Binali Yıldırım: “Gözüm kulağım İzmir’de”

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, seçimi kaybettiği İzmir ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "İzmir milletvekili olarak İzmir'e üzerime düşen görevleri yapmaya devam edeceğim. Kimse merak etmesin. Gözüm de kulağım da İzmir'de. Yapılanın da yapılmayanın da bizzat takipçisiyim” dedi.

Reklam
Reklam

İzmir'de yoğun bir seçim dönemi geçiren ve İzmir'i karış karış gezen Binali Yıldırım, AK Parti'nin başkanlık koltuğuna oturduğu 6 ilçeyi ziyaretinin ardından açıklama yaptı. Artık İzmir'de hizmet siyasetinden söz edileceğine dikkat çeken Yıldırım, İzmir'de siyasete rekabet geldiğini ifade ederek, dağ gibi sorunların dağ gibi hizmetlere dönüşmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de içi boş söylemlerin yerine artık hizmet siyasetinin konuşulacağını ve acil hizmet ekibinin 6 ilçede harekete geçtiğini kaydeden Yıldırım, şunları söyledi:

"İzmir'de hizmet zamanının geldi. Herkesin artık boş laflarla uğraşmayı bırakıp işinin başına geçmesi gerek. İzmir'i seven İzmir'e hizmet edendir. İzmir'de başlattığımız 35 projemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Trafik ağına yön verecek ve büyük rahatlık sağlayacak Konak Tüneli'nin yüzde 60'ı bitti. Bu yılın sonuna doğru hizmete açacağız. Daha birçok projemiz aynı anda ve tüm hızıyla devam ediyor. Kendi projelerimin de, İzmir'de söz verilen projelerin de takipçisi olacağım. Kimse 5 yılı kazanmanın rehavetine girmesin.” (İHA)

Reklam
Reklam


Anahtar Kelimeler: