Valbuena ve Soldado'ya sözleşme kesiği

Fenerbahçe'de bu sezon yeterli şansı bulamayan Mathieu Valbuena ve Roberto Soldado'nun sözleşmelerindeki opsiyondan dolayı oynamadıkları iddia edildi.

Süper Lig'de 9. haftayı 15. sırada kapatan Fenerbahçe'de Roberto Soldado ve Mathieu Valbuena'nın neden forma şansı bulamadığı en çok merak edilen konular arasındaydı.

Sabah'ın haberine göre; sözleşmesi sezon sonunda biten her iki oyuncunun da oynamama sebebinin sözleşmelerindeki 1 yıllık opsiyon maddeleri olduğu ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Sezon başından bu yana 13 maçta forma giyen ve yıllık 4 milyon euro kazanan Roberto Soldado, sezon sonuna kadar 20 maçı tamamlaması halinde 1 yıllık sözleşmeye daha hak kazanacak.

Sarı lacivertli formayla bu sezon 6 maça çıkan Valbuena ise 19 resmi maça daha çıkması halinde sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak.

Senelik 3.5 milyon euro kazanan Fransız yıldız, Sivasspor karşılaşmasında ısınmaya dahi gönderilmemişti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın