Maradona'dan Ronaldo'yu kızdıracak sözler!

Arjantinli efsane Maradona, Cristiano Ronaldo'nun hiçbir zaman Lionel Messi'nin seviyesine ulaşamayacağını söyledi..

Diego Armando Maradona, Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun, Barcelonalı Lionel Messi'nin seviyesine asla erişemeyeceğini savundu.

Reklam
Reklam

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

TVR'ye konuşan Maradona, "Cristiano Ronaldo asla Messi'nin seviyesine ulaşamayacak. Lionel'in Cristiano Ronaldo'nun sert ve güçlü şutlarına ihtiyacı yok. Messi ayağındaki topla dripling yaparak hedefe kolaylıkla ulaşabilir" ifadelerini kullandı.

2008'de Cristiano Ronaldo'nun Ballon d'Or'u kazandığındaki sözlerine değinen Maradona, "O zaman kendisi için başka bir seçenek olmadığını ve kendisinin her zaman 1 numara olduğunu söylemişti. Şimdi de onun için 2. olmaktan başka bir seçenek yok. Çünkü önünde Messi var" dedi.

Arjantinli efsane hatırlanacağı üzere Euro 2012 sırasında ise Cristiano Ronaldo'ya övgüler yağdırmış ve onun Messi ile beraber dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu söylemişti.

Öte yandan Maradona, Messi ile kıyaslanması hakkında ise, "Bu tip karşılaştırmaları sevmem. Ama Messi ile kıyaslanmak güzel bir şey. İkimiz de solağız, Arjantinliyiz ve harikayız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Messi 2011-12 sezonunda Barcelona forması altında toplam 73 gole imza atmıştı.


Anahtar Kelimeler: