puma çanta Haberleri

İndirimdeki Adidas ve Puma çanta modellerini sizin için bir araya getirdik
Sporda, seyahatte, okulda ve işte tarzınızı tamamlayacak kaliteli bir çanta arayışındaysanız Adidas ve Puma çanta modellerindeki indirimlere bakmadan geçmeyin! Sizin için bugüne özel indirimdeki modelleri seçtik. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 06-05-2024 15:35
Almayan pişman oluyor! Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan ev yaşama en çok satan popüler ürünler
Yenilikçi teknolojilerden şık tasarımlara, pratik çözümlerden kaliteli malzemelere her ihtiyaca uygun ürünlerin yer aldığı içeriğimizde son zamanların en çok tercih edilen ürünlerini keşfetmeye hazır mısınız? Cevabınız "Evet!" ise haydi çok satanlar listelerini alt üst eden en popüler ürünleri birlikte keşfedelim.
Yayın Tarihi: 04-04-2024 03:15
Fiyatı 569 TL'ye düştü! Geçen ayın en çok satan ürünü Puma spor çantasının fiyatı en dipte
Spora giderken ya da seyahatte kullanmak için kaliteli bir çanta arıyorsanız sadece geçen ay Amazon'da 200 adetten fazla satan Puma Fundamentals Sports Bag M Spor Çantası'na mutlaka bir göz gezdirmelisiniz. Günün Fırsatları kapsamında bugüne özel indirimli fiyatıyla öne çıkan çantayı sizin için inceledik. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 02-04-2024 15:27
Sezonun parıldayan yıldızı shopper çanta modelleri
Kombinlerin vazgeçilmez parçalarından biri olan shopper çantalar, şıklığı ve kullanışlılığı bir arada sunan tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının favorisi olmaya devam ediyor. Hem tasarımları hem de materyalleriyle öne çıkan shopper çantalardan oluşan seçkimiz, tarzınıza tarz ve her anınıza şıklık katacak. Eğer siz de tarzınıza yeni bir soluk getirmek veya gardırobunuzu yenilemek istiyorsanız sezonun parıldayan yıldızı shopper çanta modellerinden oluşan listemize göz atmanızı öneririz.
Yayın Tarihi: 16-03-2024 02:02
Bahar Fırsatları'na özel Puma çantalar %60'a varan indirimlerle sizleri bekliyor
Spora giderken ya da seyahatte kullanmak için kaliteli bir çanta arıyorsanız Bahar Fırsatları kapsamında indirimde olan Puma çantalara mutlaka bakmalısınız. %60'a varan indirimleriyle öne çıkan en çok satan çantaları sizin için seçtik.
Yayın Tarihi: 13-03-2024 12:00
Kaliteli ve uzun ömürlü bir sırt çantası isteyenler için Puma marka en iyi sırt çantaları
Spor giyim ve aksesuarları söz konusu olduğunda adından övgüyle söz ettiren Puma, sırt çantalarıyla da diğer markaların arasından sıyrılmayı ve kalitesini ortaya koymayı başarıyor. Siz de okula, işe, spora ve kampa giderken sırt çantası kullanmayı tercih ediyorsanız en iyi Puma sırt çantası modellerini incelemenizde fayda var! Birbirinden kaliteli ve uzun ömürlü bu çantalar arasından öne çıkan modellere birlikte göz atmaya ne dersiniz?
Yayın Tarihi: 11-08-2023 16:55
Sportif şıklığınızı pekiştirecek Puma çantalarda %75'e varan indirim
Sporda, seyahatte, alışverişte kısacası her an her yerde kişisel eşyalarınızı güvenle taşımanızı sağlayacak, dayanıklı ve işlevsel bir çanta arıyorsanız doğru yerdesiniz! Puma'nın sportif şıklığınızı pekiştirecek kaliteli çantalarında %75 indirim başladı. Stilinize ve ihtiyaçlarınıza uygun Puma çantayı büyük indirimden yararlanarak yakalayın!
Yayın Tarihi: 07-08-2023 15:23
Sezona havalı bir giriş yapın! Ünlü markaların giyim ürünlerinde %40'a varan indirim
Stil sahibi parçalarla baharda da şıklığına şıklık katmak isteyenler buraya! Moda dünyasının önde gelen markalarının %40'a varan indirimleriyle dolu binlerce ürün sizleri bekliyor. Spor giyimden klasik giyime, ayakkabıdan çantaya aklınıza gelebilecek en trend ve şık ürünleri keşfetmeye hazır mısınız?
Yayın Tarihi: 15-05-2023 01:53
Spor ayakkabı, çanta, eşofman takımı... Çabasız şıklık sunan Puma spor giyimde %65'e varan indirim!
Spor giyim tutkunları buraya! En sevilen spor giyim markalarından biri olan Puma'da %65'e varan indirimler sizi bekliyor. Ayakkabıdan eşofman takımına, çantadan şapkaya birbirinden şık ve konforlu Puma spor giyim ürünleriyle stilinize rahatlık ve tarz katmak isterseniz fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 27-04-2023 18:04
Puma Büyük Nisan İndirimi başladı! %35'e varan indirimleri kaçırmayın
Spor ayakkabıdan tişörte, ceketten şorta, çantadan şapkaya Puma'nın en sevilen ürünlerinde %35'e varan indirimler başladı. Gardırobunuzu yenilemek, rahatlığın ve konforun keyfini çıkarmak için acele edin, bu fırsatı kaçırmayın.
Yayın Tarihi: 25-04-2023 11:36
Spor giyimde bahar fırsatı! Hem şık hem konforlu ürünlerde büyük indirimler
Spor giyim ve ekipmanlarına neredeyse yarı fiyatına sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Günlük hayatın vazgeçilmezlerinden biri olan spor giyim ürünlerinde indirimler sizleri bekliyor. Adidas ve Puma'nın spor ayakkabıdan sırt çantasına, sweatshirtten monta, tayttan tişörte kadar onlarca farklı ürününe uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin!
Yayın Tarihi: 31-03-2023 14:38