Acun Ilıcalı ile evlenen Şeyma Subaşı'nın gelinlikli ilk fotoğrafı

Fransa-St. Tropez'de nikah masasına oturacak olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'ın büyük heyecan yaşıyor. Yarın Acun Ilıcalı ile dünyaevine girecek olan Şeyma Subaşı imzadan önce bir kare paylaştı.

Acun ılıcalı ile hayatlarını birleştirecek plan Şeyma Subaşı, dün özel uçakla Fransa - St. Tropez'e gitti. Yarın Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı'ndan imza öncesi sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Heyecanını an be an kişisel hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, gelinliğini de takipçilerine gösterdi.

Şeyma Subaşı gelinlikli paylaşımına ise, "Normalde bütün ekibe teşekkür etme kısmı son gün yapılırken ben ilk olarak buradan iki mükkemmel insana teşekkür etmek istiyorum. Yetenekleriyle sadece Türkiye de değil dünya da çok kısa sürede adını duyuracak olan iki özel arkadaşım benim saçımdan ayakkabıma aksesuarımdan elbiseme en önemlisi de gelinliğime kadar beni baştan aşağı hazırladılar. Kendimi rahatlikla onlara teslim ettiğim, benim ruhumla look'larimi muhteşem bir şekilde eşleştiren DavetCokElbisemYok sahipleri Eda Franci & Seda Yenigün'e sonsuz teşekkür ederim." notunu yazdı.

İşte Şeyma'nın ilk gelinliği...

ŞEYMA SUBAŞI'NIN GELİNLİĞİNİN MARKASI...

Instagram hesabından gelinliğinin fotoğrafını paylaşan Şeyma Subaşı saniye içinde binlerce beğeni aldı. Herkes gelinliğinin markasıın merak ederken, paylaştığı ikinci karede gelinliğinin markasını da açıklamış oldu.

Şeyma Subaşı bu özel günü için Avustralyalı modaevi Zimmerman marka gelinlik tercih etti.

Davetliler, bugün THY'den kiralanan özel uçakla Fransa'nın Nice kentine uçtu. Cote D'Azur Havaalanı'nda bekleyen özel helikopter, çifti ve şahitlerini Marsilya'ya götürecek. Buradaki Türk Konsolosluğu'nda Esat Yontunç ve Kübra Subaşı'nın şahitliğinde nikah kıyılacak

Grup, aynı helikopterle Fransa - St. Tropez'e gidecek ve Byblos adlı lüks otele yerleşecek. Düğün, 19 Eylül'de Bagatelle adlı kulüpte, açık havada gerçekleşecek ve saat 24.00'e kadar sürecek.

Düğün sonrası düzenlenecek partide DJ Solomun çalacak.



Anahtar Kelimeler: