fön makinesi Haberleri

Kusursuz saçlara sahip olmak isteyenler için uzun ömürlü ve kullanışlı en iyi profesyonel fön makineleri
Saçlarınızı kusursuzca şekillendirerek tüm bakışları üzerinizde toplamak ister misiniz? Bu kusursuz görünüme kavuşabilmek için kullanılması gereken bazı ürünler var. Profesyonel bir fön makinesinden yardım alarak beğendiğiniz göz kamaştırıcı saçlara sahip olabilirsiniz. Peki saçlarınıza birbirinden harika şekiller verecek, en iyi profesyonel fön makinesi hangisi? Bu sorunun cevabı için listemizdeki yüksek kaliteli ve kullanışlı modelleri inceleyebilirsiniz.
Yayın Tarihi: 01-04-2024 18:06
Uzun yıllar keyifle kullanabileceğiniz en iyi profesyonel fön makineleri
Saçlarınızı zarar vermeden kurutmak ve saatlerce sabit kalan kusursuz fönler istiyorsanız geniş fonksiyonlu profesyonel fön makineleriyle tanışmalısınız. Profesyonel fön makineleri sayesinde saçlarınızda daha canlı ve parlak bir görünüm yaratabilir, gün boyu fönlü saçlarınızın tadını çıkarabilirsiniz. "En iyi profesyonel fön makinesi hangisi?" diye soranlar için performansıyla kullanıcılarını oldukça memnun eden ürünleri listeledik. Gelin, birlikte bu ürünleri keşfedelim.
Yayın Tarihi: 21-07-2023 16:50
Önemsiz görmeyin acilen doktora başvurun! Hem sağırlığa hem de yüz felcine neden olabilir
Sık sık görülen enfeksiyonlar tedavi edilmediklerinde çok daha riskli durumlar oluşturabiliyor. Tehlikeli enfeksiyonlardan olan kulak enfeksiyonlarının önemsiz görülüp tedavisinin aksatılması sağırlık ve yüz felci gibi durumlara yol açabiliyor. Kulak enfeksiyonlarının belirtileri hakkında bilinçli olmak hayati önem taşıyor.
Yayın Tarihi: 27-09-2022 13:49
Müşterisinin saçını kuruturken bir anda fön makinesi patladı! Berber ve müşterisi hayatını kaybetti
Sosyal medyada bir berber dükkanının güvenlik kamerasından çekilen görüntüler paylaşıldı. Saç kurutma makinesini prize takan bir berber müşterisinin saçını kurutmak isterken korkunç bir kaza yaşadı. Berberin elinde fön makinesi bir anda bomba gibi patladı ve yanmaya başladı. Kısa sürede berber dükkanının alev alması sonucunda iki kişi hayatını kaybetti.
Yayın Tarihi: 14-09-2022 13:13