Pelin Akil ve Anıl Altan düğün için gün sayıyor

Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan Pelin Akil ve Anıl Altan çifti nikah masasına oturmak için gün sayıyor.

Mayıs ayında romantik akşam yemeği eşliğinde nişan yüzüklerini takan ikili, düğün tarihini de netleştirdi. Nişanlı çift, önümüzdeki ay nikah masasına oturacak.

Düğün yerine sade bir nikah tercih eden Akil ve Altan, balayına da çıkmayacak. Çift, baş başa tatil yapmak yerine nikahın ertesi günü aile üyeleri ve yakın dostlarından oluşan küçük bir grupla tatile çıkacak.
Pelin Akil ve Anıl Altan çifti tanışma hikayelerini el ele dergisine şu sözlerle anlatmıştı:

Anıl Altan:

Aslında ikimiz de aynı dizide rol aldık fakat farklı zamanlarda. Ama arkadaş gruplarımızda denk geliyorduk. Hatta iletişimde olmadığımız uzun bir dönem bile oldu ta ki ben onun, o da benim Instagram videolarıma karşı sessiz kalamayıncaya kadar. O an anlamıştım tam benim kafamda, eğlenceli, yaratıcı ve bir o kadar da zeki olduğunu. Sonrası malum; Pelin'den her gün mesajlar.

Pelin Akil:

İkimiz de aynı dizide farklı zamanlarda oynamıştık. Benim hikayem bittikten sonra o geldi. Ben eski setime arkadaşlarımı ziyarete gittiğim zaman tanışmıştık ama aramızda hiçbir şey yaşanmadı o dönem. Arkadaştık. Sonra daha sık görüşmeye birbirimizi tanımaya başlayınca kıvılcımlar, kelebekler...


Anahtar Kelimeler: