patates kroket Haberleri

İftara hazır patates kroket tarifi! Dışı çıtır çıtır patates kroket nasıl yapılır?
İftarda masada atıştırmalık kızartma olmadan yapamayanlardansanız patates kroket tarifini kesinlikle denemeniz gerekiyor. Hem tavuk hem etin yanına oldukça yakışan patates kroket sevilerek tüketilen kızartmalar arasında yer alıyor. Dışı çıtır çıtır patates kroket nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.
Yayın Tarihi: 29-03-2023 14:55
'Bugün ne pişirsem?' diyenlere günün menüsü! İşte 26 Şubat yemek menüsü fikirleri
'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünmeye son! Bu akşam yemekte birbirinden leziz tarifler var. Ana yemekten önce ekşili çorba, sonrasında ise yoğun kıvamıyla tadına bayılacağınız kakaolu brownie tarifine yer verdik. İşte 26 Şubat yemek menüsü...
Yayın Tarihi: 26-02-2023 16:49
Dışı çıtır içi yumuşacık patates kroket tarifi! Nar gibi kızaran patates kroket nasıl yapılır?
Patates kroket en sevilen atıştırmalıklardan. Bu enfes lezzetin yapımının zor olduğu düşünülse de evde oldukça pratik bir şekilde hazırlanabiliyor. Dışı çıtır çıtır olan patates kroket nasıl yapılır merak ediyorsanız bu patates kroket tarifini denemelisiniz.
Yayın Tarihi: 24-02-2023 15:29
Airfryer patates kroket tarifi: Airfryer'da patates kroket nasıl yapılır?
Airfryer kullanarak hazırlayabileceğiniz oldukça pratik bir yemek tarifi ile karşınızdayız. Yumuşacık patateslerin çıtır kaplamasından oluşan patates kroketleri ister özel günler için hazırlayın, ister gün içi atıştırmalık olarak tüketin. Airfryer'da patates kroket nasıl yapılır? İşte her evde bulunan malzemelerle hazırlayabileceğiniz airfryer patates kroket tarifi...
Yayın Tarihi: 05-12-2022 11:27
Airfryerda yapabileceğiniz, çocukların bayılacağı kolay ve lezzetli patates kroket tarifi
Türk mutfağında sofralara şenlik katan patatesin pek çok pişirme tekniği bulunuyor. Kroket de son zamanların en popüler lezzetlerinden biri. Bol yağda kızaran patates kroketlere daha sağlıklı ve düşük kalorili bir alternatif var. Dışı çıtır çıtır içi yumuşak patates kroketleri airfryerda yapmayı denediniz mi? "Airfryerda patates kroket nasıl yapılır?" diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Akşam sofralarınızı şenlendirecek bu çıtır kroketleri çok seveceğinize eminiz.
Yayın Tarihi: 31-10-2022 16:52