Kuzey Yıldızı 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kuzey ve Yıldız'ın romantik sahnesi!

Show TV'de cumartesi akşamları ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Evine gittiği Yıldız’ın sert tepkisiyle karşılaşan Şule’ye bir tepki de Kuzey’den geliyor. Kuzey’i teselli etmek Sefer’e düşerken Ömer, Feride’yi kaçırıyor. Yıldız’ı kaçırmak isteyen Kuzey’in “Yirmi yıllık küflü aşkına, o maviş maviş gözlerine, kırmızı kırmızı kafana el koyuyorum!” sözleri dikkat çekiyor. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. bölüm fragmanı ve özeti.

Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 10. yeni bölümüyle 17 Kasım Cumartesi akşamı ekranda olacak. Kuzey Yıldızı'nın yeni bölümünde, Kuzey, bir taraftan aşkı için mücadele ederken bir taraftan Şule’yi ikna etmeye çalışır. Şule’nin şimdilik sorun çıkarmaya niyeti yoktur.

Aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK’IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yıldız’ın yirmi yıldır hayalini kurduğu an gelip çatmış, Yıldız dünyanın en mutlu kadını olmuştur. Ama Şule’nin gelişiyle birlikte dünyası başına yıkılmıştır.

Çünkü Şule sadece Kuzey’i terk edip giden, sorun teşkil etmeyecek olan bir eski eş değildir. Kuzey için ne kadar önemsiz olursa olsun Kuzey’le Şule kâğıt üzerinde hala boşanmamıştır.

Kuzey’in bile nerdeyse unuttuğu bu bilgi, Yıldız’ı dumura uğratır. Bir kere daha aldatılmış, bir kere daha hevesleri yarıda kalmıştır. Yıldız’ın payına hep gözyaşı düşmektedir. Artık gerçekten her şeyden vazgeçecektir.

Kuzey, Yıldız’ı ikna etmek için, Yıldız’ı kendine inandırmak için her şeyi yapar. Ama Yıldız’ın ikna olmaya niyeti yoktur. Uzlaşma içinde bir ayrılıktan başka bir beklentisi yoktur. Kuzey, bu yüzden tüm enerjisini Yıldız’a yoğunlaştırır. Yıldız Nuh der, peygamber demez. Tekrar tekrar yara almaktan fazlasıyla yorulmuştur. Bu yüzden, bu duruma kesin bir son vermek için büyük bir karar verir. Peki, bu hamlesi, Kuzey’i durdurmaya yetecek midir?


Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk ABC1’de yüzde 7.26 rating ve yüzde 18.87 izlenme payı, AB’de yüzde 5.80 rating ve 15.53 izlenme payı, Total’da 8.82 rating ve yüzde 22.75 izlenme payıyla tüm kategorilerde birinci oldu. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #kraliçegeridöndü etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #kraliçegeridöndü etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 13 saat 15 dakika, dünyada 2 saat 40 dakika TT listesinde kaldı.

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk heyecan dolu 9. bölümüyle ekrana geldi. Kuzey’in ağzından Şule ismini duyan Yıldız gözyaşlarına hakim olamayarak evi terk etti. Neler olduğunu, ne yaptığını hatırlamayan Kuzey ise her yerde onu aradı. Sonunda Ağlama Kayası’na giden Yıldız’ı bulan Kuzey, ona aşkını itiraf etti ama Yıldız, ona inanmadı. Fakat Kuzey, Yıldız’a aşkını inandırmaya, kaybolan yıllarını geri almaya kararlıydı. Yıldız’ın ise beklediği an geldi; artık biraz da Kuzey aşk acısı çekecekti. Yıldız, her şeye yeni baştan başlamak isteyen Kuzey’in çıkma teklifini düşüneceğini söylerken Kuzey, Yıldız için dağları bile delmeye hazırdı. Kuzey Yıldız’a aşkını inandırmak için elinden geleni yapmaya başladı. Kuzey’in doğum gününü unutan kızlar herkesin bir arada olacağı, eski ve yeni küslerin barışacağı bir organizasyon düzenledi. Yıldız, sürpriz yaparak geldiği doğum günü partisinde Kuzey’in çıkma teklifini kabul etti. İkilinin yirmi yıl bekleyen aşk hikâyesi sonunda başladı derken geri dönen Şule, ikilinin mutluluğuna engel olacak mıydı?