Kedinizin eğlenceli zaman geçirmesine yardımcı olacak en iyi ve en ucuz kedi oyuncakları

Sevimli dostlarımız kediler, yaşamı bizlerle paylaşıp hayatımıza renk katıyorlar. Siz de onların hayatına biraz eğlence katmak isterseniz kedi oyuncaklarına göz atabilirsiniz. Bu noktada kedinizin sağlığına zarar vermeyecek, onu eğlendirecek ve gelişimine yararlı oyuncakları seçmelisiniz. Küçük dostunuzla geçirdiğiniz zamanı güzelleştirecek çeşit çeşit oyuncaklarla tanışmak için okumaya devam edin.

Kedi oyuncaklarının, sevimli dostunuzun oyun oynayarak zaman geçirmesini sağlamasının yanında birçok faydası da bulunur. Kedi oyuncakları, kedinizin avcılık içgüdülerini bastırmasına, fazla enerjisini atmasına ve egzersiz yapmasına yardımcı olur. Ayrıca birlikte geçirdiğiniz zamanı daha kaliteli hâle getirerek aranızdaki bağı da güçlendirir. Gelin hem beraber eğleneceğiniz hem kedinizin can sıkıntısını gidereceğiniz en iyi ve en ucuz kedi oyuncaklarını birlikte inceleyelim.

1. Kedinize yararlı bir eğlence sunacak: Glipet Avokado Şeklinde Catnipli Doğal Kedi Yalama Topu


Glipet Avokado Şeklinde Catnipli Doğal Kedi Yalama Topu, hem yararlı hem etkili bir oyuncak. Tamamen doğal kedi nanesiyle kedinizin ağız ve bağırsak sağlığına destek olur, diş fırçası görevi görerek dişlerini ve nefesini temizler. Kedinizin keyifli zaman geçirerek eğlenmesini ve stresini atmasını sağlar. Kediniz oynamayı bıraktığında, kedi yalama topunun kapağını kapatarak sonraki zamanlar için tazeliğini koruyabilirsiniz. Ayrıca avokadonun arkasındaki çift taraflı bant ile ürünü kolaylıkla duvarınıza asabilirsiniz.

Ürünü İncele

2. Kedinize ikili eğlence sunan: Trixie Oyuncaklı Kedi Tırmalaması


Trixie Oyuncaklı Kedi Tırmalaması, her yaştan kedinin ilgisini çeker. Kediniz, içinde iki adet top bulunan oyuncak sayesinde siz yanında olmasınız bile eğlenerek keyifli zaman geçirir. Üründeki tırmalama alanı sayesinde, kediniz tırmalama ihtiyacını koltuk, perde, halı gibi yüzeylerde karşılamak zorunda kalmaz. Ürün, kalın mukavvadan üretildiği için kolaylıkla taşınabilir. Ayrıca çok sert bir malzemeden yapılmamış olması, ürünü pençeleri yeni gelişen yavru kedileriniz için de gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz anlamına gelir.

Ürünü İncele

3. İp yumağı eğlencesini kedinize getiren: Sentor Renkli İp Sarma Kedi Topu Seti


Sentor Renkli İp Sarma Kedi Topu Seti, kedinizi hayallerindeki bir ava çıkarıyor. Kediniz, topları av yerine koyarak zihinsel olarak kendisini geliştirir ve içgüdülerini zinde tutar. Ayrıca birçok farklı renk seçeneğine sahip olan toplar, kedinizin ilgisini çekerek fiziksel egzersiz yapmasını sağlar. Çıkardığı hafif tıkırtı sayesinde de kedinizin av deneyimini daha gerçekçi bir hâle getirir. Yumuşak yapısı sayesinde kediniz hayalî avını rahatlıkla dişleyebilir ve ısırabilir. Kaliteli ve sağlam malzemeden üretildiği için kedinize zarar vermeyen ürün, en iyi yavru kedi oyuncakları arasında yer alır.

Ürünü İncele

4. Eğlenceyi artıran tasarımıyla: Miapet Tower of Tracks 4 Katlı Tüylü Yuvarlak Kedi Oyuncağı


Miapet Tower of Tracks 4 Katlı Tüylü Yuvarlak Kedi Oyuncağı, birden fazla katıyla kedinizin ilgisini çekecek bir tasarıma sahip. Bu özel tasarımı sayesinde oyuncakla aynı anda birden çok kedi oynayabilir. Ürün, her katında yer alan topları ve dönme alanlarıyla kedinizin merakını ve odağını üzerinde tutar. Tepesine takabileceğiniz tüylü çubuğu sayesinde de gözü yüksekte olan kediler için ayrı bir eğlence yaratır. En iyi kedi oyuncaklarından biri olan kule, ilgi çekici görüntüsüyle kedinizin vazgeçilmezleri arasına girmeye aday!

Ürünü İncele

5. Doğadan gelen eğlence: Trixie Matatabi ve Jut Kedi Oyuncağı


Trixie Matatabi ve Jut Kedi Oyuncağı, kedinizin ilk görüşte aşk yaşayacağı bir dişleme oyuncağı. Doğal malzemelerden üretilen ürün, kedinizin oyun oynama isteğini artırır. Üzerinde bulunan kurutulmuş matatabi meyve, kedinize uzak durmak istemeyeceği bir eğlence fırsatı sunar. Kedinizin bu oyuncağı dişlemesi hem diş sağlığına iyi gelir hem de stresini atmasına yardımcı olur. Süpürge benzeri tasarımıyla kedinizin oynadığı sırada temizlik yapıyor gibi görünmesine de sebep olan ürün, sevimli ve eğlenceli bir görüntü yaratır.

Ürünü İncele

6. Kedinize ait bir alan sunan: Bypet CatHills İnteraktif Kedi Tepeleri Oyun Alanı ve Saklanma Tüneli


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Bypet CatHills İnteraktif Kedi Tepeleri Oyun Alanı ve Saklanma Tüneli, kedinizin eğlenceli bir maceraya çıkmasını sağlayacak. Minik dostunuz, sakladığınız oyuncakları ve mamaları ararken gizemli bir ormanda avlandığını hissedecek. Ürünün esnek dokusu sayesinde her gün farklı şekillerde tüneller yapabilir, kedinizin saklanmasını daha eğlenceli hâle getirebilirsiniz. Oyuncağın pürüzlü dış yapısı kediniz için ideal bir tırmalama alanı olur ve kedinizin pençelerini, gerçek halınızdan uzak tutmasını sağlar. 100 santimetrekare alanıyla çok yer kaplamayan ürün, kedinize yalnız kalmak istediğinde saklanacağı ve dinleneceği bir alan yaratır.

Ürünü İncele

7. Hem sağlıklı hem eğlenceli tasarımıyla: Eastland Catnipli Matatabi Topu


Eastland Catnipli Matatabi Topu, kedilerin en sevdiği iki şeyi üzerinde barındıran cezbedici bir oyuncak. İçindeki kedi nanesi kedinizin durmadan ısırmak isteyeceği bir koku yayar, kurutulmuş matatabi meyveli ahşaplar da kedinizin üzerine atlamaktan kendini alamayacağı keyifli dakikalar yaratır. Birbirine misina ile bağlanmış matatabi kafesi, kedi darbelerine karşı dayanıklılık gösterir. Kedinizin ısırabileceği meyveli toplar da minik dostunuzun dişlerinin ve ağzının temizlemesine yardımcı olur.

Ürünü İncele

8. Kedinize boydan boya eğlence sunan: Trixie Cama Tutturulabilen Kedi Oyuncağı


Trixie Cama Tutturulabilen Kedi Oyuncağı, siz evde olsanız da olmasanız da kedinize eğlence kaynağı olur. İçindeki iki tane renkli top kedinizin dikkatini hep üzerinde tutarak zaman geçirmesini sağlar. Ürünün üzerindeki üç adet vatoz, cama sıkı şekilde tutunarak kedinizin pençeleriyle yüzleşse de yerinden ayrılmaz. Plastik dokusu sayesinde çok sert bir yapıda olmadığından kediniz oynarken kendisini kaybetse de, ürün ona zarar vermez. Toplarındaki delikler, sevimli dostunuzun onları rahatça hareket ettirmesine olanak tanır. Kedinizin bu eşsiz tasarımlı oyuncağı seveceğinden hiç şüphemiz yok.

Ürünü İncele

9. Doğayı evinize getiren: Buffer Hareketli Dönen Kelebek Kedi Oyuncağı


Buffer Hareketli Dönen Kelebek Kedi Oyuncağı, kedinize doğada gibi hissedeceği bir av deneyimi yaşatır. Oyuncağa sadece tek bir pil takarak kedinizin eğlencesine şahit olabilirsiniz. Oyuncak, renkli kelebeğiyle kedinizin sürekli oynamak istediği bir tasarım sunar. Bunun için tek yapmanız gereken kelebeği çalıştırmak. Oyuncak, dönen teli ile sürekli hareket hâlinde olduğundan kedinizin ihtiyacı olan günlük egzersizleri yapması için de ideal bir fırsat yaratır. 20 santimetre uzunluğundaki teli ile uygun ölçüde bir hareket alanı sağlar. Kedinizi hem eğlendirecek hem de egzersiz yaparak formunu korumasına yardım edecek bu oyuncağı kaçırmayın!

Ürünü İncele

10. Birlikte zaman geçirmenizi sağlayacak: X-Perk Püsküllü Ahşap Kedi Oynatma Oltası


Sırada kedinizle birlikte doyasıya eğlenmenizi sağlayacak harika bir oyuncak var: X-Perk Püsküllü Ahşap Kedi Oynatma Oltası! Çok renkli ipleri ve ucunda bulunan püskülleri ile kediniz elinizdeki oltanın ucundaki püskülleri yakalamak için var gücüyle çalışır. Oyuncak sayesinde kediniz günlük egzersizini yapmış olur, siz de birlikte keyifli zaman geçirirsiniz. Ayrıca ürünün ahşap sopası dayanıklı olduğundan birçok eğlencenizde yanınızda yer alır.

Ürünü İncele

11. Kedinize oyun arkadaşı olacak: Eastland Pelüş Hışırtı Kedi Oyuncağı


Eastland Pelüş Hışırtı Kedi Oyuncağı; sevimli tilki görüntüsü, yumuşak dokusu ve tüyleriyle kedinizin ilgisini çekmek için özel olarak tasarlanır. Ürün, kaliteli malzemesi ve küçük boyutlarıyla özellikle avcılık içgüdülerini yeni keşfetmeye başlayan yavru kediler için en iyi kedi oyuncağından biri. Tüm pelüş kedi oyuncakları gibi yumuşak ve hafif olduğundan kedinizin pençelerine zarar vermez. Ayrıca çıkardığı hışırtı ile kedinizin ilgisini de çeker. Minik dostunuz kendisini bu tilki arkadaşına o kadar kaptıracak ki sizin odaya girdiğinizin farkına bile varmayacak!

Ürünü İncele

13. Kedinizin en büyük rakibini evinize getirecek: AnkaShop Kurmalı Tüylü Fare Yakalama ve Kovalama Oyuncağı


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Patili dostunuzun severek oynayacağı AnkaShop Kurmalı Tüylü Fare Yakalama ve Kovalama Oyuncağı, kediniz için eğlenceli bir eğitim oyuncağı olarak karşımıza çıkıyor. Ürün, fare şeklindeki tasarımıyla kedinizin av deneyimini evden çıkmadan yaşamasına yardımcı oluyor. Altında yer alan tekerleri sayesinde kediniz hem egzersiz yapmış hem reflekslerini canlı tutmuş olacak. Farenin kurma kolunu çevirip ardından geniş bir açıklığa oyuncağı bırakarak kedi ve fare arasındaki efsanevi savaşı izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Günün sonunda da geriye sadece yorgun savaşçınızla dinlenmek kalır.

Ürünü İncele

12. Kedinizin reflekslerini geliştirecek: Eastland Vantuzlu ve Yaylı Fare Şekilli Kedi Oyuncağı


Kedinizin siz olmadan kendi başına da eğlenmesini ve egzersiz yapmasını istiyorsanız Eastland Vantuzlu ve Yaylı Fare Şekilli Kedi Oyuncağı, tam size göre. Ürün, siz evde değilken veya kedinizle ilgilenemeyecek bir durumdayken ona heyecanlı bir eğlence sunar. Vantuzunu düz bir yüzeye yapıştırarak oyuncağı, oynamaya hazır hâle getirebilirsiniz. Tüyleri ve pelüş faresiyle oyuncak, kedinizin üstüne atlamaktan kendini alamayacağı bir tasarıma sahip. Kediniz üzerine atıldıkça, oyuncak tepki vererek kedinizin reflekslerinin gelişmesine yardımcı olur.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.