Masterchef Ayyüce kimdir? Masterchef Ayyüce Kamit nereli ve kaç yaşında? İşte Masterchef Ayyüce biyografisi!

Çin yemeğinde başarılı performans gösteremeyen mavi takım 25 Ağustos’ta yayınlanan bölümde eleme potasını belirledi. 4-2’lik skorla kırmızı takımın galibiyeti karşında mavi önlüklü yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oynadı. Yapılan oylamanın sonucunda ise Masterchef Emir ve Ayyüce aday olarak seçildi.

Çin mutfağında istenilen düzeyde tabak çıkartamayan mavi takım bireysel dokunulmazlık oyununda Danilo Şef’in özel yemeğini yaptı. Danilo Zanna’nın “Kağıt Karides” ismini verdiği özel yemeği başarılı şekilde yapan isim Gülşah oldu. Dokunulmazlığı kazanan Gülşah ise ilk aday olarak Emir’i gösterdi. Emir'in yanına ikinci aday olarak ise takım arkadaşlarının oylaması sonucunda Ayyüce seçildi.
Masterchef’in ilk haftasında kırmızı takım kaptanı olarak eleme adayı olan Masterchef Ayyüce bu sefer de mavi takımda arkadaşlarından en fazla oyu alan isim oldu. İkinci kez eleme potasında mücadele edecek olan Masterchef’in genç yarışmacısının hayat hikayesi merak edilmeye başlandı. Başarılı yarışmacı hakkında “Masterchef Ayyüce Kamit kimdir? Masterchef Ayyüce aslen nereli” ve “Masterchef Ayyüce ne iş yapıyor, Masterchef Ayyüce Instagram hesabı nedir” sorularının cevapları araştırıldı.

MASTERCHEF AYYÜCE KAMİT KİMDİR?


Şubat 1996 yılında doğan Ayyüce yaş olarak 24 yaşındadır. Masterchef Ayyüce aslen Sakaryalı’dır. Masterchef Ayyüce Sakaryalı olmasına rağmen meslek hayatını devam ettirebilmek için İstanbul’a yerleşmeyi seçmiştir. Mutfak Sanatları Akademisi- Culinary Arts Academy’den gastronomi eğitimi almıştır. İstanbul ve Marmaris’te çeşitli otel ile restaurantların mutfaklarında çalışmıştır. İlk turda “Tempura Barbun” yemeğiyle şeflerden evet almayı başaran Masterchef Ayyüce üçlü düelloda Fransız Soğan Çorbası ile göz doldurdu. 16 kişilik ana kadroda yer alan Masterchef Ayyüce ikinci haftanın eleme yemeğinde de ter dökecek.