ptt açık mı Haberleri

Bugün PTT açık mı, yarım gün mü? 20 Nisan 2023 arefe günü ve Ramazan Bayramı'nda PTT çalışıyor mu? İşte çalışma saatleri!
Arefe günü PTT korgoların çalışıp çalışmadığı merak konusu oldu. Ramazan Bayramı çalışma durumları değişiklik gösterebiliyor. Birçok kişi arama motorlarında arefe gününe ilişkin araştırma yapıyor. Peki, bugün PTT açık mı, yarım gün mü? Arefe günü ve Ramazan Bayramı'nda PTT çalışıyor mu?
Yayın Tarihi: 20-04-2023 07:20
PTT bugün açık mı, kapalı mı? 31 Aralık Cumartesi PTT çalışıyor mu?
Bugün 31 Aralık 2022. Yılın son günü. Bu sene yılbaşı hafta sonuna denk geldi. Hafta sonu PTT'de işleri olan vatandaşlar bugün PTT şubelerinin açık olup olmadığını merak ediyorlar. Bu kapsamda PTT bugün açık mı, kapalı mı? 31 Aralık Cumartesi PTT çalışıyor mu? gibi soruların yanıtları internette araştırılmaya başlandı. İşte konuya ilişkin detaylar...
Yayın Tarihi: 31-12-2022 08:18
PTT çalışma saatleri nedir? PTT saat kaçta kapanıyor ve kaçta açılıyor, hafta sonu açık mı?
Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin en köklü posta şirketlerinden birisidir. PTT her gün çok sayıda insana hizmet verir. PTT ile kargo işlemleri başta olmak üzere mektup, telgraf gibi posta işlemlerinden lojistik, bankacılık gibi işlemlere kadar birçok işlemi gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Hizmet yelpazesi geniş olan PTT hangi günler açık, cumartesi ve pazar günleri çalışıyor mu?
Yayın Tarihi: 11-11-2022 16:26
Bugün kargolar açık mı, PTT kargo çalışıyor mu? 30 Ağustos 2022 Pazartesi kargolar ve PTT çalışıyor mu?
Bugün kargolar açık mı? Ürün göndermek isteyen ya da siparişinin eline ulaşmasını bekleyen birçok vatandaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki 30 Ağustos'ta kargolar açık mı, PTT kargo çalışıyor mu? Bugün kargolar ve PTT çalışıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtı...
Yayın Tarihi: 30-08-2022 13:53
Bugün PTT şubeleri açık mı, kapalı mı? 29 Ağustos Pazartesi PTT şubeleri çalışıyor mu, öğlene kadar mı mesai olacak?
Bugün PTT şubeleri açık mı, kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü için geri sayım devam ederken öncesinde ise bir takım soru ve konu başlıkları arama motorlarında sorgulanmaya devam ediliyor. Atatürk komutasındaki ordunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz ile Başkomutanlık Meydan Muharebesi Türk milleti için önemlidir. Peki önceki gün olan 29 Ağustos Pazartesi günü PTT şubeleri çalışıyor mu, öğlene kadar mı mesai olacak?
Yayın Tarihi: 29-08-2022 07:25