Rıdvan Dilmen Haberleri Ve Son Dakika Rıdvan Dilmen Haberleri

Rıdvan Dilmen Haberleri Ve Son Dakika Rıdvan Dilmen Haberleri

Efsanevi futbol oyuncusu Rıdvan Dilmen 1962 yılında Aydın’da doğmuştur. Spor serüvenine küçük yaşlarda başlayan Rıdvan Dilmen, atletizm ile tanıştıktan sonra futbola dönüş yapmıştır.

Mahalle takımlarındaki başarısı kısa zaman içerisinde dikkatleri üzerine çektikten sonra futbol serüveni yavaş yavaş şekillenmeye başlamıştır. Mahalle arasındaki futbol takımları Rıdvan Dilmeni kendi aralarında transfer ederek başarılarını arttırmayı hedeflemiştir.

Daha 12 yaşındayken babasını kaybeden ünlü futbolcu ailenin geçimini sağlamak için ilk olarak Denizlispor’da oynamıştır. Büyük başarılara imza attığı için lakabı ‘’Şeytan’’ olarak anılan Rıdvan Dilmenin futbola olan hayranlığı her geçen gün artmaktaydı.

Denizlispor’dan sonra Muğlaspor’a transfer olan Dilmen, 19 yaşında birinci lige Boluspor ile çıkmayı başarmıştır.

Boluspor’da ilk maçı Ali Sami Yen Standa oynayan Dilmen, Galatasaray maçında kendini göstererek dikkatleri üzerine çekmiştir. Günümüzde spor yorumcusu olarak ekranlardaki yerini almıştır.

Rıdvan Dilmen Haberleri

Rıdvan Dilmen canlı yayında çılgına döndü! Trabzonspor taraftarının sahaya girmesine büyük tepki gösterdi

Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor’u deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, bordo-mavilileri 3 yıl sonra deplasmanda kazandı. Mücadelenin son düdüğünün ardından Trabzonspor taraftarı sahaya girdi ve Fenerbahçeli futbolculara saldırıda bulundu. O anları yorumlayan Rıdvan Dilmen canlı yayında adeta çılgına döndü.

Spor 17-03-2024 23:17

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe maçı sonrası çok konuşulacak iddia! ''Şampiyonluğun favorisi olurlar''

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’i eleyen Fenerbahçe, çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen'den ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 15-03-2024 08:16

Hafta sonu futbol gündemi yine çok yoğundu! Kadir Sağlam, Fatih Terim'in derbi zaferi, Arda Güler'in siftahı, Mert Hakan Yandaş...

Türkiye ve dünyada yaşanan spor gelişmeleri! Bu hafta sonu neler yaşandı? İşte hafta sonunun özeti...

Haber 11-03-2024 12:38

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe ve Galatasaray iddiası!

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündeme oturdu. Galatasaray ve Fenerbahçe için ilginç ifadeler kullanan tecrübeli yorumcu akıllarda soru işareti bıraktı.

Spor 11-03-2024 07:45

Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı yıldız oyuncuyu öve öve bitiremedi! ''Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu''

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Mücadeleyi yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılıların yıldız oyuncusu Muslera hakkında konuştu.

Spor 08-03-2024 21:22

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için sürpriz iddia!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadrosu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde hakkında sürpriz bir iddia ortaya atan Dilmen, iki oyuncunun 50 milyon euro edeceğini söyledi.

Spor 08-03-2024 16:30

Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası Rıdvan Dilmen'den sürpriz Galatasaray iddiası

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Galatasaray'ın derbide deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Spor 04-03-2024 07:40

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'a eleştiri! ''Bu kadar da olmaz...''

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı 1-0 yenen Galatasaray, bu kulvardaki yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı. Tecrübeli yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş ile Galatasaray'ın oynadığı derbi mücadelesini değerlendirdi.

Spor 03-03-2024 20:07

Rıdvan Dilmen'den maç sonunda açıklama! ''Teşekkür eder, sezon sonunda Fenerbahçe'den gönderirim''

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin Stadyumu’nda karşılaştığı Hatayspor’u 2-0 mağlup etti. Oynanan maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusunun sezon sonunda takımdan ayrılması gerektiğini söyledi.

Spor 02-03-2024 23:35

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray maçı sonrası dikkat çeken açıklamalar!

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti. Bu zorlu mücadelede sonrası konuşan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılılar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 19-02-2024 07:43

Çaykur Rizespor karşısında geriye düşen Fenerbahçe'nin oyunu sonrası Rıdvan Dilmen İsmail Kartal'a demediğini bırakmadı: Rakibin ekmeğine yağ sürüyorsun

Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan Fenerbahçe soyunma odasına rakibi karşısında 1-0 mağlup durumda girerken ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli çalıştırıcısı İsmail Kartal'a yüklendi. İşte detaylar...

Spor 17-02-2024 20:03

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray maçı sonrası ilginç iddia! ''Türkiye'de oynasalar ilk üçe girerler''

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray, uzatmada bulduğu golle rövanş öncesi avantaj yakaladı. Karşılaşma sonrası Sparta Prag'ı öven Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 16-02-2024 09:34

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısındaki performansı için olay yaratacak sözler! İsmail Kartal'a demediğini bırakmadı: Kararlarının anlayamadım

Süper Lig'de heyecan 25. hafta karşılaşmaları ile sürüyor. 25. haftanın kritik karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Akdeniz temsilcisi Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede 2-2 beraberlikle tamamlanırken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmaya dair değerlendirmelerde bulundu.

Spor 11-02-2024 23:15

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe açıklaması! ''Ben olsam tutup kolundan getiririm''

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin başkanlık seçimiyle ilgili flaş bir cümle kullandı. Ali Koç'un başkanlığının ardından göreve gelecek başkan için ilginç ifadeler kullanan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 10-02-2024 16:30

Rıdvan Dilmen'den çok ilginç itiraf! ''Ben her anlamda beceriksiz bir insanım''

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada yine gündeme oturdu. Katıldığı bir programda kendi hayatına dair hikayeler anlatan Dilmen, Rıza Çalımbay ile restoran açtıklarını fakat beceremedikleri için 24 saat sonra devrettiklerini itiraf etti.

Spor 04-02-2024 16:12

Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın Gaziantep FK galibiyeti sonrası Okan Buruk ile İsmail Kartal'ı kıyasladı! Bir taraf istiyor...

Süper Lig'de Galatasaray Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü. Sarı-Kırmızılılar 3 puanı hanesine yazdırarak Fenerbahçe ile puanını eşitlerken mücadele sonrası Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.

Spor 29-01-2024 22:59

Rıdvan Dilmen'in canlı yayında yaptığı hamle sosyal medyada tartışma yarattı! Ferdi Kadıoğlu'nun yanına Süpermen logosu koydurttu

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü mağlup ettiği maçın ardından ilginç bir hamlede bulundu. Sarı-lacivertli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nu çizgi kahraman Süpermen'e benzeten Dilmen, canlı yayında Ferdi Kadıoğlu'nun isminin yanına Süpermen logosu koydurttu. Bu hamle Fenerbahçeli taraftarların hoşuna gitse de, diğer taraftarların tepkisini çekti.

Spor 29-01-2024 08:12

Rıdvan Dilmen'den maç sonu Galatasaray'a eleştiri! Ligi hafife alıyorlar

Sahasında konuk ettiği İstanbulspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray haftayı kayıpsız kapatırken karşılaşmanın ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 25-01-2024 23:31

Rıdvan Dilmen canlı yayında daha fazla dayanamadı! Alınan galibiyete rağmen İsmail Kartal'ı topa tuttu

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Başakşehir'i deplasmanda 1-0 yendiği maçın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal'ı eleştirdi. Tecrübeli çalıştırıcının hamlelerinin geç kaldığını ifade eden Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 25-01-2024 08:09

Rıdvan Dilmen'den Okan Buruk'un geleceği hakkında ilgi çekecek iddia! ''Bunu bir yere yazın''

Tecrübeli yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından Okan Buruk hakkında flaş ifadeler kullandı.

Spor 22-01-2024 07:54

Rıdvan Dilmen Beşiktaş-Karagümrük maçının ilk yarısında yayına girdi, duygusal anlar yaşadı! Yayın yapmayalım deseniz çok mutlu olurdum

Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Karagümrük karşılaşmasının ilk 45 dakikasının tamamlanmasının ardından mücadeleyi değerlendirmek üzere yayına giren Rıdvan Dilmen, canlı yayında duygusal anlar yaşadı.

Spor 13-01-2024 20:15

Sivas'ta kaybedilen 2 puan sonrası Rıdvan Dilmen'den canlı yayında olay yaratan sözler: Galatasaray'da kriz var!

Galatasaray'ın Sivas'ta 2 puan bırakmasının yankıları sürerken ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen maçın ardından dikkat çeken yorumlarda bulundu. Dilmen yaptığı değerlendirmede Galatasaray'da bir kriz olduğunu söyledi. İşte o sözler...

Spor 11-01-2024 19:53

Rıdvan Dilmen, önümüzdeki yıl uygulanacak yeni kupa formatını duyurdu!

Süper Lig için ortaya atılan play-off sistemiyle ilgili konuşan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu. Yeni yabancı kuralıyla ilgili de konuşan Dilmen'in iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kupada gruplu sisteme geçileceğini söyleyen Dilmen tüm detayları paylaştı.

Spor 08-01-2024 10:56

Rıdvan Dilmen, önümüzdeki yıl uygulanacağı iddia edilen yeni kupa formatını duyurdu!

Süper Lig için ortaya atılan play-off sistemiyle ilgili konuşan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu. Yeni yabancı kuralıyla ilgili de konuşan Dilmen'in iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Spor 08-01-2024 10:54

Rıdvan Dilmen, Recep Tayyip Erdoğan ile Mehmet Büyükekşi arasında geçen Süper Kupa maçı öncesindeki konuşmayı paylaştı! ''Neden Suudi Arabistan'da oynuyorsunuz?''

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan fakat Suudi Arabistan yetkililerinin skandal tavrı nedeniyle iptal olan Süper Kupa maçı sonrası yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Rıdvan Dilmen, katıldığı televizyon programında, Süper Kupa maçı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında yaşanan konuşmayı paylaştı. Paylaşılan bu konuşma sonrası, Suudi Arabistan fikrini Mehmet Büyükekşi'nin ortaya attığı ortaya çıktı.

Spor 30-12-2023 22:08

Rıdvan Dilmen, Recep Tayyip Erdoğan ile Mehmet Büyükekşi arasında geçen konuşmayı paylaştı! ''Neden Suudi Arabistan'da oynuyorsunuz?''

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan fakat Suudi Arabistan yetkililerinin skandal tavrı nedeniyle iptal olan Süper Kupa maçı sonrası yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Rıdvan Dilmen, katıldığı televizyon programında, Süper Kupa maçı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında yaşanan konuşmayı paylaştı.

Spor 30-12-2023 22:05

Beşiktaş'ın galibiyeti sonrası Rıdvan Dilmen canlı yayında söyledikleriyle gündem oldu!

Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşan Beşiktaş, hocasız çıktığı mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrılmayı başarırken maçın ardından Rıdvan Dilmen dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-12-2023 07:43

Derbide son düdük geldi, Rıdvan Dilmen iki takıma da giydirdi! Dünya derbisini yurtdışından biri izlese...

Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşırken mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından iki takımın da performansı eleştirilirken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den de gösterilen performansa sert bir eleştiri geldi. İşte detaylar...

Spor 25-12-2023 08:14

Rıdvan Dilmen'in sözleri gündem oldu! Galatasaray maçının şifresini verdi: 'Fenerbahçe bunları değerlendirirlerse maçı kazanır'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesine dikkat çeken Dilmen, derbi öncesi sarı-kırmızılıların zaafını açıklayarak eleştiride bulundu. Galatasaray'ın adeta şifresini veren Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 21-12-2023 08:13

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye, Galatasaray maçının şifresini verdi! ''Bunları değerlendirirlerse maçı kazanırlar!''

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesi öncesi sarı-kırmızılıların zaafını açıklayan Dilmen'den eleştiri geldi.

Spor 20-12-2023 23:07

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için 9-0 açıklaması! ''Oyuncular istemedi, yoksa 9-0 olabilirdi''

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Spartak Trnava’yı 4-0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı. Karşılaşma sonrası konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye övgü dolu sözler kullandı. Dzeko hakkında konuşan Dilmen, "Dzeko’nun uzun yıllar Fenerbahçe’de görev almasını isterim. Bize gösterdiği forvet performansı gerçekten çok üst düzey" dedi.

Spor 14-12-2023 23:17

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın mağlup olmasının sebebini açıkladı! ''Devre arasında fark ettim...''

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaştı. Mücadeleyi 1-0 kaybeden sarı-kırmızılılar grubu 5 puanla 3. sırada tamamladı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın mağlubiyetinin nedenini açıkladı.

Spor 13-12-2023 01:28

Rıdvan Dilmen Beşiktaş derbisinin ardından Fenerbahçe'yi öve öve bitiremedi! Haksız rekabet var, 10-0 olursa şaşırmayın

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın yankıları sürerken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmaya dair oldukça dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Dilmen değerlendirmesinde ''Herhalde lig tarihinde 2 puanlı sistemde dahil olmak üzere +29 averajla 15. hafta bitirilmemiştir. Ben mümkün görmüyorum. Çok büyük olay." derken, İsmail hocaya da övgüler düzdü. İşte detaylar...

Spor 09-12-2023 23:04

Son dakika: Rıdvan Dilmen, Nordsjaelland - Fenerbahçe maçı sonrası çok ağır konuştu! Hemen radikal kararlar alınmalı!

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. hafta maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland ile temsilcimiz Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Danimarka'da oynanan maçtan ağır bir yenilgiyle ayrılan sarı - lacivertlilere spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den sert bir eleştiri geldi. Dilmen, "Bugün gördüğüm rezaleti nasıl konuşacağım bilmiyorum!" dedi. İşte detaylar...

Spor 01-12-2023 01:43

Rıdvan Dilmen, Galatasaray için Şampiyonlar Ligi iddiası hakkında konuştu!

Rıdvan Dilmen temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından yorumlarda bulundu. Sarı-kırmızılıların bir üst tura çıkma ihtimali hakkında konuşan Dilmen, Galatasaray'ın şansının yüksek olduğunu ifade etti.

Spor 30-11-2023 11:17

Hatayspor mağlubiyeti sonrası Rıdvan Dilmen'den Okan Buruk'a eleştiri: Hep aynı oynuyor!

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray deplasmanda Volkan Demirel'in ekibi Hatayspor'a konuk oldu. Mücadele ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, usta yorumcu Rıdvan Dilmen Galatasaray ve Okan Buruk'a eleştirilerde bulundu. İşte o sözler...

Spor 12-11-2023 07:48

Rıdvan Dilmen'in iddiaları yine gündeme bomba gibi düştü! ''Şirin gözükmek için bu maça atadılar''

Fenerbahçe'nin sahasında Trabzonspor'a 3-2 mağlup olduğu maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen'in sözleri yine sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 05-11-2023 10:07

Rıdvan Dilmen'den Kasımpaşa maçı sonrası Galatasaray'ın yıldızı Icardi için olay ifadeler: Hiçbir idmana katılmamış!

Galatasaray ligin 11. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'ya Zaha'nın golleri ile 2-1 mağlup ederek 3 puanı cebine koymayı başardı. Mücadelenin yankıları sürerken ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-11-2023 08:16

Pendikspor Fenerbahçe maçının ardından Rıdvan Dilmen'den rekor iddiası! Süper Lig tarihinin...

Süper Lig'in 10. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Pendikspor ile karşılaşırken rakibini 5-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen mücadeleyi değerlendirirken Fenerbahçe için dikkat çeken bir iddiada bulundu. İşte detaylar...

Spor 30-10-2023 08:40

Galatasaray'da yaşanacak ilk ayrılığı Rıdvan Dilmen açıkladı!

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılılarda devre arasında yaşanacak ayrılığı açıkladı.

Spor 29-10-2023 08:18

Fenerbahçe galibiyeti sonrası Rıdvan Dilmen'den Dzeko eleştirisi! Icardi bir kere yaptı...

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe Hatayspor'u 4-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Sarı-Lacivertliler'in aldığı bu galibiyet sonrası ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmaya dair değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 22-10-2023 22:50

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'daki problemi açıkladı! 'Icardi, o isimden memnun değil! Okan Buruk ile görüşür!'

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı - kırmızılılar, Rams Park'ta oynanan müsabakadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı. Cimbom'a galibiyeti getiren golleri 26. ve 82. (P) dakikalarda Mauro Icardi kaydetti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızının bir takım arkadaşından memnun olmadığını iddia etti. İşte detaylar...

Spor 22-10-2023 10:40

4-0'lık galibiyet sonrası Rıdvan Dilmen'den Montella'ya övgü dolu sözler! Okan Buruk ve İsmail Kartal detayı...

A Milli Takım Letonya'yı 4-0 mağlup ederek adını EURO 2024'e yazdırmayı başarırken yeni hocası Vincenzo Montella ile de 2'de 2 yaptı. Ay-Yıldızlılar'ın bu başarısı büyük sevinç yaratırken ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen mücadelenin ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Spor 16-10-2023 07:56

Rıdvan Dilmen'den Ay-Yıldızlı iki isme büyük övgü! 'İnanılmaz oynadılar, kutlarım!'

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında Hırvatistan deplasmanına çıktı. Ay-Yıldızlı ekibimiz, Opus Arena'da oynanan müsabakada üstün bir performans sergiledi ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından kırmızı-beyazlı takımımızı tebrik etti ve iki futbolcuya övgüler yağdırdı. İşte detaylar...

Spor 13-10-2023 11:48

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe ile ilgili yeni iddia!

Rıdvan Dilmen şampiyonluk puanını belirledi ve Fenerbahçe iddiası ortaya attı. Geçtiğimiz günlerde lig sıralaması açıklayan Rıdvan Dilmen, şimdi de Fenerbahçe'nin toplayabileceği puanı söyledi.

Spor 06-10-2023 15:01

İsmail Kartal, sosyal medya hesabından Rıdvan Dilmen'e cevap verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı çalıştırıcısı İsmail Kartal, sosyal medya hesabından kendisine soru soran Rıdvan Dilmen'e cevap verdi. İki eski takım arkadaşı olan Rıdvan Dilmen ve İsmail Kartal'ın fotoğrafı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 02-10-2023 13:39

Rıdvan Dilmen, ligin ilk 5 sırasını açıkladı! ''Sezon sonu böyle bitecek''

Konyaspor-Beşiktaş maçından sonra açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in ilk 5 sırasını açıkladı. Sezon sonunda ilk 5 sırada yer alacak takımları gösteren Dilmen, ligin böyle biteceğini iddia etti.

Spor 02-10-2023 08:03

Rıdvan Dilmen'den olay yaratacak iddia! Süper Lig'in formatı değişiyor mu?

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor-Galatasaray maçından sonra açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, "Bu ligin play-off, play-out oynatmaktan başka çaresi yok." dedi. Dört büyük takımla diğer kulüpler arasındaki makasın çok açıldığını ifade eden Dilmen, önümüzdeki sezonlarda bu sisteme geçilebileceğini iddia etti.

Spor 27-09-2023 07:31

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe iddiası! ''Ligin ilk yarısı boyunca...''

Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında aldığı galibiyetin ardından yaptığı yorumlarla gündem olan Rıdvan Dilmen'in tahmini sosyal medyada gündem oldu. Dilmen, Fenerbahçe'nin ligin ilk yarısında toplayacağı puanı açıkladı.

Spor 25-09-2023 16:35