Rıdvan Dilmen'den Galatasaray için flaş sözler!

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Osmanlıspor - Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Osmanlıspor - Galatasaray maçını değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

Reklam
Reklam
[Osmanlıspor 2 - 2 Galatasaray](https://www.mynet.com/osmanlispor-2-2-galatasaray-104706-myspor)

"BAŞAKŞEHİR DENGELERİ BOZDU"

"Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, Medipol Başakşehir takımı ligdeki dengeleri bozdu. Herkesin oyun stratejisini değiştirdi. Zirvedekiler geriye düşünce panikliyor."

[Başkent'te gerilim! Selçuk ve Yasin...](https://www.mynet.com/baskentte-gerilim-selcuk-ve-yasin-104705-myspor)

"BRUMA, SNEİJDER OYNAYAMAYINCA..."

"Bu sahanın oyuncusu olmayan Bruma, Sneijder gibi oyuncular top süremeyip geniş alan bulamayınca maç Osmanlıspor'un lehine gelişti."

"GALATASARAY ADINA OLUMLU OLAN ŞEY..."

"Osmanlıspor adına 2 olumsuz durum, ilk golü hemen yemeleri ve buldukları 2. gol sonrası hemen gol yemeleri oldu. Galatasaray'da olumlu olan şey; sonuç ve kritik dakikalarda attıkları goller."

[Galatasaray'da Serdar Aziz şoku!](https://www.mynet.com/galatasarayda-serdar-aziz-soku-104702-myspor)

"GALATASARAY'IN 2 GOL BULMASI ENTERESAN"

Reklam
Reklam

Semih golü hissetti herhalde. 2-1'i 3 dakika koruyamadı Osmanlıspor. Galatasaray'ın iki gol bulması enteresan. Şu oyunla Osmanlıspor deplasmanında alınmış 1 puan iyi puandır. Futbolda ne kadar eksikleri varsa onları yaptılar."

Riekerink son oyuncu değişikliğiyle 1 puanı almak istediğini gösterdi zaten. (Sneijder - Chedjou değişikliği). Bu arada Muslera da çok iyi bir sezon geçirmesine rağmen ilk 6'da en çok gol yiyen takımlardan biri Galatasaray. Bu maçta da vermediği pozisyon şekli yok."


Anahtar Kelimeler: