evleneceksen gel Haberleri

Evleneceksen Gel’in Apaçi Mustafa’sı son haliyle şaşırttı! Seda Sayan'ın programına damga vurmuştu
Bir döneme damga vuran Evleneceksen Gel programı unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın üstlendiği programda dikkat çeken isimler arasında Mustafa Bilginer de yer alıyordu. Apaçi lakabı ile tanınan Mustafa Bilginer'in son halini görenler çok şaşırdı.
Yayın Tarihi: 02-05-2023 13:40
Kilo alıp estetik yaptırmıştı! Solmaz Çiros'un son halini görenler Yazık ettin kendine dedi
Evleneceksen Gel programıyla adını duyuran Solmaz Çiros uzun süre sonra paylaşıp yapıp son halini paylaştı. Aldığı kilolarla ve yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen eski yarışmacı Solmaz Çiros'un son haline "Kendine yazık ettin" yorumları yağdı.
Yayın Tarihi: 11-04-2023 14:15
Solmaz Çiros hakkında şoke eden iddialar! 'Otelden değerli eşyaları aldı! 30 bin TL borçlandı ve...'
Son dönemde kalça dansı ve değişimiyle gündeme gelen Solmaz Çiros hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre eski gelin adayı otelden değerli eşyaları çaldı, menajerinden borç aldı ve ödemedi. Solmaz Çiros’un menajeri Selçuk Büyükçukurlu’yu dolandırdığı ve menajerinin adını kullanarak uyuşturucu madde temin etmeye çalıştığı da iddia edildi.
Yayın Tarihi: 13-01-2023 12:35
Evleneceksen Gel'in 'Apaçi Mustafa'sını bir de şimdi görün! Son haline yorum yağdı! Evlenmek için yapmadığı kalmamıştı...
Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla gerçekleşen Evleneceksen Gel programından birçok renkli isim gelip geçti. Bu isimlerden biri de 'apaçi' lakabıyla akıllara kazınan damat adayı Mustafa Bilginer oldu. Bir süredir kameralardan uzak yaşayan Mustafa Bilginer'in yıllar içindeki değişimini gören aynı şeyi söyledi.
Yayın Tarihi: 11-01-2023 00:29