İspanya-Kosta Rika maçında yeni bir rekor kırıldı! Hakemin kararı iste tribünlerden tepki topladı

Dünya Kupası'nda İspanya'nın Kosta Rika'yı 7-0 mağlup ettiği maçta 1958'den sonra bir ilk yaşandı. Gavi, Pele'nin 1958 Dünya Kupası'nda İsveç'e attığı golden bu yana gol atan en genç oyuncu oldu. Atılan golden sonra 2 kez daha fileleri havalandıran İspanya, maçtan tarihi farkla ayrıldı. Karşılaşmanın hakemine ise büyük tepki vardı. Skorun 6-0 olmasına rağmen 8 dakika uzatma vermesi maçın spikerlerini bile kızdırdı.

İspanya'dan gözlerin pasını silecek bir performans geldi. Kosta Rika'yı gole boğan İspanyollar, karşılaşmadan 7-0'lık skorla ayrılarak Dünya Kupası'na hayal gibi bir başlangıç yaptı.

Reklam
Reklam

PELE'NİN REKORUNA ORTAK OLDU

İspanya'nın 5. golünü atan Gavi, Pele'nin 1958 Dünya Kupası'nda İsveç'e attığı golden bu yana gol atan en genç oyuncu oldu.

MAÇIN HAKEMİNE TEPKİ VAR

Karşılaşmayı 6-0 önde götüren İspanya tempoyu hiç düşürmedi. Maçın hakemi mücadelenin sonuna 8 dakika ekleyince tribünlerden büyük tepki geldi. Kosta Rika oyuncularını da şaşırtan bu karar, spikerler tarafından da eleştirildi. İspanya, verilen uzatmayı fırsat bilip bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 7-0'lık galibiyetle ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: