Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Haberleri

Kötü kraliçeyi canlandıracak! Gal Gadot’un Pamuk Prenses filminde rolü belli oldu
Wonder Woman filmindeki performansıyla ünlenen Gal Gadot, Disney’in yeni aksiyon filmi Pamuk Prenses’te rol almaya hazırlanıyor. Gadot’un Pamuk Prenses'te Rachel Zegler'in karşısında Kötü Kraliçe'yi oynayacağı kesinleşti.
Yayın Tarihi: 04-11-2021 16:20
Pamuk Prenses seçilmişti! Irkçılık söylemleri sosyal medyayı ikiye böldü
20 yaşındaki güzel oyuncu Rachel Zegler’in, geçtiğimiz günlerde Disney’in yeni filminde Pamuk Prenses rolünü üstleneceği duyurulmuştu. Haberin ardından sosyal medya adeta ayaklandı. Pamuk Prenses için Zegler’in ten renginin uygun olmadığı iddia edildi. Irkçılık söylemleri sosyal medyayı ikiye böldü.
Yayın Tarihi: 05-07-2021 16:48
Yeni Pamuk Prenses belli oldu! Pamuk Prenses filmi için Rachel Zegler seçildi
Disney’in uzun bir aradan sonra yeniden çekmeye hazırlandığı Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalının film versiyonuna dair detaylar netleşti. Pamuk Prenses filminin başrol oyuncusu Rachel Zegler oldu.
Yayın Tarihi: 23-06-2021 15:08
Prensin, Pamuk Prenses’i öpme sahnesine itiraz: Cinsel saldırı!
Disneyland’da yenilenen 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' temalı platforma, prensin uyuyan Pamuk Prenses’i öptüğü bir bölüm eklendi. Uzmanlar ise prensin Pamuk Prenses’i izin almadan öpmesine tepki göstererek “Bu bir cinsel saldırı, çocuklara kötü örnek” dedi.
Yayın Tarihi: 04-05-2021 10:00
7 Cüceler'in 'Korkak’ı Ümit Keskin koronavirüsten hayatını kaybetti
Eskşehir’de Pamuk Prenses ve 7 Cüceler isimli amatör tiyatro topluluğunun ‘Korkak’ karakterini canlandıran Ümit Keskin (42), koronavirüs nedeniyle yaşamanı yitirdi.
Yayın Tarihi: 15-04-2021 13:50