Ulan İstanbul 33. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D'nin eğlenceli dizisi Ulan İstanbul son bölümüyle televizyonlara veda etti. Ulan İstanbul 33. bölümünün ardından artık televizyonlardan değil, internet üzerinden izleyicileriyle buluşacak. Heyecan dolu anlarıyla ve komik sahneleriyle dizi son kez televizyonda izleyicileriyle buluştu.

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Ulan İstanbul 33. bölümü Kanal D ekranlarından sevenleriyle buluştu. Bu bölüm yeni gelişmelere sahne olurken izleyici son kez televiyondan diziyi izleme imkanı buldu. Başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım'ın paylaştığı Ulan İstanbul 33. bölümle ekranlara veda etti. Dizi, son zamanlarda ciddi miktarda artış gösteren sosyal medya izleyicisi için yeni bölümleriyle yine yayında olacak. Üstelik bu yeni bölümler aynı gün ve saatte servis edilecek. Dizi internet üzerinden "paralı" izlenmeye başlanacak. Dizinin yayın süresi ise 45 dakikaya düşecek.

Kandemir Firuz'dan kurtulmak istedi

Ulan İstanbul son bölümde Kandemir kızından daha fazla ayrı kalmak istemedi. Bir an önce Firuz'un elindeki kozdan kurtulmak isteyen Kandemir ekibiyle birlikte plan hazırlıklarına girişti. Nevizadeler'in hırsız olduğunu öğrenen Ceyhun, duyduklarını Esra ile paylaştı. Nevizadeler'in hırsızlık çetesi olduğunu öğrenen Ceyhun, kendisine oynanan oyunun öcünü almak için hazırlık yaptı. Komiser, bunca zaman kandırılmış olmanın verdiği sinirle Nevizadeler'i suç üstü yakalamak için harekete geçti.

Yaren ve Karlos sahneye çıktı

İkili bir soyguna adı karışan Aysel'i Nevizadeler'e yem olarak kullanmayı planladı. Ulan İstanbul 33. bölümde Aysel'in görevi yanında çalıştığı zengin ailenin evini Nevizadeler'e soydurmaktı. Başta Aysel'in anlattıkları ekibin dikkatini çekmese de, tesadüfen Aysel'in tedavi masraflarını karşılayamadığı bir oğlu olduğunu öğrenmeleriyle her şey değişti. Yaren ve Karlos arkadaşlarının mekanında sahneye çıkmaya karar verdiler. Bu sefer iş yapmak yerine geceye bütün mahalleliyi davet ettiler. Herkes tam kadro barda eğlenirken hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya kaldılar.