Serenay Sarıkaya'nın mini elbisesi başına bela oldu

Son yılların en iyi açılışını yapan aşk filmi 'İkimizin Yerine'nin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya gala için önceki gün Azerbaycan'da hayranlarıyla buluştu. Bakü'de basının önüne çıkan Sarıkaya, mini elbisesi yüzünden zor anlar yaşadı.

Nizami Sineması'nda gerçekleştirilen galaya filmin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Zerrin Tekindor katıldı. Yüzlerce seyircinin bir araya geldiği etkinlikte Sarıkaya izleyicilerle selfie çekti.

İkiliye galada hem izleyiciler ve hem de basın mensupları büyük ilgi gösterdi.

Galada frikik vermemek için şekilden şekle giren Sarıkaya'nın fotoğraflarını Azerbaycan'ın Qafqazinfo Haber Ajansı 'Serenay'ın giyimi başına bela oldu' başlığıyla yayınladı. Galada filmin diğer başrol oyuncusu Neşat İşler yer almadı.

SON 10 YILIN AŞK FİLMİ

Yapımını TAFF'ın, yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut'un kaleme aldığı 'İkimizin Yerine', son 10 yılın en iyi açılış yapan aşk filmi oldu. Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı film Box Office Türkiye rakamlarına göre ilk üç günde 332 bin 216 kişi tarafından izlendi.
FİLMİN KONUSU:

Çiçek (Serenay Sarıkaya), küçük bir kasabada büyümüş ve sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair soruları cevaplamaya çalışan güzel bir kızdır. Doğan (Nejat İşler) ise Çiçek'in hayatını değiştirecek bir edebiyat öğretmenidir. Çiçek'in gencecik kalbinde alevlenen bu aşk, hayatıyla ilgili sorduğu sorulara acemi omuzlarının kaldıramayacağı cevaplara mal olacaktır. Hayatın gerçekleriyle yüzleşen Çiçek'in yaşadıkları aynı şekilde ilk aşkı Doğan'ın da sınavı olacaktır.