Satya Nadella analistlerden tam not aldı

Microsoft’un duyurduğu yeni CEO’su Satya Nadella’yla ilgili görüşlerini geçtiğimiz hafta boyunca paylaşan analistler ve araştırma şirketleri, Nadella’nın CEO’su olarak atanmasını pozitif karşıladı.

Microsoft’un Cloud departmanının başında yer alan ve yaklaşık 22 yıldır firmada yer alan Satya Nadella, Microsoft’un yeni CEO arayışı sırasında Bill Gates’in de desteğiyle öne çıkan adaylardan birisi olmuştu. Sonuç olarak Microsoft geçtiğimiz hafta yaptığı duyuruyla Nadella’yı CEO olarak açıkladığında, bu haber birçok kişi tarafından zaten bekleniyordu.

Reklam
Reklam

Satya Nadella’nın CEO olarak duyurulmasının üzerinden bir hafta geçti ve bu süre içerisinde analistler ve araştırma şirketleri, Nadella’nın CEO olarak atanmasının Microsft’ta yaratacağı nasıl etkileyeceğine dair kendi analizlerini paylaştılar. Dünya genelinde konuyla ilgili tespitlerini açıklayan analistlerin birçoğu, teknik danışman görevini üstelenen Bill Gates’in desteğiyle Nadella’nın başarılı olacağını ve dönüşüm sürecindeki şirketi istendiği yere getireceğini belirtti.

Apple Android Telefon Yapmalı !


Anahtar Kelimeler: