TÜSİAD, Mardin'de toplanacak

Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) istişare grubunun 13 Eylül 2002 tarihinde Mardin'de toplanarak "İşsizlik Ve İşsizlikle Mücadele" konulu bir seminer düzenleyeceği bildirildi.

TÜSİAD'ın yapacağı toplantı öncesinde gerekli hazırlıkların yapıldığını söyleyen Vali Temel Koçaklar, tarihi zenginliğe sahip olan Mardin'in her geçen gün biraz daha ufkunun açıldığını savundu. Sağlanan ve huzur ve güven ortamı ile birlikte Mardin'in hızlı bir gelişme sürecine girildiğini belirten Vali Temel Koçaklar, "TÜSİAD Başkanı Tuncay Özilhan ile birlikte çok sayıda işadamı Marin'de işsizlik konusunu masaya yatıracak. Çanakkale ve Tarsus'tan sonra Mardin'de toplanacak olan TÜSİAD'ın çok önemli çözüm önerilerine imza atacağını inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin önemli işadamlarını Mardin'de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirten Mardin İşadamları Derneği Başkanı Şehmuz Duyan ise "Aslen Mardinli olan Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Masum Türker'in de seminerde yer alacak olması sevindirici. Ülkemizin ekonomisine bu toplantının önemli bir katkısı olacağına inanıyorum" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: