türkiye belediyeler birliği Haberleri

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz
Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.
Yayın Tarihi: 08-05-2024 14:59
Sandıktan İmamoğlu mu çıkacak Mansur Yavaş mı? İlk rekabete geri sayım başladı: Yeni başkanı CHP'li belediyeler belirleyecek
CHP'nin en gözde iki belediye başkanı kuşkusuz Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Haliyle her ikisinin de önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığını ortaya koyabileceği iddiaları gündemden düşmüyor. Hal böyleyken iki başkan arasında erken bir rekabet söz konusu. İmamoğlu ile Yavaş arasındaki ilk yarış, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçimde başlayabilir.
Yayın Tarihi: 05-05-2024 12:11
Ankara'da otobüs şoförlerine öfke kontrolü, stres yönetimi ve empati eğitimi
Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Türkiye Belediyeler Birliğinin katkıları ve Başkent Üniversitesinin işbirliğiyle, ulaşım personeline "Halkla İlişkiler, Öfke Kontrolü-Stres Yönetimi ve Empati" eğitimi veriyor.
Yayın Tarihi: 02-02-2024 13:31
Türkiye’deki belediyeler Avrupa Hareketlilik Haftası'nı kutlamaya hazır
Türkiye Belediyeler Birliği, Avrupa Hareketlilik Haftası tanıtım toplantısını 7 Eylül'de gerçekleştirecek
Yayın Tarihi: 05-09-2022 10:16