Barış Saylak, aday adaylığını açıkladı

Milas ilçesinde de belediye başkanlığı adaylığı için, aday olacak isimler tek tek belirlenmeye başlandı

BARIŞ SAYLAK, aday adaylığını açıkladı

Reklam
Reklam

Muğla ili, Milas ilçesinde de belediye başkanlığı adaylığı için, aday olacak isimler tek tek belirlenmeye başlandı.

Ümit KESKİN – MilasMuğla

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için Türkiye genelinde geriye sayının başladığı şu günlerde, Muğla ili, Milas ilçesinde de belediye başkanlığı adaylığı için, aday olacak isimler tek tek belirlenmeye başlandı.

1990 yılında genç bir veteriner hekim olarak göreve başlayan Milas Belediyesi’nde 23 yıl boyunca mesleğimin yanı sıra, 15 yıl Belediye Encümen üyeliği, kısa bir dönem de olsa çok kutsal ve anlamlı bir görev olarak Nikâh Memurluğu, bir dönem Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Barış Saylak, Yüksek Seçim Kurulu’nun 4 Ekim 2013 Tarihli resmi gazete yayınlanan kararı uyarınca 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde Milas Belediye Başkanlığı görevine Aday Adayı olmak için memuriyetten istifa dilekçesini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a vererek CHP’den Milas Belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Reklam
Reklam

İstifa dilekçesinin ardından, Ankara’ya giden Barış Saylak’a rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takıldı.

Milas Belediye başkanlığına aday adaylığı açıklayan Barış Saylak sözlerine şöyle devam etti:

“Verdiğim kararda ve çıktığım bu yolda bana güvenen, inanan ve daima destek olan başta eşim ve tüm ailem olmak üzere, birlikte güzel çalışmalar yaptığımız, zaman zaman çeşitli baskılara birlikte göğüs gerdiğimiz mesai arkadaşlarıma, birçok güçlüğü birlikte yendiğimiz yol arkadaşlarıma, beldelerimiz, köylerimiz, mahallelerimizde yaşayan belediye başkanlığına adaylığımı belki de en çok arzu eden ve yıllardır bu yöndeki söylemleriyle, istemleriyle kararımda etkileri olan tüm hemşehrilerime içtenlikle teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin rozetini gururla taşıyarak, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleriyle Milas Belediye Başkanı olarak hizmete devam etmek üzere başvuru sürecimi de yine sizlerle birlikte gerçekleştireceğim. Biliyorum ki; Birlikte yürünecek hiçbir yol zor değildir” dedi.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz