Roman Havası ilk bölüm kahkahaya boğdu

Merakla beklenen eğlenceli dizi Roman Havası 1. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Eğlenceli dizi Roman Havası ilk bölümüyle seyircilere merhaba derken, izleyiciler karakterleri tanıma fırsatı buldu.

[ROMAN HAVASI 1. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ](http://

)

Bir dönemde kendisinden oldukça söz ettiren 'Cennet Mahallesi', Erler Film'in yapımcılığında yeni adıyla bir kez daha hayat buldu. 'Roman Havası' adıyla yeniden Show TV ekranlarında başlayan dizinin proje tasarımını usta isim Türker İnanoğlu üstlendi. Yönetmen koltuğunda Hakan Arslan'ın oturduğu Roman Havası ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Bir döneme damgasını vuran 'Cennet Mahallesi', Erler Film'in yapımcılığında Show TV ekranlarında 'Roman Havası' adıyla 4 Aralık Perşembe akşamı Show TV ekranlarından yeniden izleyicileriyle buluştu. Show TV'nin yeni yayın dönemindeki en iddialı yapımlarından biri olan Roman Havası'nın çekimleri, tüm hızıyla devam ediyor. Roman Havası ile izleyiciler, kahkaha, müzik ve eğlenceye doyacaklar. Yapımcılığını Erler Film'in, proje tasarımını usta isim Türker İnanoğlu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Arslan otururken, senaryosunu ise, Fethi Kantarcı, Barkın Şenüren ve Saygın Delibaş kaleme alıyor.

Show TV'nin merakla beklenen en renkli projelerinden olan Roman Havası'nın kadrosunda bomba gibi isimler bulunuyor. Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip Erdal, Mesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor. Roman Havası, bu akşam saat 20.00'de Show TV'de izleyici karşısına çıkıyor.


Anahtar Kelimeler: