sorumluluk Haberleri

Erkek çocuğu olan ebeveynler dikkat! Araştırma sonuçlarına göre çok daha erken...
Anne ve baba olmak hayata yüklediği sorumluluklarla oldukça zorlu anlar yaşatabiliyor. Özellikle fazla hareketli çocukların ebeveynleri yaşadıkları zorlulukları çevresine aktararak yardım talep edebiliyor. Ebeveynler üzerine yapılan bir araştırma erkek çocuğu olan kişileri şaşırtacak sonuçlar ortaya çıkarttı.
Yayın Tarihi: 07-06-2023 15:09
38 yaşında 9 çocuk annesi olan kadın yaşadığı zorlukları anlattı! Annemi örnek alıyorum
Kadınların hayatlarında karşılarına çıkan sorumluluklar erkeklere oranla çok daha fazla oluyor. Özellikle anne olduktan sonra tüm hayatları değişime uğrayan kadınların günlük rutinleri de farklılaşıyor. 38 yaşında 9 çocuk annesi olan bir kadın yaşadığı zorluklara rağmen çocuklarına sahip olmanın bu zorluklara değdiğini ve daha fazla doğurmak istediğini paylaşıyor.
Yayın Tarihi: 28-03-2023 20:23
İş yerinde haksızlığa uğradığınızın 17 işareti! Farkında olmayabilirsiniz ama sağlığınızı etkiliyor
Hayatın birçok alanında zaman zaman zorluklar yaşanabiliyor. İş hayatında yaşanan zorluklar genellikle görmezden gelinse de bu durumların göz ardı edilmesi daha büyük problemlere yol açabiliyor. Uzmanlar genellikle farkında olunmayan iş yerinde yaşanan zorbalıkların işaretlerini paylaştı.
Yayın Tarihi: 19-02-2023 16:23
Üzülmeyin bu durumu tek siz yaşamıyorsunuz! Kylie Jenner lohusalık depresyonu geçirdiğini açıkladı
Ebeveynlik oldukça stresli olabiliyor. Hamilelik süreci boyunca gerilen anne adayları bebekleri doğduktan sonra lohusalık depresyonuna girebiliyor. Birçok kadın lohusalık depresyonu yaşasa da depresyon sırasında bu durumu sadece kendileri yaşıyormuş gibi düşünerek üzülüyorlar. Oysa ki dünyanın her yerinde bu depresyonu geçiren sayısız kadın bulunuyor. Kylie Jenner'da lohusalık depresyonu sürecini anlattı.
Yayın Tarihi: 21-10-2022 10:48