Show Tv Haberleri Ve Son Dakika Show Tv Haberleri

Show Tv Haberleri Ve Son Dakika Show Tv Haberleri

Ciner Yayın Holding’in himayesi altında yayın yapan Show Tv, hem ulusal hem de uluslararası bir televizyon kanalı olmayı başarır. 1 Mart 1991’de Fransa’da yayıncılığa başlayan kanal, 1 Mart 1992’de Türkiye televizyonlarında yerini almıştır.

Günümüzde “Show’a Bak” sloganıyla bilinen televizyon kanalı, kaliteli içerikleri ve özgün programları sayesinde izleyicilerin dikkatini çeker. Türk televizyon tarihine önemli projeler katan Show Tv, aynı anda 25 yarışma yayınlanması nedeniyle rekor kırmıştır.

Son dönemlerde yayınladığı dizilerle adından sıkça söz ettiren kanal, televizyonların hemen hemen hepsinde değişmez bir yere sahiptir. 90’lı yıllardan günümüze uzanana geçmişiyle öne çıkan televizyon kanalı, yurt dışında da izlenen yapımlarıyla televizyon camiasında kendini gösterir.

Show Tv Haberleri

Dev buluşma... Demet Akbağ'lı Sandık Kokusu'na bomba transfer! Atilla'nın babasını canlandıracak

Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisine usta oyuncu dahil oldu. Dizide Metin Akdülger'in canlandırdığı Atilla rolünün babasına hayat verecek olan değerli aktörün hikâyeye yeni bir soluk getireceği ve dengeleri değiştireceği öğrenildi.

Magazin 28-02-2024 22:40

ARAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Arak dizi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kara ve Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı Arak'ın başrollerini Poyraz Karayel ve Kuzey Güney dizilerinin yıldızları paylaşıyor. Peki, Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Magazin 21-12-2023 19:03

Var Mısın Yok Musun yarışmasının Tony'si yıllar sonra ortaya çıktı! Tony Tezer son hali ile görenleri şaşırttı

Acun Ilıcalı'nın bir döneme damga vuran 'Var Mısın Yok Musun' isimli yarışmasıyla tanınan Tony Tezer Tezulaştıran sosyal medyada yeniden gündem oldu. Nursel Ergin, Hakan Hatipoğlu, Hanzade Durmuş, Merve Oflaz, Furkan Dede ve Mevlüt Acaroğlu gibi birçok kişinin tanınmasına vesile olan bu yarışma ile hafızalara kazınan Tony Tezer'in değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 19-12-2023 11:23

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-2023 20:09

Diğer Haber Etiketleri

Ceza Oyuncu atv FOX Kanal D KRT Star TV TRT 1 TV8 deprem Baba dizisi Atla Gel Şaban filmi Reyting sonuçları Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Sakar Şakir filmi En Büyük Şaban filmi Mucize Aşk filmi Tülin Özen Uğur Yücel Yıldıray Şahinler Masterchef İbo Show Bennu Yıldırımlar Binnur Kaya Canan Ergüder Caner Cindoruk Damla Sönmez Demet Akbağ Didem Arslan Ecem Erkek Erkan Kolçak Köstendil Feyza Civelek Hakan Hatipoğlu Haluk Bilginer İlker Kaleli Kaan Yıldırım Kemal Sunal Kerem Alışık Kıvanç Tatlıtuğ Mahsun Kırmızıgül Metin Akdülger survivor Güldür Güldür O Ses Türkiye Gaziantep Adıyaman Hatay Kahramanmaraş Necip Memili Nevra Serezli Özge Gürel Özge Özpirinçci Serenay Sarıkaya Öykü Karayel Özge Yağız Nihat Hatipoğlu Şarkılar Bizi Söyler televizyon Tolga Sarıtaş Acun Ilıcalı Aslı Hünel Güzel Günler dizisi aldatmak aile devrim özkan didem arslan yılmaz baba bugün tv bugün tv de ne var camdaki kız feyza erkan güzel günler gelin evi gelsin hayat bildiği gibi fox tv ibrahim ayberk arak dünya kupası kapıcılar kralı iyilik yeni bölüm yılbaşı gecesi yılbaşı programları yalnız kurt yardım yasak elma yaşında yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar mucize aşk natuk baytan mülayim korkusuz korkak magazin recep ivedik 2 rtük sipahi sakar şakir sevgilisi şark bülbülü star örümcek adam nursel ünlü oyuncu tv 8 gününde yaratacak doğukan güngör gecesi karakteri turu çocuğun beren ele var mısın yok musun yalı çapkını sosyal medya

Show Tv

Show Tv Hakkındaki Haberler Mynet'te. Show Tv Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

RTÜK'ten yayıncılık ilkelerini ihlal eden kanallara ceza yağdı!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) düzenlediği toplantıda izleme raporları incelendi. Dizilerdeki gayri ahlaki görüntülere ve şiddet sahneleri de değerlendirilen görüşmelerde “Hudutsuz Sevda” isimli diziye ilişkin hazırlanan izleme raporunda, kadına yönelik şiddet sahneleri nedeniyle yayıncı FOX hakkında idari para cezası müeyyidesi kararı alındı. RTÜK ayrıca SHOW TV ve KRT'ye de para cezası verdi.

Haber 17-11-2023 18:28

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in başından geçen olay dizi konusu oldu!

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in başından geçen olay yakında Show Tv'de başlayacak olan yeni dizi Sandık Kokusu'na konu oldu. Dizinin senaristi Melis Civelek, oyuncu kızı Feyza Civelek'in çocukken yaşadığı bir olayı diziye taşıdı.

Magazin 11-11-2023 14:36

Kirli çamaşırlar ortalığa döküldü! Fenomen Mahir'e yönelik ihbar üstüne ihbar: Bu psikopat! Çok güzel oynuyor

Didem Arslan Yılmaz programında 'Fenomen Mahir' konusunu ele almaya devam ediyor. Esra Çömelek'in "Fenomen Mahir" olarak tanınan Mahir Düz'e milyonlarca lirasını kaptırdığını belirtmesinin ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Polonyalı bir kadın, 3 sene boyunca aynı şahıs tarafından dolandırıldığını belirtip yaşadıklarını anlattı. Didem Arslan Yılmaz bile anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 01-11-2023 11:56

Arak dizisinde İlker Kaleli'ye bomba partner! Çok ünlü bir isim kadroya katıldı

Yakında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Arak dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Başrolünde İlker Kaleli'nin bulunduğu diziye çok ünlü bir isim katıldı.

Magazin 02-10-2023 22:26

Ünlü oyuncu Demet Akbağ yeni projesi ile anlaştı! Rol arkadaşları belli oldu

Usta oyuncu Demet Akbağ ekranlara dönüyor. Son olarak Akrep dizisinde 'Perihan' rolünü canlandıran Akbağ'ın yeni projesi belli oldu. Akrep dizisinin ardından "Demet Akbağ ile Güldürme Beni" programını sunan ünlü isim bu kez bir dizide rol alacak.

Magazin 30-09-2023 11:07

KIZILCIK ŞERBETİ saat kaçta, bu akşam var mı? KIZILCIK ŞERBETİ yeni sezon ne zaman? 15 Eylül 2023 Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü dizinin sıkı takipçileri tarafından heyecanla beklendi. İzlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezonuyla ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Show Tv'de yayınlanan dizinin sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer kaza yapmıştı. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, saat kaçta? Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman? İşte haberin detayları...

Magazin 15-09-2023 23:48

Korkusuz Korkak oyuncuları kimdir, konusu nedir? Korkusuz Korkak filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Korkusuz Korkak filmi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Usta oyuncu Kemal Sunal filmde 'Mülayim Sert' rolünü canlandırdı. Korkusuz Korkak filminin senaristliğini Erdoğan Tünaş kaleme alırken yapımcılığını Yahya Kılıç üstlendi. Peki, Korkusuz Korkak oyuncuları kimdir, konusu nedir? Korkusuz Korkak filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 12-09-2023 21:08

Gördüğünüz bütün çeyizleri unutun: Gelin Evi'nde Marianna gelinin çeyizi ezber bozdu! Sosyal medyada yorum yağdı

Show TV'nin gündüz kuşağı programı Gelin Evi şaşırtan dakikalara sahne oldu. Aslı Hünel'in sunumuyla gerçekleşen Gelin Evi programına her hafta beş gelin katılıyor. Gelinlerin ev dekorasyonu, sunumları ve çeyizlerine puan veriliyor. Alman ve Kore asıllı Marianna gelin, çeyizim diye yatağa serdiği kitaplarını sergiledi. Ezber bozan çeyiz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-09-2023 14:36

KIZILCIK ŞERBETİ yeni sezon ne zaman başlıyor? KIZILCIK ŞERBETİ yeni sezon tarihi belli oldu mu? 1 Eylül 2023 SHOW TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bir süredir ekranlarda olmayan Kızılcık Şerbeti dizisi 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizi rekorlara imza attı. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte 1 Eylül 2023 Show TV yayın akışı...

Magazin 01-09-2023 15:59

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON TARİHİ: Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak, Show TV 2. sezon tarihi belli mi? Çekimler başladı

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon tarihi vatandaşlar tarafından merak konusu olurken Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi isimlerin başrolleri paylaştığı yapıma ilişkin araştırmalar da hız kazandı. Sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer kaza yapmıştı. Oyuncular yeni sezon için sete çıktı, çekimler başladı. Peki, Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak, 2. sezon tarihi belli mi? İşte, Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi...

Magazin 31-08-2023 11:45

EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! En Büyük Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV'de Kemal Sunal fırtınası!

En Büyük Şaban filmi konusu ve oyuncuları, filmin Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla araştırılmaya başlandı. Usta yönetmen ve oyuncu Kartal Tibet'in yönetmenliğini üstlendiği film, bu akşam saat 20.00'de Show TV ekranlarında olacak. EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! En Büyük Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV'de Kemal Sunal fırtınası!

Magazin 18-08-2023 19:53

MAVİYE SÜRÜGÜN bu akşam yok mu, neden yok? MAVİYE SÜRGÜN yeni bölüm ne zaman? 9 Ağustos 2023 SHOW TV yayın akışı

Maviye Sürgün dizisi neden yok, sorusunun yanıtı sıklıkla sorgulanıyor. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı gibi isimlerin yer aldığı Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü Show TV'nin 9 Ağustos 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Maviye Sürgün'ün yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Maviye Sürgün bu akşam var mı, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman?

Magazin 09-08-2023 18:55

Sakar Şakir oyuncuları kimdir, konusu nedir? Sakar Şakir nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam TV'de!

Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Natuk Baytan'ın oturduğu film bu akşam Show TV ekranlarında eğlence dolu dakikalar yaşatacak. Sakar Şakir'in başrolünde usta oyuncu Kemal Sunal yer almıştır. Peki, Sakar Şakir oyuncuları kimdir, konusu nedir? Sakar Şakir nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 08-08-2023 18:39

KAPICILAR KRALI KONUSU VE OYUNCULARI! Kapıcılar Kralı nerede ve kaç yılında çekildi? Bu akşam TV'de!

Kapıcılar Kralı filmine dair detaylar hızla sorgulanıyor. Başrolde Kemal Sunal'ın oynadığı Türk filmi Kapıcılar Kralı, bu akşam Show Tv ekranlarında olacak. Komedi türünü ele alan Kapıcılar Kralı filmi, saf görünüşlü ancak cin gibi kurnaz ve işini bilir bir kapıcının apartman sakinleriyle olan renkli ilişkilerini anlatmaktadır. Peki, Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kapıcılar Kralı nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-2023 18:43

Maviye Sürgün bu akşam yok mu, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman? 24 Temmuz 2023 SHOW TV yayın akışı

Maviye Sürgün dizisi neden yok, sorusunun yanıtı sıklıkla sorgulanıyor. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı gibi isimlerin yer aldığı Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü Show TV'nin 24 Temmuz 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Maviye Sürgün'ün yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Maviye Sürgün bu akşam var mı, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman?

Magazin 24-07-2023 21:27

ŞARK BÜLBÜLÜ KONUSU VE OYUNCULARI! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi?

Şark Bülbülü filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kemal Sunal’ın başrolünde oynadığı Şark Bülbülü filminde Ayşen Gruda, Osman Alyanak, İhsan Yüce, Zeki Sezer, Dündar Aydınlı, Bahri Ateş gibi önemli isimler yer aldı. Peki, Şark Bülbülü filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi?

Magazin 23-07-2023 20:55

Kızılcık Şerbeti'ne Yasak Elma'dan bomba transfer! Pembe'den beklenmedik atak: Bir hafiyemiz eksikti

Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Gerdek gecesi sahnesi ile bütün dikkatleri üzerine çeken diziye 6 sezonun sonunda geçtiğimiz ay final yapan Yasak Elma dizisinden bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 10-07-2023 00:21

Yeşil Vadi'nin Kızı ne zaman, saat kaçta? Show TV'nin yeni dizisi Yeşil Vadi'nin Kızı nerede çekildi? Anne With An E'den uyarlandı

Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin ilk bölüm tarihi ve saati 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü internette araştırılıyor. Show TV'de yayınlanacak dizinin yönetmenliğini Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak Aydoğdu yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Özge Aras ve Serhat Yiğit kaleme aldı. Peki, Yeşil Vadi'nin Kızı ilk bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin tarihi ve yayın saati...

Magazin 03-07-2023 10:18

Kapıcılar Kralı oyuncuları kimler, konusu nedir? Kapıcılar Kralı nerede ve kaç yılında çekildi? Bu akşam Tv'de!

Kapıcılar Kralı filmi bu akşam izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Filmin başrolünde rahmetli usta oyuncu Kemal Sunal yer alıyor. Kapıcılar Kralı'nın yönetmenliği Zeki Ökten'e ait. Filmi izlemek isteyen sinema severler Kapıcılar Kralı'na ilişkin merak edilenleri şimdiden sorguluyorlar. Peki, Kapıcılar Kralı oyuncuları kimler, konusu nedir? Kapıcılar Kralı nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 17-05-2023 19:41

Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Survivor'ın yıldızı kadroya katılıyor

Kızılcık Şerbeti dizisi cuma günleri yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Survivor'da yarıştığı dönemde adından söz ettiren Yiğit Dikmen diziye dahil oluyor. Ünlü isim Sönmez ve Mustafa'nın ortak olduğu lokantanın müşterisi Serdar'ı canlandıracak.

Magazin 05-05-2023 15:17

Sakar Şakir oyuncuları kimler, konusu ne? Sakar Şakir filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sakar Şakir'in yönetmenliği Natuk Baytan'a ait. 1977 yapımı Türk komedi filmi Sakar Şakir bu akşam Tv ekranlarında yayınlanacak. Filmi seyretmek isteyen seyirciler Sakar Şakir'in konusu ve oyuncularını araştırmaya başladılar. Peki, Sakar Şakir oyuncuları kimler, konusu ne? Sakar Şakir filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 19-04-2023 18:56

Gerdek sahnesiyle RTÜK'ten ceza alan Kızılcık Şerbeti'nde yeni gelişme! Kızılcık Şerbeti neden ceza aldı, ne zaman yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti dizisinde sular durulmuyor. Show Tv'in reyting rekortmeni dizisi tartışma yaratan konusundan sonra gerdek sahneleriyle RTÜK'ten 5 bölüm durdurulma cezası almıştı. Dizinin hayranlarını üzen bu durum sonrası fragmanı yayında olan yeni bölümün de yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti neden ceza aldı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 04-04-2023 23:18

Aile dizisi yeni bölüm ne zaman? Aile 5. bölüm bu akşam var mı? İşte son bölüm özeti...

Aile dizisi 5. bölümü dizi severler tarafından merakla beklenmeye başladı. İlk bölümüyle 7 Mart Salı akşamı Show Tv'de yayın hayatına başlayan Aile dizisi, seyircilerin beğenisini toplamayı başardı. Sevilen dizide, Serenay Sarıkaya; Devin, Kıvanç Tatlıtuğ ise Aslan rolünü canlandırıyor. 4 Nisan Salı günü Aile dizisinin yeni bölümü sorgulanmaya başladı. Peki, Aile dizisi yeni bölüm ne zaman? Aile 5. bölüm bu akşam var mı?

Magazin 04-04-2023 18:57

Aile 4. bölüm ne zaman? Aile dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? İşte son bölüm özeti...

Aile dizisi 4. bölümü dizi severler tarafından merakla beklenmeye başladı. 7 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan Aile dizisi, seyircilerin beğenisini toplamayı başarmış durumda. Dizide, Serenay Sarıkaya; Devin, Kıvanç Tatlıtuğ ise Aslan rolünü canlandırıyor. 28 Mart Salı günü Aile dizisinin yeni bölümü sorgulanmaya başladı. Peki, Aile 4. bölüm ne zaman? Aile dizisi yeni bölüm bu akşam var mı?

Magazin 28-03-2023 20:03

Aile 3. bölüm ne zaman? Aile dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? İşte son bölüm özeti...

Aile dizisi 3. bölümü merakla beklenmeye başladı. 7 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyen Aile dizisi, seyircilerin beğenisini toplamayı başardı. Dizide, Serenay Sarıkaya; Devin, Kıvanç Tatlıtuğ ise Aslan rolünü canlandırıyor. 21 Mart Salı günü Aile dizisinin yeni bölümü sorgulanmaya başladı. Peki, Aile 3. bölüm ne zaman? Aile dizisi yeni bölüm bu akşam var mı?

Magazin 21-03-2023 20:03

Aile dizisinin Leyla'sı Canan Ergüder sosyal medyada gündem oldu! Hastalığı sebebiyle setleri bırakmıştı

Cana Ergüder, dün akşam ilk bölümü yayınlanan Aile dizisi sonrası sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyuncunun mimikleri, konulara verdiği tepkiler izleyicilerin gözünden kaçmadı. Kanser hastalığı geçiren ünlü oyuncu, rahatsızlığı nedeniyle setleri bırakmıştı. Aile dizisiyle ekranlara geri dönen Ergüder'e 'özledik' yorumları yağdı.

Magazin 08-03-2023 10:10

AİLE DİZİSİ 1. BÖLÜM KONUSU! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisi 1. bölümünde neler oldu? Öpüşme sahnesi gündem oldu!

Aile dizisi 1. bölümü ile geçtiğimiz gün Show Tv'de ekrana geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı dizi öpüşme sahnesi ile sosyal medyada gündem oldu. Aile dizisi 1. bölüm izle konu başlığı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisi 1. bölümünde neler oldu? İşte detaylar...

Magazin 08-03-2023 08:30

Mucize Aşk filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Mucize Aşk filmi nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam Tv'de!

Mucize Aşk filmi bu akşam saat 20:00'de Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği yerli sinema filmi Mucize Aşk'ın konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak konusu oldu. Peki, Mucize Aşk filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Mucize Aşk filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Trend 21-02-2023 21:15

Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam var mı yok mu? Gelsin Hayat Bildiği yeni bölümü ne zaman? 16 Şubat Show TV yayın akışı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, 16 Şubat Perşembe günü Show TV yayın akışında yer almadı. 6 Şubat'ta meydana gelen deprem nedeniyle birçok kanal, dizi ve program yayınlarını durdurdu. Dizinin sevenleri, Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin yeni bölümünün ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki Gelsin Hayat Bildiği yeni bölümü ne zaman? İşte 16 Şubat Show TV yayın akışı...

Magazin 16-02-2023 14:15

Türkiye Tek Yürek ortak yayınında yardım kampanyası! Depremin yaralarını sarmak için AFAD ve Kızılay'a nasıl bağış yapılır?

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinin ardından Türkiye Tek Yürek ortak yayınında AFAD ve Kızılay'a bağışlanmak için yardım toplandı. 213 televizyon kanalı ve 562 radyoda canlı olarak ekrana gelen Türkiye Tek Yürek yayını yoğun ilgi nedeniyle günün ilk saatlerine kadar sürdü. Ünlü oyuncu ve sanatçılar da gelen bağışlar için telefonlara baktı. Canlı yayının sonunda bağış miktarı 115 milyar 146 milyon TL'yi geçerken, 9 milyondan fazla da sms gönderildi.

Haber 15-02-2023 19:58

TV yayın akışı 14 Şubat 2023 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Şubat 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Şubat Salı Habertürk Ortak Yayın, Akıl Çemberi, Deprem Özel Ortak Yayın, NTV-Star TV Ortak Yayın, TRT Haber Ortak Yayını, Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber ve Deprem Özel (TV8-NTV Ortak Yayın) programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 14 Şubat Salı 2023 TV yayın akışı...

Trend 14-02-2023 07:38

Sakar Şakir nerede çekilmiştir? Yerli sinema filmi Sakar Şakir konusu ve oyuncuları

Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncuları Show Tv seyircilerinin araştırma konusu oldu. Unutulmaz filmlerden biri olan Sakar Şakir'in nerede çekildiği de merak edilen diğer konular arasında. Sakar Şakir bu akşam sinema severler ile buluşacak. Peki, Sakar Şakir nerede çekilmiştir? İşte Sakar Şakir konusu ve oyuncuları

Magazin 24-01-2023 19:25

TV yayın akışı 22 Ocak 2023 Pazar! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

22 Ocak 2023 Pazar günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 22 Ocak 2023 Pazar akşamı Güzel Günler, Yargı, Kim Milyoner Olmak İster?, Çok Güzel Hareketler 2, Teşkilat, Taçsız Prenses ve Survivor 2023 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 22-01-2023 12:32

Atla Gel Şaban filminin konusu nedir, kimler oynuyor? Show TV'de Kemal Sunal klasikleriyle kahkaha tufanı!

Atla Gel Şaban filmi bu akşam Show TV ekranlarında olacak. Kemal Sunal'ın klasikleşen filmlerinden olan Atla Gel Şaban saat 20.00'de yayınlanacak. Filmde Kemal Sunal ve Nevra Serezli başrolü paylaşıyor. Film 1984 yapımı olsa da hala ilk günkü gibi izleniyor. Peki Atla Gel Şaban filminin konusu nedir, kimler oynuyor? Film nerede çekildi? İşte o detaylar...

Magazin 17-01-2023 19:19

Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam var mı, neden yok? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm ne zaman? 5 Ocak Show TV yayın akışı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm için araştırmalar hız kazandı. Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları arasında Devrim Özkan, Ertan Saban, Özge Özberk gibi isimler yer alıyor. Yılbaşı dolayısıyla bazı dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam var mı, neden yok? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 05-01-2023 19:58

Yılbaşı akşamı televizyonda hangi programlar var? İşte 2023 yılbaşı programları ve dizileri...

Yılbaşı gecesini evde sıcak bir ortamda geçirmek isteyen kişiler, televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak ediyor. 2023 yılbaşı gecesinde televizyonda ekrana gelecek olan programlar ve konukları incelenmeye başlandı. "Yılbaşı akşamı televizyonda neler var?" sorusu arama motorlarında araştırılıyor. İşte 2023 yılbaşı programları ve dizileri...

Magazin 31-12-2022 09:58

Sipahi dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Sipahi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Sipahi dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla dizi severlerin gündeminde yer almayı başardı. Her hafta Pazartesi akşamı ekranlara gelen Sipahi, Show Tv'de yayınlanıyor. Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı Sipahi dizisinin bu akşam tekrarı yayınlanacak. Peki, Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Sipahi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Magazin 21-12-2022 20:44

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Sipahi, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı 12 Aralık reyting sonuçları birincisi...

Reyting sonuçları, 12 Aralık'ta Sipahi, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı, Alparslan: Büyük Selçuklu ve MasterChef gibi yapımların ekrana gelmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırmaya yapıyor. Reyting sonuçları açıklandı. İşte 12 Aralık reyting sonuçları...

Trend 13-12-2022 10:28

Hayat Bugün bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman? Hayat Bugün neden final yapıyor? Show TV'de büyük kriz!

Hayat Bugün, Show TV'nin en iddialı dizilerinden biriydi. ABD yapımı New Amsterdam dizisinden uyarlanan dizi beklenen başarıyı sağlamadı. Show TV, Ulaş Aslantepe, Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir ve Tansel Öngel'in oynadığı dizinin ipini çekti. Peki, Hayat Bugün neden bitiyor? Hayat Bugün dizisi final bölümü ne zaman, saat kaçta?

Magazin 07-12-2022 16:34

Show TV'nin Kızılcık Şerbeti dizisinde tartışma yaratan 'Başörtülü doktor' sahnesi! O sözler tepki çekti

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti adlı dizideki "başörtülü doktor" sahnesi tartışmalara neden oldu. Dizide kızı başörtülü doktora giden kadın, "Kaçıncı yüzyıldayız kadın doktora getirmek ne demek" ifadeleriyle dikkat çekti. Dizi sosyal medyada insanları kutuplaştırdığı yönünde eleştiri aldı.

Magazin 07-12-2022 15:48

Show TV fişini çekti! İddialı diziden final haberi geldi

Show TV’de ekranlara gelen ve oyuncuları arasında Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir gibi isimlerin yer aldığı Hayat Bugün dizisi her hafta çarşamba akşamları ekrana geliyordu. Dizinin sevenlerini üzen haber geldi.

Magazin 07-12-2022 14:25

Baba dizisi ne zaman final yapacak? Baba dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak, kaç bölüm kaldı?

Baba dizisi iki sezondur yayın hayatına devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız gibi isimlerin yer aldığı Baba dizisi yakın zamanda final yapacak. Her salı Show Tv de yayınlanan Baba'nın ne zaman final olacağı merak edildi. Peki, Baba dizisi ne zaman final yapacak? Baba dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak, kaç bölüm kaldı?

Magazin 06-12-2022 23:57

TV yayın akışı 25 Kasım 2022 Cuma! Bugün TV'de ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı…

TV yayın akışı içerisinde bugün birçok film, dizi ve yarışma programı yer alıyor. 25 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan tüm programlar belli oldu. Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye ve Dünya Kupası maçları da yayın akışı içerisinde yer alıyor. Yabancı sinema Örümcek Adam, Kızılcık Şerbeti, İyilik, Yalı Çapkını ve Yalnız Kurt 25 Kasım Cuma günü ekranlarda yerini alacak. İşte merakla beklenen TV yayın akışı listesi

Magazin 25-11-2022 09:59

TV yayın akışı 24 Kasım 2022 Perşembe! Bugün TV'de ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı…

24 Kasım Perşembe TV yayın akışı belli oldu. Bugün televizyon ekranlarında yayınlanacak olan çeşitli programlar ve dizilerin saatleri açıklandı. En sevilen diziler ve günlük yarışmalar da TV yayın akışına dahil oldu. Peki, bu akşam televizyonda hangi dizi ve filmler var? İşte Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı…

Magazin 24-11-2022 14:45

Güzel Günler dizisinin oyuncuları kimler? Güzel Günler dizisinin konusu nedir?

Güzel Günler dizisi yayın hayatına yeni başlayan diziler arasından yer alıyor. Her pazar akşamı Show Tv'de yayınlanacak olan Güzel Günler aile komedisi türünü ele alıyor. Güzel Günler dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylar merak konusu oldu. Peki, Güzel Günler dizisinin oyuncuları kimler? Güzel Günler dizisinin konusu nedir?

Magazin 14-11-2022 21:46