Tatlı Bela dizisi son bölüm izle - Ashta'nın sağlık problemleri devam ediyor!

Kanal 7 dizilerinden Tatlı Bela son bölümü ile İndrajee'in Astha'nın sağlık durumunu kullanarak Shlok'u hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğini gösterdi. Astha’nın Shlok ile görüşmesine engel olmak isteyen İndrajeet, Shlok’u arayarak ondan uzaklaşması yönünde uyarılarda bulunacak. Tatlı Bela’da 12 Temmuz’da yayınlanan bölüm ile Shlok,İndrajeet’in tehditlerine karşılık Astha’yı alarak onun yanından uzaklaşacağını belirtti!.

Tatlı Bela son bölümde Astha'nın Shlok'u hatırlamak için verdiği mücadele devam etmiş İndrajeet ise ikilinin buluşmasını engellemek için elinden geleni yaptığını izledik. Böylece Astha’ya ve Shlok’a uyarılarda bulunan İndrajeet, Astha’dan beklemediği bir yanıt alması, dizide şok etkisi yarattı. Tatlı Bela’nın bu akşam yayınlanan son bölümü, mutlu olduğunu ifade etmesiyle görüşmeye devam etmek istediğini söyledi ve böylece aralarındaki ilişki çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Reklam
Reklam

TATLI BELA 126. SON BÖLÜM İLE DİZİ GİTTİKÇE MELEZ YAPIYA BÜRÜNÜYOR

Son bölümdeAstha’nın Shlok’u hatırlayıp hatırlamayacağı merak konusuydu. Keza Shlok yeniden mücadele vermeye devam ederken onun hastalığını kullanan İndrajeet, son bölüm ile kötü planlarına devam etmeye kararlı. Artık Astha ile bir araya gelmek isteyen Shlok ise doktordan beyin kanaması geçirebileceği uyarısını aldı.

Tatlı bela son bölümü bu bağlantı ile izleyebilirsiniz.

126. son bölüm ile doktorlar Ashta'nın sağlık durumundan ötürü çok dikkatliler. Shlok doktora Astha’nın iyileşmesinin zaman alacağını bu nedenle sabretmesi gerektiğini söyleyecek. Onu stres altına almamasının altını çizen doktor aksi durumda beyin kanaması yaşanabileceğini anlatacak. Shlok çok sevdiği Astha’dan onun için uzak durması gerektiğini mecburiyeti ile yaşamaya bir süre daha devam ediyor gibi.

TATLI BELA 125. BÖLÜM İLE NELERE TANIKLIK ETTİK?

Jyoti ve Sid hamile haberinden dolayı çok mutlu olmuş olsalar da Darenuka’nın konuşmalarından dolayı Jyoti endişe içerisine girdiler. Çünkü Renuka yeni doğacak bebeğin kendi kanlarından olduğunu ve mirasçısı olacağını sık sık dile getirdi. Tatlı Bela 125.bölümde Jyoti ilk çocuğunun ileride dışlanacağı korkusunu yaşamaya başlarken, Sid bu durumun olmayacağı yönünde onu teselli etmeye çalıştı.

Reklam
Reklam

TATLI BELA DİZİSİNİN KONUSU ve GEÇMİŞİ

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan dizi aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.


Anahtar Kelimeler: