Yeğenini öldürdükten sonra intihar etti

İzmir’in Çiğli ilçesinde 35 yaşındaki Turan Sert, tartıştığı yeğeni Şeyma Soyuipek'i kiraladıkları evde tabancayla vurduktan sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

2005 yılında Muhammet Özütok'un öldürülmesiyle cezaevine giren Turan Sert, yaklaşık 5 ay önce tahliye edildi. Sert, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki bir kafede kasiyer olarak çalışan yeğeni Şeyma Soyuipek ile birlikte, dün sabah saatlerinde Egekent'te bir daire kiraladı.

Reklam
Reklam

Akşam saatlerinde kira kontratını imzalatmak için daireye gelen ev sahibi, kapıyı kimse açmayınca polisi aradı. Çilingir yardımıyla eve giren polis, dairenin salonunda Şeyma Soyuipek ile amcası Turan Sert'in cansız bedenlerini buldu.

YEĞENİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

Evde yapılan incelemede, Turan Sert'in, genç kızı tabancayla göğsünden vurduktan sonra aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdiği belirlendi. Tabanca, Sert'in cesedinin yanında bulundu. Acı haberi alan ailenin yakınları sinir krizi geçirdi. Sert ve yeğeninin cansız bedenleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

BABASI SOYİSMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Yeğenini öldürüp intihar eden Sert'in, neden ev kiraladığı ve ikili arasında ne yaşandığı ise henüz tespit edilemedi. Bu arada, Şeyma Soyuipek'in babasının bir süre önce, Sert olan soyismini değiştirdiği öğrenildi. Soruşturma başlatan polisin, genç kız ile Sert'in yakınlarının ifadesine başvuracağı belirtildi.

Reklam
Reklam

(DHA)


Anahtar Kelimeler: