UEFA'dan bir skandal karar daha! İrfan Can'ın ardından Azubuike, Edin Visca, Robinho, Mehmet Topal ve Caiçara'ya da soruşturma

Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Aslan, Başakşehirli İrfan Can'ın Wolfsberger maçında attığı golden sonra yaptığı ‘asker selamı’ ile ilgili soruşturma başlatan UEFA'nın aynı selamı veren Azubuike, Edin Visca, Robinho, Mehmet Topal ve Caiçara'yı da soruşturmaya dahil ettiğini açıkladı.

UEFA, Başakşehir’in milli futbolcusu İrfan Can Kahveci’nin Avrupa Ligi’nde oynanan Wolfsberger maçında attığı golden sonra yaptığı ‘asker selamı’ nedeniyle soruşturma başlatmıştı.

Reklam
Reklam

CNN TÜRK'te yayınlanan "Limitsiz Futbol" programında konuşan Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Aslan, UEFA'nın "asker selamı" ile ilgili Başakşehir'in 5 futbolcusu için daha soruşturma kararı aldığını açıkladı.

"6 GÜN İÇİNDE SAVUNMALARINI VERECEKLER"
Aslan, "İrfan Can Kahveci hakkında soruşturma kararı alan UEFA, bu sayıyı 6'ya çıkardı. UEFA, Wolfsberger maçında İrfan Can Kahveci ile birlikte asker selamı veren Azubuike, Edin Visca, Robinho, Mehmet Topal ve Caiçara'yı disiplin kuruluna sevk etti. Bu futbolcular 6 gün içinde savunmalarını verecekler" dedi.