Diriliş Ertuğrul 102. son bölüm izle: Hainlerin cezası kesildi, sırada Fetih var! (Diriliş Ertuğrul 103. yeni bölüm fragmanı)

Diriliş Ertuğrul 102. son bölüm nefesleri kesti. TRT 1'de dün akşam ekrana gelen reyting rekortmeni dizinin son bölümünden sonra Diriliş Ertuğrul 103. yeni bölüm fragmanı da izleyenleri heyecanlandırdı. Diriliş Ertuğrul'da hainlerin cezası verildi ve artık Karacahisar Kalesi fethi için hiç bir engel kalmadı. Ares ile işbirliği yapan Bahadır Bey ve oğlu Sancar Bey, hainliğini cezasını hayatları ile ödediler. Diriliş Ertuğrul son bölüm tamamı, Diriliş Ertuğrul 103. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Diriliş Ertuğrul 102. son bölüm dün akşam TRT 1 ekranlarına geldi. Hayranlarının büyük heyecanla beklediği son bölümde Ertuğrul Bey ve alpleri, yapılan ihanetin intikamı için yemin ettiler. Karacahisar Kalesi fethi için hazırlanan obanın hedefinde şimdi Çavdar Obası'na kurulan Bahadır Bey vardır. Ares ise Ertuğrul Bey'in Bahadır Bey'e saldıracağını bildiği için yoluna pusu kurar. Fakat bu tuzak Ertuğrul Bey ve alplerini durdurmaya yetmez. Diğer yandan Çavdar Obası'dan Bahadır Bey, Aslıhan'a kendisine itaat etmesini yoksa Turgut Alp ile birlikte öleceğini söyler. Fakat her ikisi de geri adım atmazlar. Sancar Bey, babasının emri ile Turgut Alp'i infaz etmek için beklemektedir. Bu sahneleri heyecanla izleyenler Ertuğrul Bey'in obaya gelmesi ile rahat bir nefes alırlar.

Diriliş Ertuğrul son bölümde önce Bahadır Bey ile Sancar'ın hesabı kesildi. Ertuğrul Bey ile cenke giren Bahadır, ihanetinin cezasını canıyla ödedi. Bamsı, Turgut Alp ile Aslıhan'ın esir tutulduğu yere giderek oradaki hainleri öldürdükten sonra onları kurtardı. Karaca ise büyük bir kinle bu gelişmeleri izlemektedir. Turgut Alp ile Aslıhan'ın kurtarılması ile son hamlesini yapmak için fırsat kollayan Karaca'yı Aslıhan durdurur. Elindeki hançeri Ertuğrul Bey'e saplamak için atak yapan Karaca'yı durduran Aslıhan, hançeri onun kalbine saplar ve "Hain, kalbi hançer yemeden rahat durmayacaktı" der. Bundan sonra ise Ertuğrul Bey, Çavdar Obası'nın yönetimini yine Turgut Alp ile Aslıhan'a verir. Diriliş Ertuğrul son bölüm finalinde ise Ertuğrul Bey "İçimizde bir tane hain kalmasa, dışarıdaki bin tane soysuzun gücü bizi yıkmaya yetmez! Kanla gelen kanla gider. İmdi sıra düşmanın kellesini almaya geldi" diyerek Karacahisar Kalesi'ni hedef olarak gösterir. Diriliş Ertuğrul 102. son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 102. son bölümü izlemek için tıklayınız

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 103. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Son bölümden sonra bir heyecan da Diriliş Ertuğrul 103. bölüm fragmanı izlerken yaşandı. Bahadır Bey başta olmak üzere hainlerin bertaraf edilmesi ile birlikte tüm gözler Karacahisar Kalesi'ne ve tekfur Ares'e çevrildi. Yeni bölüm fragmanında Ares, kendinden emin bir şekilde "Türklere ölüm diye haykıracağız" diyerek kalede eğlenceler düzenliyor. Fakat Atsız Bey'in yardımıyla Ertuğrul Bey ve alpleri, Karacahisar Kalesi'ne sızıyorlar. Haçlılar ile girdikleri cenkte hepsini bertaraf ederek Ares'in tahtına pusatını saplıyor ve "Gayri Karacahisar Kales benim hükmümdedir" diyor. Peki Ares ile Titan'a ne olacak? Ares ve Titan ölüyorlar mı? İşte Diriliş Ertuğrul 103. yeni bölüm fragmanı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A VEDA EDEN İSİMLER

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da Bahadır Bey (Ertuğrul Postoğlu), Samsa (Melih Özdoğan), Karaca Hatun ( Aslıhan Güner) ve Sancar (Gürbey İleri) bu hafta diziye veda ettiler.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 102. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fethi için mancınık yapılmasını buyurmuş ve mesuliyeti de Bahadır Bey’e vermişti. Sancar ve alplarına Çavdar Obası’nı basıp otağı ele geçirmesini emreden Bahadır Bey, mancınıkları yapmasına rağmen Ertuğrul’un başarısız olması ve obayı daha rahat ele geçirmek için Titan’la anlaşmıştı. Mancınık yerini basan Titan ve adamları da bütün mancınıkları yakmış ve Samsa da dahil orada bulunan bütün alpları öldürmüştü. Bahadır bu hengâmede kaçıp Çavdar Obası’na gitmiş ve beyliğe kurulmuş; Ertuğrul ise mancınık yerine vardığında dehşetli manzarayla karşılaşmıştı.

Mancınıkların yanmasından sonra Ertuğrul’un fetih plânı değişecek mi? Bu tuzağın arkasında Bahadır Bey’in olduğunu nasıl öğrenecek? Çavdar Obası’nı kanlı baskınla ele geçiren Bahadır Bey’e karşı ne yapacak? Bu durum fetih hareketini nasıl etkileyecek?

Ertuğrul’un verdiği mancınık vazifesinde ihanet eden ve Çavdar Obası’nı kanlı baskınla ele geçirip beyliğini ilân eden Bahadır Bey’in, Ertuğrul’a karşı kozu ne olacak? Beyliğini Ertuğrul’a kabul ettirebilecek mi? Yaptığı ihanet ortaya çıkacak mı? Turgut ve Aslıhan, bu hadise karşısında nasıl harekete geçecek?

Mancınıkların yakılmasından ve Bahadır Bey’in Çavdar Obası’nı ele geçirmesinden sonra Ares’in hamlesi ne olacak? Kalenin kapıları Türk alpları tarafından tutulmuşken taarruza geçebilecek mi? Ertuğrul, mancınık ve Bahadır Bey meselesi ile meşgul olurken bu durumdan istifade ile Ertuğrul’a karşı nasıl bir saldırı yapacak?

Mancınıkların yanmasından ve şehitlerin gelmesinden sonra Kayı Obası’nda ahval ne olacak? Kaledeki gizli geçitte iki nöbetçi asker tarafından bayıltılıp Ares’e götürülen Atsız’ın akıbeti ne olacak? Ares onun casus olduğunu öğrenebilecek mi? Yaşanan hadiselerden sonra kalenin kapılarını ve kaleye gelen yolları tutmuş olan Türk obalarının alpları ne yapacak? Fetih ertelenecek mi? Yoksa taarruza mı geçilecek?