İşte Benim Stilim 2016 birincisi bu akşam belli oluyor

Tv 8 ekranlarının sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim birincisinin belli olmasına saatler kaldı. Bu gece ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim gala gecesinde birinci ortaya çıkacak.

Oldukça iddialı başlayan İşte Benim Stilim 2016 macerası yarım kaldı. 2016'ının ilk haftasında başlayan ve ünlü isimleri bir araya getiren İşte Benim Stilimi, reytinglerde umut edilen başarıyı yakalamayınca finali öne çekti. Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri koltuğunda Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez'in yer aldığı program İşte Benim Stilim 2016 birincisi bu gece belli olacak. Programın final bölümüne ise Alişan konuk olacak.

Erken final kararı aldıktan sonra yenilenen kurallara göre İşte Benim Stilim 2016'ya bu hafta her gün bir kişi veda etti. Peki, büyük ödüle veda eden son ünlü kim oldu? Büyük finale bir adım kala Karaş, Pelin Suade ve İnci Pars ise günün en düşük puanı alarak jüri karşısına çıktı. Uğurkan Erez İnci'nin elenmesini istedi. Neslihan Yargıcı ise "Çok düşündüm, taşındım. Bugün düşünmeme gerek yo"" diyerek Nil'in elenmesini istedi. İvana Sert "Bu tabloda en zayıf halka maalesef İnci" dedi. Çoğunluk oylamasıyla İnci Pars İşte Benim Stilim'e veda eden isim oldu.

İŞTE BENİM STİLİM İSİMSİZ YARIŞMACILARIYLA DEVAM EDİYOR

Oldukça kısa süren İşte Benim Stilim Ünlüler macerası bitiyor ancak çekişmeli tarz yarışması devam ediyor. Fenomen jüri Nur Yerlitaş'ın yeniden koltuğuna döneceği yarışma, 8 Şubat Pazartesi'den itibaren TV8 ekranlarından yayınlanmaya devam edecek. Yeni sezonda eskilecek tek jüri üyesi Neslihan Yargıcı olacak. Öykü Serter'in sunuculuğa devam edeceği yarışmada Nur Yerlitaş, Hakan Akkaya ve İvana Sert yer alırken Uğurkan Erez yine galalarda jüri koltuğuna oturacak. İşte Benim Stilim yeni sezonunda 12 isimsiz yarışmacı yarışacak. İşte Benim Stilim yeni sezonunun Haziran ayına kadar devam edebileceği haber veriliyor.


Anahtar Kelimeler: