Başakşehir Haberleri Ve Son Dakika Başakşehir Haberleri

Başakşehir Haberleri Ve Son Dakika Başakşehir Haberleri

Başakşehir; 2008 yılında İstanbul’un Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Esenler ilçelerinde ayrılmasının ardından ilçe olarak adlandırılır. 104,33 km2’lik bir alanı kapsayan bu ilçe, kendi içerisinde çeşitli etaplara ayrılmıştır. Siteler halinde kurulmuş olan binalar, geniş güvenlik sistemleriyle korunmaktadır. 353,311 kişilik nüfusa sahip olan Başakşehir, gelişmiş eğitim ve sağlık imkanlarıyla bölge halkının pek çok ihtiyacını yeterli olacak şekilde karşılamaktadır. İlçeye ulaşım ise TEM otoyolu ya da tren ve metronun geçtiği demiryolu aracılığıyla sağlanır. Ayrıca ilçenin tamamını dolaşan onlarca halk otobüsü bulunur ve etaplar içerisinde de otobüs durakları yer alır. Öte yandan ilçede Sular Vadisi ve yapay gölet çevresinde gelişen sosyo-kültürel bir ortam da vardır. Aynı zamanda Atatürk Olimpik Stadyumu ve Başakşehir Fatih Terim Stadyumu da bu ilçede yer alır.

Başakşehir Haberleri

Başakşehir'de ilkokul öğrencileri İstiklal yürüyüşü düzenledi

Başakşehir Ahmet Kabaklı İlkokulu öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla "İstiklal" yürüyüşü düzenledi.

Yurthaber 18-03-2024 13:48

Emre Belözoğlu ve Çağdaş Atan'dan maç sonunda isyan! ''Sözlerimi dikkatli seçmek istiyorum ama...''

Trendyol Süper Lig'de RAMS Başakşehir'i 2-1 yenerek galibiyet hasretine son verdi. Karşılaşması sonrası iki takımın hocaları Emre Belözoğlu ve Çağdaş Atan, saha zeminine isyan etti.

Spor 16-03-2024 18:57

Başakşehir mağlubiyeti sonrası Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan mağlubiyet sonrası açıklama!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, futbolda böyle son saniye gollerinin olabildiğini söyleyerek, "Kaybettiğimiz için üzgünüz ama haftalar devam ediyor" dedi.

Spor 09-03-2024 23:43

Başakşehir'de taksi sürücüsüne ve polise saldıran kadın tutuklandı

İstanbul Başakşehir'de taksi sürücüsü ve olaya müdahale eden polis memuruna saldırdığı belirlenen şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 29-02-2024 13:59

Türkiye Kupası'nda ikinci yarı finalist belli oldu! Trabzonspor Başakşehir'e tek golle geçti

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Trabzonspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Tek golün atıldığı mücadelede adını bir üst tura yazdıran ev sahibi ekip oldu. İşte detaylar...

Spor 28-02-2024 19:33

Başakşehir'de iş yerlerinden kasa çaldığı iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı

İstanbul Başakşehir'de girdikleri iş yerlerinden çelik kasa çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 22-02-2024 10:17

İçi para dolu çelik kasaları çaldılar, restoranda yemek yerken yakalandılar

Başakşehir’de iş yerlerinden içi para dolu çelik kasaları çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli, arkadaşlarıyla restoranda yemek yerken polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin gözaltına alındığı anları işyerinin güvenlik kamerası kaydetti.

Haber 22-02-2024 09:49

İbrahim Keloğlan, Eros'u dakikalarca tekmeleyip öldürmüştü! Tepkilere yol açan olayla ilgili mahkemeden dikkat çeken karar

İstanbul Başakşehir'de İbrahim Keloğlan isimli kişi, sitede bulunan Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldürmüştü. Tepkilere yol açan olayda Keloğlan'a 1 yıl 3 ay ceza verilip hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Olayda yeni bir gelişme yaşandı. Küçükçekmece 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararının kaldırılmasına hükmetti.

Haber 20-02-2024 17:45

İmzalar resmen atıldı! Başakşehir ile City Football Group arasında iş birliği anlaşması

Başakşehir Futbol Kulübü, bünyesinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'yi de barındıran City Football Group (CFG) ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 18-02-2024 10:30

Başakşehir'de Eros adlı kedinin öldürüldüğü sitenin sakinlerinden eylem

Başakşehir'de "Eros" adlı kedinin öldürüldüğü sitenin sakinleri, saldırganın tutuklanması talebiyle eylem yaptı.

Yurthaber 16-02-2024 07:41

Başakşehir'de kediyi tekmeleyerek öldüren sanığın ifadesi ortaya çıktı! 'Sol bacağımı yaraladı'

İstanbul Başakşehir'de bir kediyi tekmeleyen kişinin görüntüleri olay yaratmıştı. Yılbaşı gecesi bir kediyi asansörde sıkıştırıp ezen sanık, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığa verilen cezanın ertelenmesi sosyal medyada tepki çekti. Savcılık mahkemenin kararına itiraz ederken sanığın ifadeleri de ortaya çıktı.

Haber 13-02-2024 20:00

Ünlü futbol veri sitesi Süper Lig için olay yaratacak tahminlerde bulundu! Hem şampiyon olacak takımı, hem de düşecek takımları açıkladı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken, 25. haftanın ardından liderlik el değiştirdi. Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile berabere kalmasının ardından Galatasaray zirvenin yeni sahibi olurken bitime 13 hafta kala ünlü bir futbol veri sitesi ligin şampiyonunu ve lige veda edecek takımları tahmin etti. İşte detaylar...

Spor 13-02-2024 15:33

Üniversiteli Zeynep'in ölümü sonrası Başakşehir Belediyesi başsağlığı mesajında 'O yol İBB'nin' dedi tepkilerin odağı oldu! 'Siyasetten başka değeriniz yok...'

Zeynep Cilan, İbn Haldun Üniversitesi'nde okuyan bir öğrenciydi. Okulundan çıkıp otobüs durağına giderken son sürat gelen bir araç tarafından yaşama hakkı elinden alındı. Arkadaşları ise defalarca ışıksız yol için müracaatta bulunmuştu. Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı 'O yol İBB'ye bağlı' paylaşımı ise büyük tepki çekti.

Haber 13-02-2024 08:00

Üniversite öğrencisi Zeynep'in ölümü sonrası Başakşehir Belediyesi başsağlığı mesajında 'O yol İBB'nin' dedi tepkilerin odağı oldu! 'Siyasetten başka değeriniz yok...'

Zeynep Cilan, henüz üniversite hazırlık bölümünde okuyan genç bir öğrenciydi. Okulundan çıkıp otobüs durağına giderken son sürat gelen bir araç tarafından yaşama hakkı elinden alındı. Arkadaşları ise defalarca ışıksız yol için müracaatta bulunmuştu. Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı 'O yol İBB'ye bağlı' paylaşımı ise büyük tepki çekti.

Haber 13-02-2024 08:00

Erman Toroğlu 2-0 Başakşehir maçının ardından Kerem Aktürkoğlu'na demediğini bırakmadı! Orası çocuk yuvası değil

Galatasaray Başakşehir engelini 2-0 ile geçerek kritik bir virajı kayıpsız dönmüştü. Sarı-Kırmızılılar'ın galibiyeti sonrası usta yorumcu Erman Toroğlu mücadeleye dair değerlendirmelerde bulunurken Galatasaray'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu'nu yerden yere vurdu.

Spor 11-02-2024 17:21

Güntekin Onay'dan Galatasaray maçı sonrası olay yaratan yorum! ''Başakşehir gerçekçi oynamıyor''

Başakşehir maçından 3 puanla ayrılan Galatasaray, Süper Lig’deki yenilmezliğini 13 maça çıkardı. Mücadelenin ardından konuşan Güntekin Onay, Başakşehir hakkında ilginç bir yorumda bulundu. Bu yorum taraftarların tepkisini çekti.

Spor 10-02-2024 21:15

Galatasaray kaldığı yerden devam ediyor! RAMS Başakşehir'i 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar maç fazlasıyla liderliğe yükseldi

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray, sahasında RAMS Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ile şampiyonluk yolunda çekişen sarı-kırmızılıların puan kaybına tahammülü yoktu. Müthiş baskıyla oynayan Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrılarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Spor 10-02-2024 21:01

Josef de Souza'dan Galatasaray maçı öncesi taraftarları kızdıran paylaşım!

Josef de Souza, Başakşehir-Galatasaray maç günü paylaşımını Galatasaray'a küfür edilmesiyle bilinen müzik ile yapması sarı-kırmızılı taraftarları kızdırdı.

Spor 10-02-2024 17:06

Galatasaray'dan Dubois için sürpriz takas teklifi!

Galatasaray, sezon başında Başakşehir'e kiraladığı Dubois'i geri getirmek istiyor. RAMS Başakşehir kulübü anlaşmaya sadık kalarak Dubois'i sezon sonundan önce sarı-kırmızılılara yollamak istemiyor. Sacha Boey'un satışının ardından sağ bek mevkisindeki eksiği kapatmak isteyen Galatasaray yönetimi, Başakşehir'e Sergio Oliveira'yı teklif etti.

Spor 01-02-2024 11:10

Koçbaşlarıyla eve girildi! Görüntüler ortaya çıktı, İstanbul'da kilise saldırganları böyle yakalandı

İstanbul'da kiliseye düzenlenen silahlı saldırı sonrası iki saldırgan, Başakşehir'de yakalanmıştı. O anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Koçbaşlarıyla eve girilirken teröristlerin dikkat çekmemek için aile görünümü verdiği öğrenildi.

Haber 29-01-2024 19:32

RAMS Başakşehir Konyaspor karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı! 2-0 geriye düştükleri maçı kazandılar

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Başakşehir, Konyaspor ile karşı karşıya gelirken Turuncu-lacivertliler 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galibiyetle ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 28-01-2024 18:51

Fenerbahçe Başakşehir karşısındaki oyunuyla Süper Lig tarihinin rekorunu kırdı!

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında RAMS Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe mücadeleden 1-0 galibiyetle ayılırken, bu karşılaşmada kırılması zor bir rekora da imza attı. İşte detaylar...

Spor 26-01-2024 10:08

Başakşehir Kulübü'nden Deniz Türüç açıklaması! ''Şampiyonluk mücadelesi streslerine bağlıyoruz

Başakşehir Futbol Kulübü, "Bugün Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşma sonrasında, rakip kulübün bir yöneticisinin futbolcumuz Deniz Türüç’ü, yaşanan gerginliklerin başrolü olarak nitelendirerek Fenerbahçe düşmanlığı yaptığını iddia etmesini şaşkınlıkla takip ettik..." şeklinde bir açıklama yayımladı.

Spor 25-01-2024 08:21

Emirhan İlkhan'dan Fenerbahçe maçı sonrası isyan! ''Biz bu ligin figüranı değiliz''

Fenerbahçe karşısında 90. dakikada yedikleri penaltı golüyle sahadan 1-0 mağlup ayrılan Başakşehir'de Emirhan İlkhan flaş ifadeler kullandı. Fenerbahçe'ye karşı 10 kişi mücadele etmenin zor olduğunu ifade eden Emirhan İlkhan'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 24-01-2024 22:45

Başakşehir Fenerbahçe maçındaki penaltı pozisyonu ceza sahasının içinde mi? Yeni görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tartışmalar sona erdi

Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında 90. dakikada kazandığı penaltıyla maçtan 1-0 galip ayrıldı. Pozisyonun içerde olup olmadığı sosyal medyada tartışma konusu olurken, yayıncı kuruluş yeni görüntüyü yayınlayıp tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 24-01-2024 22:23

Fenerbahçe liderliği son anda korudu! Sarı-lacivertliler deplasmanda RAMS Başakşehir'i 90+3'te attığı golle 1-0 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Liderlik için puan kaybına tahammülü olmayan sarı-lacivertliler maçın başından sonuna kadar yüksek tempoda mücadele etti. Ev sahibi RAMS Başakşehir'in iki kırmızı kart gördüğü mücadelede 90. dakikada penaltı kazanan sarı-lacivertliler attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Spor 24-01-2024 22:02

Fenerbahçe'den tepkilere yol açan Fatih Terim paylaşımı! Galatasaray taraftarı kısa süre içinde fark edince ortalık karıştı...

Fenerbahçe'nin RAMS Başakşehir ile karşılaşacağı maç öncesi sarı-lacivertlilerin yaptığı paylaşım Galatasaray taraftarı tarafından tepkiyle karşılandı. Fenerbahçe'nin sosyal medyadan maç gününe özel yaptığı paylaşımda, RAMS Başakşehir'in stadyumunun ismine yer verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Spor 24-01-2024 16:56

Kontrolden çıkan tırın iş yerinin avlusuna düşmesi kameraya yansıdı

Başakşehir'de yokuştan inerken kontrolden çıkan tırın yaklaşık 5 metre yükseklikten bir iş yerinin avlusuna düşmesi görüntülendi.

Yurthaber 24-01-2024 15:19

Başakşehir’de ahırda çıkan yangında 3 hayvan telef oldu

Başakşehir’de büyükbaş hayvanların bulunduğu ahırda çıkan yangında 3 hayvan telef oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 19-01-2024 08:25

Jehezkel'den sonra bir isim daha! Başakşehir'de İsrailli oyuncu Karzev ülkeden gönderiliyor

Başakşehir'den yapılan açıklamada sosyal medyadaki paylaşımı dolayısıyla hakkında soruşturma başlattıkları İsrailli futbolcu Eden Karzev ile yolların ayrıldığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 18-01-2024 18:09

Başakşehir'den G.Saray'a kötü haber geldi!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir’in Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'dan kiraladıkları Dubois'in geri dönme ihtimaline cevap verdi.

Spor 16-01-2024 15:17

İsrail paylaşımı yapan diğer futbolcu serbest!

RAMS Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası gözaltına alındı. İfadesinin ardından Karzev, serbest bırakıldı.

Spor 15-01-2024 18:59

Süper Lig'de tarihe geçen an! İlk kez Başakşehir Alanyaspor maçında devre girdi... İşte Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Başakşehir-Alanyaspor karşılaşmasında bir ilk yaşandı. Ligin ikinci yarısı itibarıyla kullanılmaya başlanan Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi bu karşılaşmada ilk kez devreye girdi. İşte o anlar...

Spor 13-01-2024 16:55

Yusuf Sarı’dan ’sakatlık’ sitemi! ''Niye olduğunu bizimkiler bilir''

Başakşehir mücadelesinde sakatlanarak oyuna devam edemeyen Adana Demirsporlu futbolcu Yusuf Sarı, adelesinde muhtemelen yırtık olduğunu söyledi. Sarı, “Niye olduğunu da biliyoruz, MR çekildikten sonra durum belli olacak, büyük ihtimalle yırtık var. Niye olduğunu bizimkiler bilir” dedi.

Spor 06-01-2024 21:49

Josef de Souza, Başakşehir-Adana Demirspor maçını tribünden takip etti

RAMS Başakşehir’in Çin ekibi Beijing Guoan’dan kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Adana Demirspor mücadelesini tribünden takip etti.

Spor 06-01-2024 19:36

RAMS Başakşehir yenilmezlik serisini 4 maça yükseltti

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Yukatel Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan RAMS Başakşehir, yenilmezlik serisini 4 maça yükseltti.

Spor 06-01-2024 19:31

Başakşehir'de dehşet dolu anlar! Lüks sitenin otoparkına pusu kurup, iş insanını vurdu

Başakşehir'de dehşet dolu anlar yaşandı. Bir iş insanı yaşadığı lüks sitenin otoparkında silahlı saldırıya uğradı. İş insanı uğradığı saldırıda hayatını kaybetti. Olay sonrasında yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 05-01-2024 00:38

Başakşehir'de kediyi öldürdüğü belirlenen zanlı yakalandı

Başakşehir'de, bir sitenin asansöründe kediyi ayaklarıyla ezerek öldürdüğü tespit edilen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 04-01-2024 11:21

Fenerbahçe'de Miha Zajc ile yollar ayrılıyor! İstanbul'da mutlu olan yıldız oyuncu yine İstanbul ekibiyle anlaşmak üzere...

Fenerbahçe'de istediği forma şansını bulamayan 29 yaşındaki Miha Zajc, Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir ve Fatih Karagümrük ile görüştü.

Spor 03-01-2024 15:12

Transferin adı: Josef de Souza! Brezilyalı yıldız oyuncu RAMS Başakşehir ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

BJ Guoan'dan ayrılan Josef de Souza, Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir ile her konuda anlaşmaya vardı. Son olarak ülkemizde Beşiktaş forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu İstanbul'a geri dönmüş oldu.

Spor 01-01-2024 16:49

Yer: Başakşehir! Karakoldaki kaos anbean kaydedildi: Polise saldırıp böyle kaçtı

Başakşehir'de yaralama ve tehdit suçlarından aranan E.A. gözaltına alındı. Başak Mahallesi'ndeki polis merkezine getirilen E.A. polis memurlarına fiziki saldırıda bulunarak kaçmaya çalıştı. Saniye saniye kaydedilen olay sonucunda E.A. yakalanarak yeniden gözaltına alındı.

Haber 30-12-2023 16:02

Geçtiğimiz günlerde 'dönüyorum' demişti! Josef de Souza yeni takımıyla anlaşma sağladı

Süper Lig'de daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları da giymiş olan Josef de Souza geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla 'Geri dönüyorum' demişti. Brezilyalı yıldızın yeni takımı belli olurken, Başakşehir ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Spor 26-12-2023 08:32

Akyazı'da kazanan çıkmadı! Trabzonspor ile RAMS Başakşehir'in karşılaşması 1-1'lik eşitlikle sona erdi

Trendyol Süper Lig'in 18. hafta maçında Trabzonspor ile RAMS Başakşehir kozlarını paylaştı. Karadeniz ekibi, çıkışını bu maçı da kazanıp sürdürmek istiyordu. Karşılıklı ataklara sahne olan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Spor 23-12-2023 20:56

Futbolun yeni formatı Avrupa Süper Ligi için Türkiye'den ilk bildirim Fenerbahçe ve Başakşehir'den geldi!

Avrupa Birliği Adalet Divanı'nın Avrupa Süper Ligi’nin kurulmasını engelleyerek rekabet yasasına aykırı hareket ettiğine hükmetmesinin ardından Türkiye'den ilk bildirim Başakşehir ve Fenerbahçe'den geldi. RAMS Başakşehir ve Fenerbahçe Avrupa Kulüpler Birliği’nin (ECA), Avrupa Süper Ligi’ni desteklememe kararına katıldıklarını duyurdu.

Spor 21-12-2023 18:21

Başakşehir'de otomobilden para hırsızlığı yapan şüpheli tutuklandı

Başakşehir'de park halindeki otomobilin camını kırarak içerisinde 2 milyon 500 bin lira para bulunan çantayı çaldığı iddiasıyla yakalan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 21-12-2023 10:25

Sivasspor'dan paylaşım! ''Başakşehir'de kara gece''

Sivasspor, Başakşehir'e kaybettiği karşılaşmanın ardından paylaşımda bulundu.

Spor 19-12-2023 23:36

Hem hamile öğretmene saldırdı, hem güvenlik görevlisinin burnunu kırdı!

İstanbul'da akılalmaz olay! 13 Aralık çarşamba günü Başakşehir'de zorla okula girmeyen bir öğrenci velisi adeta terör estirdi. Hamile bir öğretmene hakaret edip saldıran veli, güvenlik görevlisinin de burnunu kırdı. Öğretmen ve güvenlik görevlisi saldırgandan şikayetçi oldu.

Haber 18-12-2023 16:40

Düğün konvoyundaki görüntüler sosyal medyada tepki çekti! Silahlarıyla birlikte yakalandılar! İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

İstanbul Başakşehir'de düğün konvoyundaki araçlardan inen kişiler tabanca ve av tüfeğiyle havaya ateş defalarca ateş açtı. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından, 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 17-12-2023 20:30

Deniz Türüç'ün saha içinde yaptığı hareketler izleyenleri korkuttu! Hastalığı mı var?

RAMS Başakşehir forması giyen Deniz Türüç'ün saha içindeki anları izleyenleri endişelendirdi. Maç esnasında topsuz alanda yaptığı hareketler kameralara yansıyan Deniz Türüç için ortaya birçok iddia atıldı.

Spor 04-12-2023 17:08