Fenerbahçe-Kayserispor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayacak. Karşılaşma Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i...

Yeni tip koronavirus (Kovid-19) pandemisi sebebiyle uzun süre ara verilen ligdeki son 6 maçında galibiyet alamayan sarı-lacivertliler, kalan bölüm öncesinde iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Fenerbahçe, haftaya 40 puanla 7. sırada giriyor.

Reklam
Reklam

HASAN ALİ VE KRUSE YOK, MURIQI BELİRSİZ

Sarı-lacıvertlİlerde sarı kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım'ın yanı sıra sakatlığını henüz tam olarak atlatamayan Max Kruse forma giyemeyecek. Adalesindeki sertleşme nedeniyle tedavisi süren Vedat Muriqi'in durumu ise hala belirsiz. Muriqi eğer maç saatine kadar iyileşemezse yerine sürpriz bir isim olarak Mevlüt Erdinç forma giyecek.

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Altay, Dirar, Serdar Aziz, Gustavo, Falette, Ozan Tufan, Tolga, Mehmet Ekici, Emre, Rodrigues, Mevlüt Erdinç

KAYSERİSPOR: Silviu Lung, Zoran, Sapunaru, Diego, Emre Taşdemir, Dje Dje, Hasan Hüseyin, Mesanovic, Mensah, Mario, Kravets.

HAKEM: Atilla Karaoğlan
STAT: Ülker Stadyumu
SAAT: 21.00
YAYIN: beIN Sports 1