Cristiano Ronaldo Haberleri Ve Son Dakika Cristiano Ronaldo Haberleri

Cristiano Ronaldo Haberleri Ve Son Dakika Cristiano Ronaldo Haberleri

Tam adı Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro olan ünlü futbolcu, 5 Şubat 1985 yılında Portekiz'in Madeira kentinde doğdu. Çok küçük yaşlarda futbol ile tanışan sporcu, küçük yaşında seçmelere katılmış ve Nacional takımına imza attı. Gösterdiği üstün performans sayesinde Sporting Lizbon altyapısına 3 günlüğüne seçilen Ronaldo, bu fırsatı iyi kullanmış ve Sporting Lizbon'un ilk 11'ine girmeye hak kazandı. Takımda pek çok kademede görev alan Ronaldo, 2002 yılında A takıma, oradan da Manchester United'a transfer oldu. İngiltere'de "Sir Matt Busby Yılın Futbolcusu" ödülünü aldı. 2009-2010 sezonunda İspanya'nın lider Takımlarından Real Madrid'e geçti. Ispanya'da iki kez Dünya'nın en iyi oyuncusu, üç kez UEFA En İyi Oyuncu seçildi. Kariyerinde bir Avrupa (Portekiz), beş Şampiyonlar Ligi ve üç UEFA Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan ünlü futbolcu 2018-19 sezonundan beri Juventus forması giyiyor.

Cristiano Ronaldo Haberleri

Ronaldo'nun futbolu bırakacağı tarihi açıkladı! Kız arkadaşı Georgina Rodriguez ağzından mı kaçırdı?

Kariyerine Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında devam eden Cristiano Ronaldo'nun emeklilik tarihi hakkında kız arkadaşı Georgina Rodriguez'den sürpriz bir çıkış geldi.

Spor 05-03-2024 10:38

Cristiano Ronaldo'nun olay hareketi sonrası Suudi Arabistan Federasyonu soruşturma başlatıyor

Son oynanan Al-Shabab karşılaşmasında Ronaldo, “Messi” tezahüratı yapan taraftarlara ilginç bir harekette bulunmuştu. Suudi Arabistan'dan gelen habere göre Portekizli oyuncuya soruşturma açıldı.

Spor 26-02-2024 18:36

Ronaldo, oğluyla birlikte fotoğraf paylaştı ve herkes aynı detaya odaklandı! ''Neden bunu yapıyorlar?''

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Cristiano Ronaldo çalışmalarına son sürat devam ediyor. Sosyal medya hesabından oğluyla fotoğrafını paylaşan Portekizli yıldız oyuncunun bu paylaşımının ardından herkes aynı detaya takıldı...

Spor 22-02-2024 19:20

Vücudunu saran elbisesiyle verdiği poz İran'da sansürlenince Ronaldo'nun sevgilisi gündem oldu

İran'ın en muhafazakar gazetesi olan Hamshahri, Cristiano Ronaldo'nun ailesiyle çekilmiş bir fotoğrafını yayınlarken, kız arkadaşı Georgina Rodriguez'in kıvrımlı kalçasını fotoşopla keserek paylaşım yaptı. Rodriguez'in o fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-02-2024 16:56

Cristiano Ronaldo yeni gol sevincinde ne mesajı vermek istedi?

AFC Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr, Al-Fayha'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti. Portekizli yıldız oyuncu attığı gol sonrası yeni sevinç gösterisini tüm dünyaya gösterdi.

Spor 15-02-2024 11:56

Cristiano Ronaldo'dan skandal hareket! Suudi Arabistan bu olayla çalkalanıyor

Suudi Arabistan'da derbi mücadelesinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo, kaybettikleri maç sonrası rakip takımın formasını kasıklarına sürüp taraftarlara geri fırlattı. O anlar sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 09-02-2024 09:45

Cristiano Ronaldo, annesine servet değerinde hediye aldı! Hediyeyi gören annesi gözyaşlarını tutamadı

Al Nassr'da harikalar yaratan Cristiano Ronaldo, annesine yılbaşı hediyesi olarak Porsche marka araba aldı. Aldığı hediye karşısında şaşkınlığa uğrayan Ronaldo'nun annesi gözyaşlarını tutamadı.

Spor 02-01-2024 07:54

Cristiano Ronaldo tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor! 2023 yılına damgasını vurdu

Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, 38 yaşında yeni bir rekor kırdı. Pro Lig'in 17. haftasında karşılaştıkları Al Ittihad'ı 5-2 mağlup eden Al Nassr'da 2 gol atan Cristiano Ronaldo, 53 golle 2023 yılının en golcü futbolcusu oldu.

Spor 27-12-2023 10:14

Aboubakar'dan Cristiano Ronaldo itirafı! ''Benim kalmamı istedi''

Beşiktaş'ta kısa süre önce kadro dışı bırakılan Aboubakar, geleceğine yönelik açıklamalarda bulundu.

Spor 15-12-2023 21:09

Cristiano Ronaldo, inanması güç sayılara ulaştı! 1200. maçında 868. golünü attı

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, profesyonel kariyerindeki 1200. maçına çıktı. Al Nassr'ın Al Riyadh'ı ağırladığı mücadeleye ilk 11'de başlayan yıldız isim, takımının 4-1 kazandığı maçta 1 gol kaydetti.

Spor 08-12-2023 23:24

Ricardo Quaresma'dan Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran sözler! Ronaldo ve Talisca'ya ulaşmak kolay, takıma getirmek isterim!

Trendyol Süper Lig'in 15. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Beşiktaş ile Fenerbahçe, Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesinde siyah - beyazlı ekibin unutulmaz futbolcularından Ricardo Quaresma da İstanbul'a geldi. Derbiyi stadyumda izleyecek olan Portekizli yıldız, siyah - beyazlı taraftarları heyecanlandıran sözler sarf etti. İşte detaylar...

Spor 08-12-2023 17:50

İnanılmaz: İngiltere'de sezonun golü atıldı! Alejandro Garnacho'dan akrobatik vuruş, Cristiano Ronaldo'ya selam

İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Everton ile Manchester United karşı karşıya geldi. Goodison Park'ta oynanan müsabakanın ilk yarısında sezonun en güzel gollerinden biri atıldı. Karşılaşmanın 3. dakikasında gelişen Manchester United atağında ceza sahasının uzak köşesine doğru gelen topu röveşata ile tamamlayan Alejandro Garnacho'nun golü, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 27-11-2023 09:57

Cristiano Ronaldo'dan fizik kurallarını zorlayan gol! Belki de kariyerinin en güzel golünü attı

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Cristiano Ronaldo, dün gece inanılmaz bir gole imza attı. 38 yaşında olmasına rağmen hala daha üst düzey performans gösteren Portekizli oyuncu belki de kariyerinin en güzel gollerinden birini attı.

Spor 25-11-2023 11:35

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ile dalga geçti! Ballon d'Or töreni sonrasında...

Futbol tutkunlarının merakla beklediği Ballon d'Or ödül töreni gerçekleştirildi. Avrupa’da Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen organizasyonda bir önceki senenin en iyi futbolcusu seçildi. 2023 Ballon d'Or'un sahibi Lionel Messi oldu. Bu ödülü kariyerinde 8. kez kazanan Arjantinli yıldıza ezeli rakibi Cristiano Ronaldo'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Ronaldo'nun hamlesi, sosyal medyada 'alay etme' olarak yorumlandı. İşte detaylar...

Spor 31-10-2023 18:01

Cristiano Ronaldo'nun ablasından gündeme bomba gibi düşen açıklama! Ronaldo aslında 28 yaşında

Al Nassr'da kariyerine devam eden Cristiano Ronaldo için ablası Katia Aveiro'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 19-10-2023 15:55

Cristiano Ronaldo'nun gerçek yaşının 38 değil, 28 olduğunu iddia etti! Yıldız oyuncunun ablasından sürpriz paylaşım

38 yaşına gelmesine rağmen hala üst düzey performans sergileyen Cristiano Ronaldo'nun ablasından sürpriz bir paylaşım geldi. Yıldız oyuncunun yaşının doğru olmadığını ve annesinin yanlış kaydettirdiğini esprili bir şekilde ifade eden Katia Aveiro, Cristiano Ronaldo'yu öve öve bitiremedi...

Spor 18-10-2023 12:45

Galatasaray'dan Cristiano Ronaldo açıklaması! ''Haber yolladık ve...''

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, canlı yayında Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ronaldo ile tanıdıkları aracılığı ile görüştüğünü itiraf eden Timur'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 17-10-2023 21:55

Yok artık Cristiano Ronaldo! Rekor kırmaya doymadı, bu kez de geliştirdi...

Milli takımlarda en golcü futbolcu olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Bosna Hersek karşısında attığı 2 golle, gol sayısını 127’ye yükseltti. Galibiyet serisini 8 maça çıkaran Portekiz, 7 maçta gol yemedi.

Spor 16-10-2023 23:55

Her hareketi ayrı olay! Penaltının başına geçen Cristiano Ronaldo 'bismillah' çekti

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da top koşturan Cristiano Ronaldo, EURO 2024 Elemeleri J Grubu’nda Portekiz'in Slovakya ile karşılaştığı maçta penaltı kullanmak için topun başına geçerken vuruş öncesi besmele çekmesi gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-10-2023 09:51

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Cristiano Ronaldo, 99 kırbaç cezasıyla yargılandı...

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, daha önce herhangi bir futbolcunun görmediği bir cezayla karşı karşıya... İran ziyareti sırasında engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelen Portekizli futbolcu, kendisine hediye edilen resimler sonrası fotoğraf çektirmişti. Fotoğrafta Hamami'ye dokunan Ronaldo'nun İran yasalarına göre suç işlediği ve 99 kırbaç cezasıyla yargılandığı belirtildi. İşte detaylar...

Spor 13-10-2023 12:49

Messi ile Ronaldo yeniden buluşuyor! Yıldız oyuncuya 6 aylık kiralama teklifi yapıldı...

Inter Miami, MLS playoff turuna katılma şansını kaybetti. MLS'de sezon 21 Ekim'de sona erecek. Messi, 2024 Şubat sonuna kadar forma giyemeyecek. Bu gelişmenin ardından Suudi Arabistan ekipleri Messi'yi kiralamak için harekete geçti.

Spor 10-10-2023 07:43

Cristiano Ronaldo'nun frikiği kameramana isabet edince olanlar oldu! Beyin sarsıntısı geçiren kameramana ilk müdahale yapıldı...

Cristiano Ronaldo, kale arkasında çekim yapan kameramanı suratından vurdu. Kısa süreli bir baygınlık geçiren kameraman, saha kenarındaki sağlık görevlilerinin yardımıyla kendine gelebildi.

Spor 17-09-2023 08:16

Gökhan İnler'in transferi tartışmalara neden oldu! ''Quaresma gelseydi, Ronaldo'yu bile getirirdi''

Gökhan İnler'in Beşiktaş'a futbolcu olarak dönmesi medyada tartışmalara neden oldu. 39 yaşındaki tecrübeli oyuncunun önümüzdeki sezon sportif direktörlük görevine getirileceği ve bu sezon için de takım içinde yer alacağı açıklanmıştı. Transfer henüz resmi olarak duyurulmasa da birçok tartışma şimdiden yaşanmaya başladı.

Spor 12-09-2023 13:47

Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak hamle! Fas'taki depreme sessiz kalmadı

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Fas'ın Marakeş şehrindeki otelinin kapılarını depremzedelerin kullanımına açtı. Dünyaca ünlü futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Spor 10-09-2023 14:28

Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! Ballon d'Or listesinde 18 yıl sonra bir ilk...

Futbolun en prestijli bireysel ödülü Ballon d’Or’un 2023 yılı adayları belli oldu. Listede Fenerbahçe’nin eski stoperi Kim Min-Jae de yer aldı. Öte yandan Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, 18 yıl aradan sonra ilk kez listede kendisine yer bulamadı.

Spor 06-09-2023 23:05

Suudi Arabistan'a gitti ama yine rekor kırdı! Cristiano Ronaldo durdurulamıyor

Suudi Arabistan kulübü Al Nassr'ın formasını giyen Cristiano Ronaldo, kariyerindeki resmi maçlarda 850 gol atan ilk futbolcu oldu.

Spor 03-09-2023 13:25

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da geceye damga vurdu! Hat-trick yaptı yetmedi, bir de asistle süsledi...

Son dönemde futbola yaptığı dev yatırımla dikkatleri üzerine çeken Suudi Arabistan Premier Ligi'nde Cristiano Ronaldo fırtınası esiyor. Ligin 3. haftasında Al Fateh deplasmanına çıkan Al Nassr, sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Al Nassr'da Cristiano Ronaldo, takımının bu sezon aldığı ilk galibiyete damgasını vurdu. Portekizli yıldız, attığı 3 golün yanı sıra bir de asist yaptı. İşte detaylar...

Spor 26-08-2023 07:35

Suudi Arabistan kervanına o da katıldı! Dünyaca ünlü yıldız, Cristiano Ronaldo'nun yanına gitti!

Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Al Nassr, Almanya ekibi Bayern Münih'ten Senegalli forvet Sadio Mane'yi kadrosuna kattı.

Spor 01-08-2023 21:27

Cristiano Ronaldo, hocası Castro'ya '5 dakika daha oynamak istiyorum' dedi, ortalık karıştı!

Al-Nassr, Benfica’ya karşı 3-1 gerideyken Cristiano Ronaldo, hocası Castro'ya '5 dakika daha oynamak istiyorum' dedi. Ronaldo'nun bu hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Spor 21-07-2023 10:45

Cristiano Ronaldo'dan Türkiye'ye gönderme! Hayranlarından bile tepki gösterenler var

Suudi Arabistan'a transfer olarak büyük bir sürprize imza atan Cristiano Ronaldo'dan Türkiye Ligi'ne gönderme geldi. Celta Vigo'ya 5-0 yenildikleri maçın ardından konuşan Ronaldo'nun sözleri sosyal medyada yankı uyandırdı.

Spor 18-07-2023 07:49

Messi, Ronaldo ve Arda Güler var! Henüz 18 yaşında olmasına rağmen dünya yıldızlarının arkasından üçüncü sıraya yerleşti

Arda Güler'in transfer tweeti, Cristiano Ronaldo ve Messi’den sonra futbol dünyasında en çok etkileşim alan 3. transfer tweeti oldu. Bu genç yaşına rağmen dünyanın neredeyse her yerinde tanınan Arda Güler için Real Madrid hesabına her gün yeni takipçiler geliyor.

Spor 11-07-2023 18:39

Cristiano Ronaldo'nun transferi dünya futbolunda domino etkisi yarattı! En çok kârlı çıkan takım Beşiktaş olurken, Galatasaray ise zarar etmiş gibi duruyor...

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına transfer olarak büyük bir sürprize imza atmıştı. Ronaldo'nun bu imzası sadece Türkiye değil dünya futbolunda domino etkisi yarattı. Bu transferden en kârlı çıkan takım ise Beşiktaş olarak görülüyor. İşte domino etkisinin Beşiktaş'a yararı...

Spor 04-07-2023 16:45

38 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun futbolu bırakmaya hiç niyeti yok! Şimdi de Guinness Dünya Rekorları'na girdi...

Cristiano Ronaldo, Portekiz formasıyla 200. milli maçına çıktı ve bu alanda Guinness Dünya Rekorları'na girdi.

Spor 21-06-2023 08:13

Ronaldo'dan beklenmedik karar! Suudi Arabistan'dan ayrılıp ayrılmacağını kendisi duyurdu

Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşulan Portekizli oyuncu, hakkında yazılan iddialara son noktayı koydu.

Spor 02-06-2023 14:12

Cristiano Ronaldo ile Anderson Talisca soyunma odasında kavga etti! Takım arkadaşları zor ayırdı, stadyumu terk etti...

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Lig’de şampiyonluğu Al Ittihad takımına kaptırdı. Bu olaydan hemen önce oynanan bir maçta anlaşmazlık yaşayan Talisca ve Cristiano Ronaldo'nun soyunma odasında kavga ettiği öğrenildi.

Spor 31-05-2023 14:01

Cristiano Ronaldo'nun secde etmesi dünya gündemine oturdu! Golü attıktan sonra...

Suudi Arabistan Profesyonel Futbol Ligi ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, attığı golün ardından "secde" etti.

Spor 24-05-2023 07:18

Ronaldo için ortalığı karıştıracak iddia! Avrupa'da yeniden ortalığı kasıp kavurmaya geliyor...

Cristiano Ronaldo, Al-Nassr'dan ayrılmak istiyor. Alman devi Bayern Münih, tecrübeli yıldız için harekete geçti. Sezon sonunda Müller'in takımdan ayrılması beklenirken, Ronaldo'yu kadrosuna katmayı düşünen Alman devi çalışmalara başladı.

Spor 23-05-2023 11:47

Cristiano Ronaldo, rakip takım çalışanını rezil rüsva etti! Maçın ardından yaptığı hareket gündeme oturdu...

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al-Nassr, evinde Al-Khaleej ile 1-1 berabere kaldı. Ronaldo, aldıkları beraberlikten sonra maç sonunda bir hayli sinirliydi. Son düdüğün ardından sahaya girip fotoğraf çektirmek isteyen rakip takım antrenörüyle yaşanan o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Spor 09-05-2023 09:52

Cristiano Ronaldo ile seks yaptığı en garip yeri açıklamıştı! Georgina Rodriguez'den havuz pozları

Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez cinsel hayat itirafıyla gündeme gelmişti. Ünlü futbolcu ile seks yaptığı en garip yeri açıklayan Rodriguez şimdi de havuz pozlarıyla gündemde...

Magazin 09-05-2023 07:37

Cristiano Ronaldo'nun yeni mesleği herkesi çok şaşırtacak! Sözleşmesi bitip futbolu bıraktıktan sonra kolları sıvıyor...

Suudi Arabistan Ligi ekibi Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, sözleşmesini Arabistan'da sona erdirip futbol hayatına noktayı koymayı planlıyor. Aktif futbolculuk kariyeri bittikten sonra antrenör olması beklenen Ronaldo'nun bu kararından vazgeçtiği ve saha dışında görev alacağı öğrenildi.

Spor 08-05-2023 13:22

Dudak uçuklatan para! 2023 yılında dünyanın en çok kazanan sporcusu belli oldu!

Dünya spor camiasında her gün birbirinden farklı olay yaşanmaya devam ediyor. Sürprizlerle dolu olan 2023 yılında en çok kazanan sporcular belli oldu. Bu yıl dünyanın en çok kazanan 10 sporcusu arasında Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, zirvede yer aldı.

Spor 03-05-2023 16:10

Cristiano Ronaldo geldi, Al Nassr kahroldu! Dünyaca ünlü yıldızın 'uğursuzluğu' takıma yansıdı!

Manchester United'dan Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'a transfer olmasıyla dünya gündeminde büyük bir sansasyon yaratan Cristiano Ronaldo, ülkede yaşadıklarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce bir maçta 'Messi' tezahüratları nedeniyle cinsel organını taraftarlara gösteren Portekizli yıldızın sınır dışı edilmesi istenmişti. Dünyaca ünlü futbolcu, flaş bir gelişmeyle daha manşet oldu. İşte detaylar...

Spor 25-04-2023 13:54

Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşıydı, saat satıcısı oldu! Tamamen değişen kariyer...

Manchester United altyapısında yetişen ve Cristiano Ronaldo ile antrenmanda forma giyme şansı yakalayan Ramon Calliste, yaşadığı diz sakatlığı yüzünden futbol kariyerini sonlandırmak zorunda kalmıştı. Futbol sonrası yeni bir planlama yapan Ramon Calliste, bambaşka bir işe atıldı ve hayatı değişti.

Spor 25-04-2023 11:59

Sosyal medyada olay yaratan 'mavi tik' kararı! Aralarında Beyonce ve Cristiano Ronaldo da var

Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter'da hayata geçirdiği yeni mavi tik kararı ile sosyal medyada yeni bir gündem daha oluşturmayı başardı. Twitter, dün binlerce hesabın mavi tiklerini kaldırmaya başladı. Aralarında Beyonce ve Cristiano Ronaldo gibi ünlü isimlerin de olduğu hesaplar, bir zamanlar gıpta ile bakılan mavi tiklerini kaybetti.

Haber 21-04-2023 13:27

Sınır dışı edilmesi gündemdeydi! Cinsel organını tuttuğu iddia edilen Cristiano Ronaldo için resmi açıklama geldi!

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, hareketleriyle gündemde yer almaya devam ediyor. Al Hilal mücadelesinden 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Al Nassr'da maç sonu taraftarlar Lionel Messi tezahüratı yaparken, Ronaldo cinsel organını tutarak karşılık vermişti. Sınır dışı edilmesi gündemde olan Portekizli yıldız için kulübünden resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 21-04-2023 10:45

Son dakika: Ne yaptın Ronaldo! Faulüyle Arapları şoke etti! Maç bir anda güreş müsabakasına döndü...

Son dakika haberleri: Suudi Arabistan Premier Lig'in 25. haftasında Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. MRSOOL Park'ta oynanan maç, Al Hilal'in 1-0'lık üstünlüğüyle devam ederken, Al Nassr'ın dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yaptığı hareket geceye damgasını vurdu. Rakibini çok ilginç bir müdahaleyle yere seren Ronaldo, Arap futbolseverlerin tepkisini çekti. İşte detaylar...

Spor 18-04-2023 23:51

Cristiano Ronaldo, teknik direktörü kovdurdu! Al Nassr'da bir dönem sona erdi...

Arabistan Ligi ekiplerinden Cristiano Ronaldo’nun da formasını giydiği Al Nassr’da Teknik Direktör Rudi Garcia’nın sözleşmesi feshedildi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Fransız teknik direktör için 8 ay boyunca özverili çalışmaları için Rudi ve ekibine teşekkür ederiz" denildi. Ayrılık sebebi olarak ise Ronaldo'nun Rudi Garcia ile yaşadığı gerginlik gösterildi.

Spor 13-04-2023 20:13

Yapay zeka ChatGPT, dünyanın en değerli 11 futbolcusunu seçti! Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi...

Sosyal medya şu sıralar yeni nesil sohbet robotu ChatGPT'yi konuşuyor. ChatGPT, Türkçenin de içinde bulunduğu birçok dili konuşurken, hikayeler oluşturuyor ve kod dahi yazabiliyor. Dünyaya damgasını vuran ChatGPT'ye dünyanın en değerli 11 futbolcusu soruldu. ChatGPT'nin oluşturduğu 11 futbolculuk listede Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin yer almaması dikkat çekti.

Spor 05-04-2023 18:02

Georgina Rodriguez futbolcu sevgilisi Cristiano Ronaldo ile seks yaptığı en garip yeri açıkladı

Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez, hayatını anlatan 'I Am Georgina' adlı belgeselle son dönemde sık sık gündeme gelmişti. Genç kadın son olarak ünlü futbolcu ile seks yaptığı en garip yeri açıklayarak magazin gündeminde yer edindi.

Magazin 30-03-2023 20:58