Mutfak dekorumda ne işi var?" diye düşünüyorsanız onu görünmez kılabilirsiniz. Kullanım kolaylığı ile alan tasarrufu sağlayan ALMİTAL Dolap İçi Mat Siyah Metal Lüks Çöp Kovası, hem elinizin altında durur hem göz önünde durmaz. Paslanmaz fırın boyadan üretilen çöp kovası, 11 litre hacimli olması ile standart ölçüdeki dolapların içine kolaylıkla monte edilebilir. Ürünün iç kovası çıkartılıp temizlenebilir şekilde tasarlandığı için hijyenik şekilde kullanılır. Sizin de böyle bir çöp kovasına ihtiyacınız varsa bu ürünü mutlaka incelemelisiniz.

Ürünü İncele

Dizüstü, masaüstü bilgisayarlar, bilgisayar aksesuarları, oyuncu koltukları ve dahası…

Level atlatan indirimleri kaçırma! (6 - 14 Haziran)

3. Dolaplarınızda tencere dağınıklığına son!


Alan sıkıntısı yaşıyor ya da yeterli alanınız olmasına rağmen düzen sağlayamıyorsanız dolap içi düzenleyicilerden faydalanabilirsiniz. Mutfaktaki her eşya aynı sıklıkta kullanılmadığı için sık ve seyrek kullandığınız ürünleri ikiye ayırın. Böylece günlük olarak kullanılan tabak, tencere, bardak gibi gereçleri el altında tutarsanız zaman kaybı yaşamazsınız. Yine de ebatları farklı olan tencere ve tavaları yan yana koymak her zaman mümkün olmayabilir. Hünkar Home Dolap İçin Tencere ve Tava Düzenleyici ile bunun çözümü var! Büyük kullanım kolaylığı sağlayan ürün, 8 katmandan oluşuyor. Uzunluğu 55.5 cm, yüksekliği 42 cm ve genişliği 20 cm olan ürünün, mutfağınızda alan kazanma konusunda size yardım edeceğine eminiz.

Ürünü İncele

4. Tabaklarınızı organize edin


Evinizdeki tabakların hemen hemen hepsine ihtiyacınız olur çünkü servis sunumuna göre tabaklar farklılık gösterir. Ayrıca gözünüze hitap eden güzel bir tabak seti görünce dayanamayıp alan biriyseniz sıradaki ürünümüz tam size göre! Dolabınızı açtığınızda gelişigüzel yerleştirilen ve çok yer kaplayan tabak görüntüsünden rahatsızsanız ModernAVM Dolap İçi Tabak Düzenleyici 3 Katlı Raf Tabaklık, bu sorununuzu kolayca çözer. Paslanmaz metalden üretilen raf, 3 katlı olması ile kullanım kolaylığı sağlar. Sağlam taşıma gücü sayesinde mutfağınızda fark yaratan düzenleyici 21 cm en ve boy ölçüsüne sahip. Tabak düzenleyici rafı daha detaylı inceleyebilir, güvenli şekilde sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürünü İncele

5. Kullanışlı bir lavabo düzenleyicisi olmazsa olmaz


Mutfağınızda günlük olarak kullandığınız bulaşık deterjanı ve süngerler tezgâhınızın üzerinde mi duruyor? Bu durum istemeyen bir dağınıklığa yol açabilir. Bu ürünleri tezgâh üstünde bir araya getirebilir, ihtiyaç hâlinde kullanarak tekrar yerine yerleştirebileceğiniz bir düzen kurabilirsiniz. Bu sayede sandığınızdan daha fazla alana sahip olup göz zevkinize daha uygun bir görünüm elde edebilirsiniz. Bulaşık bezinizi dahi kurutabileceğiniz ABERIA Lavabo Düzenleyici sayesinde mutfakta kullandığınız araçlarınız daima elinizin altında durur. Paslanmaz çelikten üretilen düzenleyici, 25 x 15.5 x 14.7 cm ölçülerine sahip. Kullanım kolaylığı vadeden ve şık tasarımı olan ürünü daha yakından incelemeye ne dersiniz?

Ürünü İncele

6. "Buzdolabımda düzen kuramıyorum." diyenler için kurtarıcı raflar


Buzdolabında düzen sağlamanın en önemli kurallardan biri: Besinleri sınıflarına göre ayırıp yerleştirmek. Böylelikle hem gıdaların besin kaybını önler hem israfa engel olursunuz. İyi organize edilmiş bir düzenle küçük buzdolabında bile rahatlıkla yer açabilirsiniz. Ayrıca "Buzdolabım çok büyük olmasına rağmen aradığımı hemen bulamıyorum." diyorsanız bu problemin de çözümü var. Evinizin emektarı buzdolabınızı PlastArt Buzdolabı Düzenleme Rafı ile hak ettiği düzene kavuşturabilirsiniz. Beyaz renkli plastikten oluşan düzenleyici raf, 4 adet şeklinde alıcıya ulaşıyor. Bu raflar 12 x 17 cm ölçülerine ve 4.3 litrelik alanı ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek kapasiteye sahip. Siz de buzdolabınız için düzenleyici raf arıyorsanız bu ürünü satın aldığınıza pişman olmayacağınıza eminiz.

Ürünü İncele

7. Şık ve kullanışlı bir patates soğan kovası mutfağınızda çok işe yarayacak


Mutfağınızda patates, soğan ve sarımsaklarınızı yerleştirecek uygun bir yer bulamıyor musunuz? Öyleyse sıradaki önerimiz tam size göre! Mutfağınıza çok yakışan ve bulunduğu yerde fazla yer kaplamayan Hellomani Ferforje İki Katlı Metal Patates Soğan Kovası; patates, soğan ve sarımsakları doğru şekilde muhafaza etmenizi sağlıyor. Göz estetiğinizi bozmayan ürün, ferforje tasarımı sayesinde uzun yıllar boyu kullanılabilir. 5 kilogram hacme sahip iki ayrı kovadan oluşan ürüne mutfağınızda yer vermek için incelemeli ve ürünü hemen sepete eklemelisiniz!

Ürünü İncele

8. Servis kepçelerinizi ve kaşıklarınızı aynı bölümde toplamaya ne dersiniz?


Büyük boyutları ile yer kaplayan servis gereçlerinizi, çatal ve kaşıklık bölümünde saklayarak karmaşık bir görüntüye neden olabilirsiniz. Bu nedenle onlara ayrı alan yaratarak bu karışıklığa son verebilirsiniz. Kanserojen madde içermeyen Lira Çekmece İçi Kepçelik Düzenleyici, oluşan karmaşıklığın önüne geçer. Ürün, 55 x 49 cm ölçülerine sahip ancak 48 x 40 cm'ye kadar kısaltılabilir. Eğer bu ölçüler size uymuyorsa düzenleyici, çekmecelerinizin ölçülerine göre kesilebilir. Sabunlu bez yardımıyla kolayca temizlenen ürünü detaylarıyla incelemek isterseniz sizi şöyle alalım!

Ürünü İncele

9. Rulo kâğıt havlunuzu duvara monte edebilirsiniz


Hijyen sağlayan özelliği ile büyük fayda sağlayan kağıt havluları, mutfağınızda duvara monte etmeye ne dersiniz? Özellikle dar mutfaklardaki tezgâh alanı dağınıklığa neden olabiliyor. O hâlde bu alanı biraz rahat bırakarak farklı bir düzenleme yapabilirsiniz. Tam bu noktada Ankaflex Dekoratif Havluluk Mutfak Organizeri yardımınıza koşuyor. Ürünün üst katmanında bulunan rafı, size dekoratif bir alan tanıyor. Boyu 35 cm, eni 40 cm ve derinliği 15 cm olan ahşap tasarımlı ürünü çok seveceğinize eminiz.

Ürünü İncele

10. Dolap içlerindeki boşlukları fincan asarak değerlendirebilirsiniz.


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Akıllı tasarımlar sayesinde gün geçtikçe daha çok alan kazanılıyor. Bazı boşluklar var ki bir türlü istediğiniz eşyayı oraya sığdıramaz veya yakıştıramazsınız. Dolap içinde ölü bölge olarak düşündüğünüz boşluklara fincanlarınızı ve kulplu bardaklarınızı asmaya ne dersiniz? Buffer 10 Kancalı Dolap içi Fincan & Kupa Askılığı, işlevselliği ile aradığınız ürün olabilir. Metal malzemeden üretilen askılık, 27.5 x 18.5 x 4 cm ölçülerine sahip. Dayanıklı yapısıyla fincanlarınızı güvenle asabileceğiniz ürünü detaylı şekilde incelemeyi unutmayın!

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: