Seviyor Sevmiyor 8. Bölüm Fragmanı

Seviyor Sevmiyor dizisi 7. bölüm ile dün akşam izleyiciyle olan randevusuna çıktı. Atv ekranlarında yer alan dizi Seviyor Sevmiyor bu hafta da izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Heyecanın dorukta olduğu Seviyor Sevmiyor 7. bölümde neler yaşandı? İşte ayrıntılar...

Seviyor Sevmiyor dizisi yoluna tam gaz devam ediyor. ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden dizi Seviyor Sevmiyor reyting rekorları kırmayı sürdürüyor. Her hafta yeni bölümü ile heyecanlandıran dizi Seviyor Sevmiyor'da bu hafta neler oldu?

Seviyor Sevmiyor ekran karşısında izleyicileri ağırlamaya devam ediyor. MF Yapım imzalı dizi Seviyor Sevmiyor'un başrollerinde ise, Zeynep Çamçı ve Gökhan Alkan rol alıyor.

Deniz, Şile gezisi sonrası Yiğit'e olan biteni anlatmaya karar verir. Yiğit asıl Deniz Aslan'ın o olduğunu öğrenecek ve belki de aralarında bir aşk başlayacaktır. Bu fikrini İrem'e söylediğinde İrem'in canı çok acır ancak belli etmez.

Deniz kendinden emin bir şekilde işe gider ancak Yiğit'le her konuşma çabası hüsranla sonuçlanmaktadır. Sonunda Yiğit'le konuşabilmek için İrem'in yardımıyla bir tekne ayarlar ama o tekneye de Deniz'e sürpriz doğum günü hazırlayan arkadaşları vardır. Fakat asıl sürpriz bu değildir, asıl sürpriz Yiğit'in cebinde durmaktadır.
-SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Deniz'in sürprizi ile Tuna ve Yiğit donakalacaktır.

Yiğit stajyer Deniz Aslan ile kendi çocukluk aşkı Deniz Aslan arasındaki benzerlikleri görmeye başlar. İrem ise Deniz rolünde hatalar yaparak Yiğit'in kendisinden şüphe duymasına ve uzaklaşmasına neden olur. Tuna'nın Deniz'e özel ilgisi Deniz'e yakınlık duymaya başlayan Yiğit'in dikkatinden kaçmaz. Yiğit kafa karışıklığı yaşarken İrem'in sürprizi tüm sorularının yanıtını verecektir. Deniz ile Yiğit, Neşe'nin dahil olmadığı iş gezisine baş başa gitmek zorunda kalırlar. Yiğit ile Deniz'in birlikte vakit geçirmesine dayanamayan Tuna, Deniz'e sürpriz yapmak için yanlarına gider. Tuna bu ani gelişi ile Yiğit'i şaşırtırken, Deniz'in sürprizi ile Tuna ve Yiğit şaşırıp kalacaktır.