Yuvamdaki Düşman final bölümü izle - Yuvamdaki Düşman nasıl bitti, neden final yaptı?

Yuvamdaki Düşman 6. son bölümü ile final yaptı ve ekranlara veda etti. Show TV'de yakın zamanda başlayan Yuvamdaki Düşman final bölümünde neler oldu, Ceren istediğine kavuşabildi mi merak ediliyor. Ceren'in Okan'a önerdiği teklif ile çok tehlikeli bir yola girdi. Yuvamdaki Düşman nasıl bitti? Yuvamdaki Düşman neden final yaptı? İşte Yuvamdaki Düşman 6. son (final) bölümü...

Yuvamdaki Düşman final bölümü heyecanla izlendi. Show TV'de perşembe akşamları ekrana gelen, psikolojik gerilim türündeki senaryosu ve usta oyuncu kadrosu ile izleyici ekran başına kilitleyen Yuvamdaki Düşman süpriz bir şekilde final yaptı. Dün akşam ekrana gelen Yuvamdaki Düşman 6. bölümü ile veda eden dizide neler oldu, nasıl bitti merak ediliyor. Ceren emeline erişti mi? Planı işe yaradı mı? Yasemin nasıl kurtuldu? İşte Yuvamdaki Düşman final bölümünde olanlar...

YUVAMDAKİ DÜŞMAN FİNAL BÖLÜMÜ NASIL BİTTİ?

Yuvamdaki Düşman’ın dün akşam ekrana gelen final bölümünde Tülin’in ölümünün ardından Yasemin evden ayrılma kararı alır. Yanında Ceren ve Kerem’i de götürür. Uğraşlarına rağmen istediğini alamayan Ceren bu yeni durumu tam avantajına çevirmek üzereyken, onun yüzünden yıllarını hapislerde geçirmiş olan Okan karşısına çıkar. Okan Ceren’e çok kızgındır. İntikam almak istediği bellidir. Öncelikle Ceren’den yüklü para ister. Ceren bu parayı bulmak için çok tehlikeli bir işe kalkışacaktır. Yine de Okan’dan kurtulamayacağını anlayınca Okan’a başka bir teklifle gelir.

Yasemin’in “Çocuğumu benden ayıramayacaksın!” diyerek sinir krizi geçirdiği sırada Murat, eşini sakinleştirmeye çalışıyor. Ceren, Yasemin’in yokluğunu fırsat bilerek Murat’la yakınlaşmak istiyor. Eski sevgilisi Okan’ın tehdidine boyun eğen Ceren parayı bulmak için harekete geçiyor. Olcay’ın gerdanlığını satmak isterken, alıcının “Senin anneannenin adı Olcay Çifthanlı mı?” sorusuyla şoke oluyor. Fakat kuyumcu, buna rağmen Ceren'e 30 bin lira ile anlaşarak gönderir.

Yuvamdaki Düşman son bölümde Ceren, gerdanlık karşılığında aldığı para ile Okan'ın yanına gider. Okan'a susması için bu parayı verirken ona reddedemeyeceği bir teklif yapar. Ceren, Çifthanlıların çocuğu Kerem'i kaçırmasını ve karşılığında 5 milyon lira alabileceğini söyleyince Okan, bir anlık tereddütten sonra kabul ediyor. Ceren, paranın hepsinin onda kalacağını söylemesi Okan'ı şüphelendirdi. Fakat Ceren, çocuğun annesi ile bir problemim var diyerek onu ikna ediyor. Final bölümü "Bir ayıyı dansa kaldırırsan, dans sen vazgeçtiğin zaman değil ayı vazgeçtiği zaman sona erer" sözleri ile sona erdi. Yuvamdaki Düşman son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Yuvamdaki Düşman final bölümü izle


Anahtar Kelimeler: