aktivite Haberleri

Yoğun geçen bir günün ardından yorgunluğunu gidermeni sağlayacak 7 şey
Bazı günler hepimiz işten veya okuldan eve yorgun dönüyoruz. Herhangi bir şey yapacak gücü kendimizde bulamasak da bazı aktiviteler tüm yorgunluğu unutmamızı ve enerjimizi yeniden kazanmamızı sağlıyor.
Yayın Tarihi: 05-02-2024 13:19
Evde vakit geçirmeyi sevenler için keyif dolu öneriler
Sessizlik, huzur ve rahatlama dolu bir atmosferde kendinize zaman ayırmak istediğinizde, evin konforunu keşfetmek hiç de fena bir fikir değil. Eğer siz de evde vakit geçirmeyi sevenlerdenseniz, bu yazı tam size göre!
Yayın Tarihi: 01-12-2023 17:54
Aktivite nasıl yazılır? Aktivite mi aktifite mi? TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?
Küçük yaşlardan itibaren okullarda birçok kelime öğrenmeye ve bu kelimeleri kullanmaya başlarız. Eğitim dünyasında Türkçe dersleri büyük bir öneme sahiptir. Özellikle dil bilgisi konularını ve yazım kurallarını doğru bir şekilde öğrenmemiz gerekir. Dilimizde yaygın olarak yanlışların başında söylediğimiz sözcükleri okunuş şekilleriyle yazmaktır. Aktivite kelimesi de yazılışında sıklıkla imla hatası yapılan sözcükler arasındadır. Peki, aktivite nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?
Yayın Tarihi: 23-09-2023 19:44
Deprem bölgesine enkazda kalan arkadaşı için gelen tiyatrocu Hataylı çocukları gülümsetiyor
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından bölgede arama kurtarma faaliyetlerine fönüllü olarak katılan tiyatro oyuncusu ve sunucu Murat Demir, İstanbul Bahçelievler Belediyesinin "Hayal Tamirhanesi Mobil Oyun Aracı" ile Hatay'ın kırsal mahallelerini dolaşıyor.
Yayın Tarihi: 29-03-2023 11:38
56 yaşındaki Salma Hayek botokssuz doğal yaşlanmanın sırrını açıkladı! Sabahları asla yapmadığı önemli adım...
Salma Hayek, oyunculuğu ve Hollywood standartlarına uymayın güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kadın oyunculara dayatılan güzellik baskılarından ayrı bir profil çizen Salma Hayek'in yaşlanma karşıtı sırları merak ediliyor. 56 yaşındaki Salma Hayek, doğal yaşlanmanın sırlarını paylaştı.
Yayın Tarihi: 05-03-2023 10:28
Her yıl 17 milyon kişinin ölümüne sebep oluyor! Önleminizi önceden alın
Kalp hastalıkları toplumda en sık görülen hastalıklar arasında bulunuyor. Her yaştan kişide görülebilen bu hastalıklar sağlığı ciddi oranda tehdit ediyor. Kalp hastalıklarına yakalanan kişilerin sayısı her geçen gün artıyor. Uzmanlar bu hastalık hakkında uyarılarda bulunuyor.
Yayın Tarihi: 29-09-2022 12:06
AK Parti'li belediyeler 1 milyon 200 bin genci çeşitli etkinliklerle buluşturdu
AK Parti'li belediyeler 1 milyon 200 bin genci çeşitli etkinliklerle buluşturdu
Yayın Tarihi: 20-09-2022 15:43
Gaziantep'te aileler macera parkıyla stresten uzaklaşıyor
Kentte ormanlık alanda oluşturulan ve zorlu fiziksel aktivitelerin yanı sıra kültür sanat etkinliklerinin yer aldığı macera parkı, çocukların ardından aileleri de ağırlamaya başladı - Erikçe Macera Parkı Tesis Amiri Çetin Yıldız: - "Listemizde 850 ailemiz var. Bir kısmını bitirdik, hala devam ediyoruz"
Yayın Tarihi: 27-08-2022 11:20