Hakan Akkaya Haberleri

Stil İkonu neden yok, bitti mi? Stil İkonu yeni bölüm gelecek mi, final mi yaptı?

Stil İkonu bitti mi, neden yok gibi soruların yanıtları tüm yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor. YouTube platformu üzerinden izleyicisiyle buluşan moda programı Stil İkonu'nun her bölümü ayrı olaylara neden oluyor. Gündemden düşmeyen program hakkında flaş bir iddia daha gündeme geldi. Stil İkonu yeni bölüm gelecek mi, final mi yaptı? sorularının yanıtları da hız kazandı. İşte tüm ayrıntılar...

Magazin 14-04-2023 17:14

Stil İkonu hakkında bomba iddia! Apar topar yayından kaldırıldı

Hakan Akkaya, Uğurkan Erez, Aslıhan Doğan Turan ve Ivana Sert'in yer aldığı Stil İkonu yarışması YouTube'da izleyiciyle buluşuyor. İlk günden beri olayların bitmediği yarışma hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Stil İkonu en son üç önce yayınlandı ve yeni bölüm daha gelmedi. Programın apar topar bitirildiği konuşuluyor.

Magazin 14-04-2023 16:56

Kavgayı yapım ekibi ayırmış! Her şeyi anlattı... Spiker Hande Sarıoğlu Stil İkonu yarışmasını neden terk etti?

Stil İkonu yarışmasından Hakan Akkaya ile kavga ettiği için 4. bölümde programı bırakan güzel spiker Hande Sarıoğlu, 2. Sayfa programına katıldı. Güzel spiker Hakan Akkaya ile kavga etmesinin perde arkasını anlattı. Sarıoğlu Akkaya ile kavga ettiklerini ve araya yapım ekibinin girdiğini de söyledi.

Magazin 21-03-2023 12:28

Stil İkonu'nda ortalık karıştı! Birbirlerinin üzerine yürüyüp küfür ve hakaret yağdırdılar

YouTube'da yayınlanmaya başlayan Stil İkonu'nda ortalık karıştı. Hakan Akkaya, Aslıhan Doğan Turan ve Ivana Sert'in jüri koltuğunda oturduğu programın yarışmacıları arasında kavga çıktı. Sisi ve Nur İşlek arasında yemekhanede gerçekleşen kavgada ikili birbirinin üzerine yürüdü ve küfürler yağdırdılar.

Magazin 04-03-2023 16:37

Diğer Haber Etiketleri

Hakan Akkaya

Hakan Akkaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hakan Akkaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hande Sarıoğlu ve Hakan Akkaya anlaşamadı! Ünlü sunucu Stil İkonu'ndan ayrıldı

Hakan Akkaya ve Aslıhan Doğan Turan'ın jüri olduğu Stil ikonu programında sunuculuğu Hande Sarıoğlu üstlenmişti. İddialı tarzıyla dikkat çeken sunucu programda 4 bölüm kalabildi. İddiaya göre Sarıoğlu ile jüri anlaşamayınca ayrılık yaşandı.

Magazin 02-03-2023 15:37