Ebru Polat yeni imajını takipçileriyle paylaştı! 'Ve Tanrı kadını yarattı''

Geçtiğimiz günlerde OnlyFans hesabının linkini paylaşarak sosyal medyada dalga konusu olan Ebru Polat, bu defa yeni tarzıyla gündeme geldi. Kaynak taktıran Polat, saçlarını beline kadar uzattı.

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat, bu defa uzun saçlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Yeni imajını ''Maşallah ne saç taktı'' notuyla paylaşan Polat'a ''Uzun saç bir kadın da bu kadar mı cesur durur'', ''Uzun saçla 10 yaş büyük göstermişsiniz'' ve ''Ve Tanrı kadını yarattı'' gibi yorumlar yapıldı.

Hukuk bürosu açmak istediğini söyleyen Ebru Polat, OnflyFans hesabının linkini paylaşınca sosyal medyanın diline düşmüştü.

Şarkıcılığın yanı sıra güzellik salonu da işleten Ebru polat, sahibi olduğu kozmetik markasından günlük 40 bin TL kazandığını itiraf etmişti.

Öte yandan Ebru Polat'a sık sık kölelik teklifleri geliyor. Polat, teklifi yapanların iyi giyimli, zengin ve kültürlü gençler olduğunu söylemişti.

"Keşke indirimdeyken alsaydım." dememek için acele edin! Sizin için seçtiğimiz fırsatlara bakmadan geçmeyin! (17.11.2022)

Hem şık hem sıcacık bir kış geçirin! İpekyol Twist kaban ve montlarda dev indirim

Tommy Hilfiger ve Calvin Klein indirimlerine bakmadan geçmeyin

Ayakkabıda rahatlık arayanlar buraya! Camper ayakkabılardaki fırsatları keşfedin

Kullananların çok sevdiği The Purest ürünlerinde fırsat

Cildine özen gösterenlerin kaçırmaması gereken indirimli Nivea cilt bakım ürünleri

*Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.*

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: