Kanal 7 Haberleri Ve Son Dakika Kanal 7 Haberleri

Kanal 7 Haberleri Ve Son Dakika Kanal 7 Haberleri

Yeni Dünya Medya Grubu’nun Türkiye’den yayın yapan kanalı olan Kanal 7, ulusal yayın yapmaktadır. Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman olan Kanal 7, İstanbul’da 7 Temmuz 1994 tarihinde yayınlanmaya başladı.

Basit bir tasarıma sahip olan ilk logosunu 1994-1999 yılları arasında kullandı. İkinci logosunu 1999 ve 2002 yıllarında kullanan Kanal 7, son değişiklikle birlikte oluşturduğu üçüncü logoyu halen kullanmaktadır. Hafta içi haber bültenini Tümer Doğru, hafta sonu bültenlerini ise Hülya Seloni sunmaktadır. 16:9 formatında geniş ekrana 2014 yılında geçen kanal, kendi bünyesinde sırasıyla Kanal 7 Avrupa, Kanal 7 HD ve Kanal 7 HD formatlarını barındırmaktadır.

Kanalın Avrupa versiyonu yurt dışındaki Türkler için oluşturulmuştur.

Kanal 7 Haberleri

Bahar Kapıda sunucusu kimdir, aslen nereli? Bahar Gelir kimdir, kaç yaşında?

Televizyonda Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Bahar Kapıda programının sunucusu hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Sevilen programın sunuculuğunu Bahar Gelir üstleniyor. Peki Bahar Kapıda sunucusu kimdir, aslen nereli? Bahar Gelir kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 17-10-2021 17:54

Fotoğraftaki genç şimdilerde tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim!

Fotoğrafta slogan atan genç, şimdilerde Türkiye'nin en ünlü gazetecilerinden biri. Kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız...

Magazin 03-10-2021 15:57

Meltem Bozbeyoğlu kimdir, nereli? Meltem Bozbeyoğlu kaç yaşında?

Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Reklamcılık bölümlerini bitirmiş olan Show TV muhabiri Meltem Bozbeyoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Show Tv ekranlarında muhabirlik yapan Meltem Bozbeyoğlu’nun kariyeri de merak ediliyor. Peki Meltem Bozbeyoğlu kimdir, nereli? Meltem Bozbeyoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Magazin 17-07-2021 20:55

Uğur Arslan kimdir? Uğur Arslan kaç yaşında? Uğur Arslan nereli?

“Karagümrük Yanıyor” şiiri ile tanınan Uğur Arslan, bir zamanlar televizyonda yayınlanan “Evleneceksen Gel” programında sunuculuk da yapıyordu. Hem şair hem de sunucu olan Arslan, üniversiteden sonra hayali olan sunuculuk için adımlar atmaya başlamıştır. Uğur Arslan, ilk olarak Ak Radyo’da program sunuculuğu yapmaya başlamış daha sonra Kanal 7 ekranlarına geçmiştir.

Magazin 11-05-2021 09:31

Dr. Feridun Kunak kimdir? Feridun Kunak kaç yaşında? Feridun Kunak’a ne oldu?

Dr. Feridun Kunak ile ilgili kısa bir süre önce bir iddia ortaya atıldı. Dr. Feridun Kunak’ın canlı yayında öldü iddiaları üzerine, vatandaşlar Kunak’ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Canlı yayında kalp krizi geçirdiği iddiasıyla gündeme gelen Feridun Kunak ile ilgili olarak ortaya atılan iddia, Kunak tarafından yalanlandı. Kanal 7’de bir sağlık programında bir dönem kalp krizi geçirdiği görüntüler ekranlara gelmişti.

Haber 07-05-2021 09:28

Kanal 7’nin Yemin dizisi Hindistan’da yayınlanacak

Kanal 7’nin sevilen yapımı Yemin dizisinin 3 sezonu Hindistan’da yayınlanacak. Başrollerini Gökberk Demirci ve Özge Yağız’ın paylaştığı yapım şimdiye kadar 335 bölümü geride bıraktı.

Magazin 06-05-2021 08:14

Ömer Döngeloğlu kimdir, neden ve ne zaman öldü? Koronavirüs sebebi ile hayatını kaybeden Ömer Döngeloğlu kimdir?

Ömer Döngeloğlu'nun hayatına dair detaylar merak ediliyor. Kanal 7 ekranından sahur programları sunan ve bu programlar ile adından söz ettiren Ömer Döngeloğlu aynı zamanda hayvanlara olan sevgisi ile de tanınıyordu. Ömer Döngeloğlu, dini konuları anlatış şekli ve hüzün dolu sesi sebebi ile geniş hayran kitlelerine ulaşmıştı. Ömer Döngeloğlu, geçtiğimiz sene koronavirüs sebebi ile hayatını kaybetti. Peki, Ömer Döngeloğlu kimdir, neden ve ne zaman öldü?

Haber 03-05-2021 10:34

Mukalebe nedir? Hangi kanallarda mukalebe yapılır? İşte mukalebe saatleri

Mukalebe nedir? Ramazan ayının başlamasıyla en çok araştırılan konulardan biri oldu. Mukalebe hangi kanallarda ve saat kaçta yayınlanıyor? Kur'an baştan sona okunduğu yayını takip etmek isteyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Mukalebe nedir? Hangi kanallarda mukalebe yapılır? İşte mukalebe saatleri...

Haber 12-04-2021 21:30

Çiğdem Batur o mesajı ifşa etti! Çiğdem Batur kime tepki gösterdi? Çiğdem Batur kimdir?

Çiğdem Batur, Kanal 7’de yayınlanan Neylerse Güzel Eyler adlı dizide bir yavru kediye tekme atılan sahne üzerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Çiğdem Batur’un bu tepkisinden sonra ise bir hayranı Batur’a hakaret içeren bir mesaj attı. Bunun üzerine Batur, takipçisini Instagram hesabında paylaşarak ifşa etti. Çiğdem Batur’un sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, takipçisinin daha önce Batur’la evlenmek istediği de ortaya çıktı.

Magazin 11-04-2021 23:36

Emanet ne zaman final yapacak? Açıklama bekleniyor...

Büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Emanet isimli dizi yayınlandığı günden bu güne kadar sevilerek takip ediliyordu. Dizinin sevenlerine kötü haber geldi. Emanet final yapıyor. Bu haber üzerine izleyiciler Emanet ne zaman final yapacak? sorusunun yanıtını aramaya başladı. Açıklama bekleniyor...

Magazin 08-04-2021 17:33

Necmettin Nursaçan kimdir? Necmettin Nursaçan kaç yaşında? Necmettin Nursaçan korona mı oldu? İşte sağlık durumu

Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, koronavirüs teşhisi ile hastaneye kaldırıldı. Uzun yıllar Kayseri İl Müftülüğü de yapan 79 yaşındaki Necmettin Nursaçan, geçtiğimiz günlerde yüksek ateş ve baş ağrısı şikayeti ile hastaneye başvurdu. Yapılan COVID-19 testinin pozitif çıkması ile Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Necmettin Nursaçan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber 30-03-2021 12:26

Emanet dizisi neden yok? Emanet final mi yaptı? Diziye korona arası

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet'in çekimleri durduruldu. Yayın saatinde ekranda olmayan dizinin setine Korona arası verildi. İşte, detaylar...

Magazin 13-03-2021 22:24

Hint dizileri: IMDb puanlarına göre en yeni ve eski Hint dizileri

Ülkemizde hatırı sayılır bir izleyici kitlesi olan Hint dizileri, eskiden daha çok romantik dramalardan oluşurken şimdi yönünü politik gerilimler ve korku türüne doğru kaydırdı. Türkiye’de yayınlanan Hint dizilerinin yanı sıra Netflix ve Amazon Prime gibi dijital platformlardan birbirinden kaliteli ve başarılı Hint dizilerini izleyebilirsiniz.

Trend 27-01-2021 15:02

Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu'ndan Sevda Noyan açıklaması

Ülke TV, 'Arafta Sorular' programında kullandığı ifadelerle bir anda olay yaratan Sevda Noyan hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada bu sözlerin tasvip edilmediği belirtildi ve özür dilendi.

Haber 09-05-2020 14:50

Kanal 7 haber spikeri Hülya Seloni: Ailece korona olduk

Kanal 7'nin Ana Haber Spikeri Hülya Seloni, Instagram hesabından yaptığı duyuruda, tüm ailesiyle koronavirüse yakalandığını söyledi.

Haber 28-04-2020 11:52

Ramazan programına katılan İsmail Türüt'ten CHP'ye ağır sözler

Türkücü İsmail Türüt’ün sahur programındaki CHP ‘ye yönelik sözleri tepki çekti. Türüt, 'Salgın CHP döneminde olsaydı ya kaos çıkardı, ya da bu millet ölürdü' dedi.

Magazin 27-04-2020 11:56

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş gündemi değerlendirdi:

"Koronavirüs salgını sonrası ekonomideki daralma süreci Türkiye'yi de tabii ki etkileyecek ancak Türkiye'nin bir avantajı var; Türkiye kamu borçluluğu bakımından dünyadaki en avantajlı ülkelerden birisidir. Bizim borcumuz bu anlamda ciddi bir şekilde azalmış vaziyettedir"

Yurthaber 26-04-2020 14:27

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, canlı yayında soruları yanıtladı:

"Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, AK Parti'nin temel söylemini, yaklaşımını ve koyduğu yeni hedefleri katıldığı il kongrelerinde kademeli şekilde açıklayacak" - "AK Parti'ye muhalif olmakla Türkiye'ye muhalif olmayı ayırmak lazım. Bazen muhalefet AK Parti'ye muhalif olmak adına Türkiye'ye muhalif hale geliyor" - "Recep Tayyip Erdoğan'a ve onun kadrolarına olan güvenin artarak devam ettiğini görüyorum, bunu 2023'teki seçimlerde göreceğiz"

Haber 05-01-2020 15:33

Aday arkadaşımız, Ordu'ya gitti, valiye küfretti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: - "Aday arkadaşımız, Ordu'ya gitti, valiye küfretti. Bu benim canımı sıkıyor. İstanbul gibi büyük bir şehri yönetmeye talip olanın ağzından böyle galiz küfürler, çıkmaması lazım. Bunu ben sağlıklı görmüyorum" - "Arkadaşımızın bir şekilde kendisini gözden geçirmesi lazım. Bu öfke kontrolü önemli bir şey. Bu konuda daha dikkatli olması gerekir. Dün de kendisine bir çağrı yaptım. 'Özür dile' dedim. Kamuoyu bir özür bekliyor"

Haber 09-06-2019 12:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (5) - "Ben Bay Kemal gibi konuşmam ama açık konuşurum, açık sözlüyüm. Devlet her üniversiteyi bitireni bir işe yerleştirmez. Bu Amerika'sında da böyledir, Batı'sında da böyledir" - "Devlette bir mantık var, affınıza sığınıyorum, 'Devletin malı deniz, yemeyen domuz.' Yıllarca böyle devletin malına baktılar ama biz böyle bakamayız. Biz, devletin bir defa kuruşunu çok dikkatle harcayan bir iktidar olmaya mecburuz" - "Başakşehir, bu sene eğer hakikaten şampiyon olursa, bir Bursaspor gibi o da bir şampiyonluk yakalarsa bu da tabii bir devrimdir. Yani illa on binlerin veya milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş" - "İzmir'de aynen Haliç gibi Körfez bölgesinde bir yer var ve burayı belediye hala temizlemiş değil. İzmirli bu kokuyu teneffüs ediyor ama hala CHP belediyesiyle bilmiyorum bu seçimde yola devam eder mi?" - "Geçen gün Bay Kemal diyor ki 'İşsizliği gidermenin tek yolu var, üretim, üretim, üretim.' Ben de bir yerden cevap verdim, 'Bay Kemal, yatırım olmadan üretim olur mu? Yatırım, yatırım yatırım.' Önce yatırımı yapacaksın ki üretim olsun. Yatırım olmadan üretim olur mu? İşi bilmiyor. Alışacak"

Haber 19-03-2019 00:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Şu anda eğer biz o terör koridorunu kapatmamış olsaydık, Afrin'den ve Cerablus'tan biz yarma harekatımızı gerçekleştirmemiş olsaydık, bugün bizim güneyimiz tamamen bu teröristler tarafından işgal edilmiş olacaktı" - "Zaten bunlar da (HDP'li milletvekilleri) bir bölücü örgütün şu anda önde gelenleri değil mi? Arkalarında bunların terör örgütü var. Bunlar da siyaseten önde görünenler. Bunlara 31 Mart'ta sandıkta milletim gereken dersi vermezse bunlar daha da şımaracaklar, azacaklar" - "(Ayasofya'nın ibadete açılması talebi) Orada mesela bir sergi yapıldı, orada Kur'an tilaveti de yaptık. Belli bir bölümünde şu anda namaz da kılınıyor. Bunları da aşmak bizim için sorun değil aşarız ama getirisi, götürüsü nedir? Bunu da burada açıklamam doğru olmaz. Bunun bir götürüsü var. O, bizim için faturası çok daha ağırdır. Unutmayalım dünyanın çok çeşit ülkelerinde bizim binlerce camimiz var. Acaba bunu söyleyenler, bu camilerin başına ne gelir, bunu düşünüyor mu?"

Haber 18-03-2019 22:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "Her yıl bunlar anma törenlerine gelirler biz her türlü kolaylığı gösteririz. Gazi Mustafa Kemal'in 'Burada koyun koyuna yatıyorlar, yatacaklar, endişe etmeyin.' gibi gayet güzel bir ifadesi de var. Ama demek ki bunlar bu tür şeylerden anlamıyorlar. Nasıl o zaman tabutlarıyla dönenler olduysa, bugün de böyle bir şeye tevessül edecek olurlarsa, bu millet aynı cevabı vermekten geri değildir" - "Senin dedelerin bu işi ne kadar kudretle yapabildiyseler, sen onların seviyesine bile çıkamazsın. Terbiyesiz, önce haddini bileceksin. Sen daha bu milleti tanımamışsın" - "50 Müslüman orada şehit ediliyor, bunların cezası, azami 15 yıl olacak. Böyle bir şey olabilir mi? Bu kabul edilebilir mi?" - "(Yeni Zelanda'daki terör saldırısı) Bu olayda Avrupa'nın sesi çıktı mı? Hayır. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor"

Haber 18-03-2019 21:31

Nisan ayında yöneticilik sınavı yapılacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: - "Yönetici eğitimi ve yöneticilerin atanmasına ilişkin hususlar konusunda geçen hafta bir yönetmelik çıktı. Bu doğrultuda nisan ayında yöneticilik sınavı yapılacak. Güzel ve nitelikli bir sınav, ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek" - "Ders sayıları kesinlikle azaltılacak, alan seçimi daha aşağı inecek. Şu an 15-16 ders var liselerde. Çok net bir şey söylemeyeyim şu anda ama oldukça düşecek. Mart içinde açıklayacağız" - "İlk defa Türkiye'de şöyle bir şey olacak, bir müfredat değişmeden önce öğretmen eğitimi tamamlanacak" - "LGS sil baştan' gibi böyle bir şey kesinlikle yok. Aileler, çocuklarımız rahat olsun"

Haber 20-01-2019 13:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (6) - "(Bedelli askerlik) Burada bir birikim var, bu birikimi de biliyoruz. Dolayısıyla biz şimdi Bay Muharrem gibi bu işin dışında değiliz ki. Elimizde de bir birikim var, bunun beklentisi var, yurt dışından var, yurt içinden var. Bunun rakamını çok cüzi bir miktara da indirdik. Şu anda bu kapıyı açtığımız zaman buraya ciddi bir huruç harekatı olacaktır. Aslında burayla ilgili atılacak çok farklı adımlar da var" - "(F-35'lerin teslimi) Şu anda bir manisi yok. İşi Savunma Sanayi Müsteşarlığımız takip ediyor. Zaten pilot noktasında gönderildi, orada belli bir eğitim falan da aldılar. Takvim çalışıyor. Şu ana kadar da 800 milyon dolar biz bunlar karşılığında ödeme yaptık. Bu ödemelerimiz de aksamadan devam ediyor. Yani biz bir defa sözleşmemize sadığız, herhangi bir orada da aksama söz konusu değil"

Haber 16-06-2018 23:43

'Necmettin Nursaçan'la İftar Saati' programında 'Ağda yaptırmak caiz değil' fetvası

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Necmettin Nursaçan'la İftar Saati' programında izleyiciden gelen ağda sorusuna Nursaçan Hoca'nın verdiği yanıt gündem yarattı.

Haber 24-05-2018 13:45

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük 54-56 bandındayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: - "Şu anda bizim kamuoyu araştırmalarında cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük 54-56 bandındayız. AK Parti de 1 Kasım'daki pozisyonunu koruyor, o da 46-48 bandında" - "(İnce'nin mitinglerinin canlı yayınlanması) 9 Mayıs'tan itibaren medya takip ajansımızdan gün gün çıkarttırdım. TRT bütün mitinglerine girmiş hatta Soma mitingini sadece TRT vermiş, diğer kanallar vermemiş"

Haber 19-05-2018 03:10

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: (1)

"Türkiye seçimleri üzerinde pek çok uluslararası çevreler ve içerde onlarla işbirliği yapan çevrelerle beraber pek çok plan, program, tuzak var. Seçimin planlanandan öne alınması bütün senaryoları boşa çıkarmıştır. Türkiye'ye dönük bütün tuzaklar, tuzak kuranların elinde patlatmıştır" -"Bakıyorlar Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımızla yarışsa yenilir mi, elhak yenilir. Yarışa çıkınca millet bir Tayyip Bey'e bakacak bir Kılıçdaroğlu'na bakacak. 'Bununla bu kıyaslanır mı?' diyecek. Onun için kendi genel başkanlarını Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığına layık görmüyorlar" - "Onun için arayışları başkalarına çeviriyorlar. İsim bulamadıklarına inanıyorum. Mikroskopla isim arıyorlar. Çünkü orada bu ayarda bir isim, o mahallede yok, bulma şansları da yok" - "Saadet Partisi'nin yönetimi şu anda kiminle ittifak yaparsa yapsın, Saadet'in oyunun yüzde 90'ının Recep Tayyip Erdoğan'a gitmesine asla engel olamazlar"

Haber 22-04-2018 12:39

Miraç Kandili programları: Hangi kanalda saat kaçta kandil programı var? (Canlı İzle)

Miraç Kandili, bugün, 13 Nisan Cuma gecesi dualarla, ibadetlerle idrak edilecek. Peki hangi kanal, saat kaçta kandil programı yayınlayacak? Miraç Kandili özel programı hazırlayan kanalları (TRT 1, Kanal 7, ATV, Show TV, Kanal D, Fox TV) ve saat kaçta yayınlanacakları, programın içerikleri ile online izleyebileceğiniz canlı yayın linklerini sizler için hazırladık. İşte Miraç Kandili özel programları ...

Haber 13-04-2018 07:54

Bugün Regaip Kandili! Hangi kanalda saat kaçta kandil programı var? (Canlı İzle)

İslam aleminde mübarek kabul edilen ve recep, şaban, ramazan aylarını kapsayan "üç ayların" habercisi Regaip Kandili, bugün, 22 Mart Perşembe gecesi idrak edilecek. Hangi kanal, saat kaçta kandil programı yayınlayacak? Regaip Kandili Özel Programı hazırlayan kanalları (TRT 1, Kanal 7, ATV, Show TV, Kanal D, Fox TV) ve saat kaçta yayınlanacakları, programın içerikleri ile online izleyebileceğiniz canlı yayın linklerini sizler için hazırladık. İşte Regaip Kandili özel programları ...

Haber 22-03-2018 07:16

Adalet Bakanı Gül:

(Şehit yakınlarının, PYD/PKK/YPG'li teröristlere silah veren Amerika'ya dava açılması çağrısı) Bu ilişkileri sürdürenlerle ilgili her türlü hukuki yola başvurmak mümkündür. Bu konuda da vatandaşlarımız, ilgili kurumlar, Türkiye her türlü hukuki yollarını kullanmaktan kaçınmayacaktır. Hukuki, siyasi her türlü enstrümanı kullanacaktır" - "(Avrupa Parlamentosu'nda kabul edilen 'Türkiye'de Mevcut İnsan Hakları Durumu" başlıklı karar) Avrupa Parlamentosu kendi işine baksın"

Haber 11-02-2018 13:38

Tatlı Bela dizisi son bölüm izle - Ashta'nın sağlık problemleri devam ediyor!

Kanal 7 dizilerinden Tatlı Bela son bölümü ile İndrajee'in Astha'nın sağlık durumunu kullanarak Shlok'u hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğini gösterdi. Astha’nın Shlok ile görüşmesine engel olmak isteyen İndrajeet, Shlok’u arayarak ondan uzaklaşması yönünde uyarılarda bulunacak. Tatlı Bela’da 12 Temmuz’da yayınlanan bölüm ile Shlok,İndrajeet’in tehditlerine karşılık Astha’yı alarak onun yanından uzaklaşacağını belirtti!.

Haber 12-07-2017 22:49

Kadir Gecesi programları: Hangi kanalda saat kaçta Kadir Gecesi programı var? (Canlı İzle)

Kadir Gecesi özel programı hazırlayan kanalların listesi haberimizde. Hangi kanal, saat kaçta andil programı yayınlayacak? Kadir Gecesi Özel Programı hazırlayan kanalları (TRT 1, Kanal 7, ATV, Show TV, Kanal D, Fox TV) ve saat kaçta yayınlanacakları, programın içerikleri ile online izleyebileceğiniz canlı yayın linklerini sizler için hazırladık. İşte Kadir Gecesi özel programları ...

Haber 21-06-2017 09:54

İftar Saati programında stüdyoya mezar kuruldu

Ramazan ayı boyunca Kanal 7 ekranlarında yayına gelen 'Necmettin Nursaçan ile İftar Saati' programında stüdyoya kurulan mezar izleyiciyi şoke etti.

Haber 27-06-2016 11:50

Meryem Uzerli, Kanal 7'nin dizisiyle yarışıyor

Muhteşem Yüzyıl dizisinden 'tükenmişlik sendromu' nedeniyle yollarını ayıran güzel ve başarılı oyuncu Meryem Uzerli bu kez de düşük reytingler nedeniyle zor zamanlar geçiriyor.

Magazin 25-02-2016 16:52

Davutoğlu: Hiç kimse hayale kapılmasın

Başbakan Davutoğlu, "İskele Sancak Başbakan Özel" programında Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Haber 28-01-2016 20:42

Başbakan Davutoğlu: AK Parti'siz hükümet imkansız

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kanal 7'de katıldığı "İskele Sancak" programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu..

Haber 03-10-2015 00:14

Erdoğan öldürülen PKK'lı sayısını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 Televizyonu'nda İskele Sancak Özel Programı'nda gündeme ilişkin sıcak gelişmeleri değerlendirdi.

Haber 22-09-2015 23:38

Şehitlerle ilgili canlı yayında tepki çeken tartışma

Türkiye'nin yüreğini yakan şehit haberlerinin art arda geldiği bugünlerde Kanal 7 ekranlarında 'bu kadar da olmaz' dedirten bir konu tartışıldı.

Haber 11-09-2015 11:45

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kanal 7 televizyonunda açıklamalarda bulundu.

Haber 02-07-2015 23:23

Davutoğlu: HDP'ye verilen oy, PKK'ya verilen oydur

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP'nin arkasında PKK'nın olduğunu belirterek, "HDP'ye verilen oy, PKK'ya verilen oydur, Kandil'e verilen oydur" dedi.

Haber 05-06-2015 01:19

Davutoğlu: 'Sakın ha CHP'lileşmesinler'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kanal 7-Ülke TV ortak yayınında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Haber 07-05-2015 00:10

Annem, köpeği emzirdi. Günah mı?

Cuma Sohbetleri programında, Adanalı bir izleyicinin "Annem, köpeği emzirdi. Günah mı?" sorusu şaşkınlık yarattı.

Haber 22-11-2014 12:39

Erdoğan: Milletvekilinin konuşmaya hakkı yok

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınındaki "İskele Sancak" programında, gazeteci Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı.

Haber 28-07-2014 00:35

Kanal 7 spikeri Hülya Seloni gözyaşlarını tutamadı

Deneyimli haber sunucusu Hülya Seloni'nin sunduğu Kanal 7 Ana Haber bülteninde duygusal anlar yaşandı.

Haber 29-04-2014 08:37

Bakan Âlâ'dan 'polislere tayin' açıklaması

Bakan Âlâ: 17 Aralık'la ilgili görev yeri değişen polis sayısı 1000

Haber 22-02-2014 09:20

Davutoğlu isyan etti

"Algı oluşturuluyor. Kutu mutu, ayakkabı mayakkabı. Bu yardımların hepsi mevzuata uygundur"

Haber 15-02-2014 18:12

Hüseyin Çelik: 4 Bakan istifasını sundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Kanal 7 ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber 22-12-2013 14:13

Zam istedi işinden oldu

Şebnem Kısaparmak Kanal 7'deki programı için haftalık 50 bin lira istedi, kanal 40 bin liraya Esra Ceyhan'la anlaştı.

Magazin 28-09-2012 09:57

Kanal 7 binasında korkutan yangın

İstanbul'un Eyüp Sultan ilçesinde, Kanal 7 Televizyonu'nun da içerisinde yer aldığı binanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Haber 06-06-2012 21:50