Çağatay Ulusoy’u görenler tanıyamadı!

Son olarak 'Hakan Muhafız' dizisinde başrol oynayan sevilen aktör Çağatay Ulusoy'un kilolu halini gören hayranları şoke oldu.

Her zaman fit hali ile ekranların karşısında olan Çağatay Ulusoy, son hali ile herkesi şaşırttı. Netflix yapımı 'Hakan Muhafız' dizisinde başrol oynayan genç oyuncunun kilolu hali hayranlarını şoke etti.

Reklam
Reklam

Başarılı oyunculuk kariyerine bir de yönetmenliği eklemek isteyen Ulusoy, hem başrolünü üstlenip hem de yöneteceği filminin ön hazırlıkları için Kırklareli’ne gitti.

GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Film çekimleri için Kırklareli'ne giden oyuncunun son hali ise görenleri şaşırttı. Bir hayli kilo aldığı görülen Çağatay Ulusoy'un yeni rolü için mi bu hale geldiği merak konusu oldu.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞILDI

Kaslı vücudu ve yakışıklılığıyla büyük beğeni kazanan oyuncunun kilolu hali sosyal medyadan paylaşıldı. Hayranları genç aktörün yayınlanan son fotoğrafına isyan etti. Çağatay Ulusoy'un kilolu halini beğenmeyen takipçileri, "Kilo yakışmamış. Bir an önce zayıflamalısın." yorumunda bulundu. Ünlü oyuncunun fotoğrafını gören bazı takipçileri ise 'Rol için mi kilo aldı?' sorusunu sormaktan kendilerini alamadılar.




Anahtar Kelimeler: